IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
22.1.19 09:34

@fafetka já se přiznám a už jsem to zde psala že ty pocity z toho personálu mám podobné :nevim: … není to tak vždy ale občas mám pocit že je člověk vším obtěžuje :( u konzultace na studii jsem měla myslím běžné dotazy ale když jsem se zeptala na cokoli mimo to co bylo psano v papírech moc,,nevěděli" nebo jak to napsat… 8o souhlasim s @kiki0709 že nevím co by sis předběžně píchala :think: co zde děvčata píšou předpoklad píchaní si agonisty pro down regulaci je od cca +/- 20 dne cyklu a to prvních 14-28 dní dle toho jak zareaguješ a na to pak hned navaže stimulace-pokud to chápu správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 09:48

@Tečka1 jo no :nevim: já jsem z toho přístupu byla trochu rozpačitá. Možná jsem je popudila i tím že jsem odmítla ty papíry podepsat dřív než budu mluvit s Mudr. výslovně tam člověk podepisuje že mu bylo vše řádně vysvětleno a souhlasí s ne malým zásahem do sebe sama, podepisuje nezanedbatelná rizika, tak myslím není nijak přehnané to podepsat o 20min později až si to s Mudr. probereme ne? :nevim: tak možná proto nebyli úplně nejbáječnější :nevim: ale tak s tím si už tu hlavu zas tak nelámu. To se dá překousnout :-D
Opravdu moc děkuju všem, že jste mi to vysvětlily. Konečně tomu lépe rozumím a budu víc v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 09:58

@fafetka Jeee tak to máme úplně stejně :lol: taky jsem byla zaskočená celkově z přístupu-nevím čekala bych místy i více empatie, asi celkově drobet vlídnější přístup v takovém zařízení ;) Jinak ano taky jsem nechtěla nic podepisovat dopředu ale jak píšeš toto všechno jsem si říkala čert vem-kvůli tomu tam člověk nechodí ;) Jsem ráda že jsme Ti trochu pomohly osvětlit situaci-já sama jsem ve věcech kolem IVF nováčkem to devčata vědí ale kolem této studie jsem už celkem v obraze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.19 10:32

@Tečka1 no tak to jsme na tom úplně stejně! Jsem vším kolem IVF absolutně nepolíbená :-) to že jsem přišla na studii byla dost náhoda. Já už totiž tři děti mám. Ta nejstarší teda už defacto dítě není :-) je jí 19 a je to už v podstatě samostatná jednotka :-) a nejmladší je čerstvě (včera) 6let. Jen mám jiného muže než jejich tatínka :nevim: to je prostě život. A ten děti nemá. A jelikož už mi není ani 20 ani 30 a poprvé v životě se „snažím“ déla jak dva cykly, (přesněji řečeno rok) tak jsem se začala porozhlížet po možnostech a padla jsem na studii. Pravda je, že jsem měla dost strach co objeví, jestli se mnou se za ty roky něco událo, nebo chlap špatný spermio :nevim: přece jen není žádný sportovec a zaměstnání sedavé…ale ne. Všechno vypadá parádně, tak doufám že to vyjde! Dala jsem si vnitřní závazek, že pokud do mých 41 narozenin nic, tak už to nechám tak a nebudu dál pokoušet osud. Do té doby (zbývá mi ještě rok) ale chci udělat všechno co je možné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 10:56

@fafetka Já taky a hlavně se vše dozvídám tak nějak za pochodu a případně tady od holek které toho za sebou mají víc ;) Na studii mě upozornili v Cube,jako jednu z možností řešení mé situace (děti nemám a je mi 40 let) a vzhledem k tomu že jsem věřila lékaři který mi říkal že je vše OK tak jsem se k IVF dostala ve fázi kdy pojištovna nic neproplácí a musím si vše hradit sama :,( Bohužel jsem žila v domnění že holt když to nepujde, pujdu na umělý a pojištovna to přeci hradí :roll: (mimojiné mi to říkal i ten můj lékař) takže si dokážeš jaký to pro mě byl šok 8o Každopádně veškerá vyšetření mám za sebou a pokud bude krev OK mohu postoupit studii v které doufám že se to podaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.1.19 11:06

@fafetka myalim ze se ro da stihnout. Me to trvalo pac mam kratke cykly a vadili mi v tom vanocni svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.1.19 11:12

Nazdarek holky, akorat to drandim domu z Cube. Skoda ze nevidite jak se smeju :mrgreen: jsem zvlastni exemplar asi.. Pri utz dr nasla folik 10mm, ktery tam byt uz nemel :lol: takze jsem si uzila pred OPU :) odcucly mi ho jeste dnes ( pravidla studie), bez narkozy…no uzasny zazitek az jsem si vzpomela jaky bude porod coz jsem zdarne za tech 10 let vytesnala :D kazdopadne jedu dal, ve ctvrtek zacinam stimulku. Uz jsem se bala ze mi to zatoulane vejce zkazi cestu k mimcu. Jinak jsem mela dr Kosobudovou a no problem :palec: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.1.19 11:13

@Tečka1 strasne ti fandim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 11:20

@Payus Jeee asi jsem pitomá ale směju se s Tebou :lol: :lol: :lol: chápu to správně že to jedno vejce Ti těď odebrali a asi ho pošlou ,,k šípku" ? Jinak při té minimál.stimul mi taky brali 1vajíčko a bez narkozy takže tuším jak se asi citiš ;) Každopádně super že začínáš stimulovat :dance: :dance: :dance: a moc děkuji za podporu :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.1.19 11:23

@Tečka1 presne vycucly ho a jde na histologii a pak k tomu sipku :mrgreen:
Vdycky si rikam ze to hlavne musi vyjit holkam co deti jeste nemaji, kazda takova ma prede mno prednost. Takze hlavne at to vyjde tobe! Ale my to dame vsecky co jsme tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 11:41

@Payus jj musi asi k šípku aby uvolnil cestu těm ostatním ;) :lol: Každopádně doufám co doufám věřím !že nám všem to letos vyjde-jsme si to slibily loni v prosinci takže holky jedeme dle plánu :lol: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.19 12:19

Já tomu taky věřím, holky, všechny prostě musíme být pozitivní :D
Jinak teda síla to vajíčko @Payus… Držím moc pěsti, ať stimulace probíhá v pohodě. :hug:
@Tečka1 sice jsme tu asi nejstarší bezdětné, ale zvládneme to! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.1.19 14:21

holčičky tak jsem to nějak nevydržela a volala si i dnes, jak jsou na tom ty naše bublinky a pořád se držíme na 4 :dance: prý se vyvíjí úplně ukázkově, tak jsem zvědavá. Už jsem nervózní z toho zítřka :mrgreen:
ale teda všem Vám tu musím doporučit akupunkturu! Já n ní chodím už nějaký ten pátek a strašně mě to vždycky uklidní! Jdu i ve čtvrtek zase a úplně se těším. Ta hodina, co tam člověk leží, poslouchá tu meditační hudbu a dostane se do takové polospánkové fáze je strašně osvobozující :srdce: včera jsem byla tak nějak špatná z toho, že jsem se dozvěděla, že máme „jen“ 4 embryjka a ta akuška večer mi strašně pomohla to brát pozitivně :mrgreen:

@Payus moc gratuluju ke skoro zahájení stimulky :mrgreen: jen se zeptám - to jako Ti udělali dá se říct punkci jednoho vajíčka bez narkózy? 8o auuu vždyť to muselo děsně bolet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.1.19 14:30

@kocourek88 jeeee super to moc gratuluji ze se všechny takhle kráááásně drží :dance: tak jsem zvedava na zítřek a věřím že vše bude na 1* :hug:
Každopadně vím že dotaz byl směrovan na @Payus mě právě řekli že pokud to vydržím že u toho 1 je narkoza zbytečna,tak jsem do toho šla taky bez narkozy-jako bylo to bolestive a na monitoru když jsem pak viděla tu jehlu tak jsem i chvilku musela zatnout zuby 8o a nekoukat ale dalo se to zvládnout a ani jsem po tom nekrvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.1.19 14:33

@Tečka1 ty vado holky tak to jste hrdinky 8o já bych to nedala ani náhodou. Na plno věcí jsem teda drsňák, ale co se týče jehel, jsem hrozný bebíčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí