Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tečka1 @Payus cestovné mi při účasti ve studii proplatili po několikáté návštěvě (ne pokaždé). Vůbec to holky neřešte. Peníze si vezměte a udělejte s nima něco, co Vás potěší. Klidně na knížku synovi. Nebo si za to dopřejte nějakou super večeři nebo víkend někde s partnerem. Ono to je celý dost psychicky náročný a tohle je minimum, co pro nás testovací ovečky můžou udělat. Já jsem je dala na speciální účet a ještě nevím, co udělám. Ale určitě to neutratím za nákup v supermarketu ![]()
jo a dávali mi to sami, vůbec jsem si o to neříkala!
Příspěvek upraven 16.01.19 v 22:10
@kocourek88 v pátek na Tebe budu moc myslet, ať všechno hlavně proběhne v pořádku a máš spoustu krásných vajíček ![]()
@kiki0709 kiki je to 2000 za jednoho zmrzlouse? No tak to si uzivej vylet, to bude parada ne? Kolik hodin trva let?
@Payus za všechny, co tam budeš mít, Payus. Je to fixní částka za rok.
Letím do Bostonu, takže naštěstí jen asi 8 hodin. Ale pracovně, žádná velká zábava ![]()
holky moc vše děkuju za podporu!
jinak @Payus to dopravné dávají až po několikáté návštěvě - mě si třeba zavolali až minulý pátek a dali mi rovnou 4 tisíce za 10 návštěv (400 Kč za návštěvu s tím, že to počítají od začátku down regulace) určitě si ty peníze vezmi - za prvé oni Ti je stejně dát musí a za druhé jiní, co nejsou nemocní to mají při přirozeném početí taky zadarmo
a kdybys byla joo špatná z toho, dej to třeba na dobrou věc a bude ![]()
@kiki0709 Souhlasim s Tebou že já bych chtěla pracovat co nejdéle to pujde protože být doma a sledovat se by bylo na mašli
Jsem ráda že jsem to pochopila správně ptala jsem se i na ty co se nestihnou využít a oni je znehodnotí tzn. po uplynutí roku už je nelze využít.(alespoň tak mi to řekla Dr. Kosobudová) K cestovnému-já asi nemám problém jako @Payus si ty peníze vzít
přesně jak píšeš přijde mi to že jako testovací ovečky si za to můžem něco dopřát
navíc je můžu použít na to PCSI a MACS
Každopádně přeji aby pracovní cesta byla co nejméně náročná aby jsi se po návratu mohla přidat k nám a začít normální IVF cyklus ![]()
@Tečka1 děkuju!
já vám určitě budu dávat vědět, i když už nejsem ve studii. Teda resp. ještě mám ze studie jednoho zmrzlíka, tak se třeba do roka do studie ještě vrátím. Ale snad už to nebude potřeba.
![]()
@kiki0709 ty nezkusis ten ket se zmrzlikem v cube? No ono i 8 hod je dost…@kocourek88 holcicko tak uz zitra
uz ted na tebe myslim. Jinak jsem doma uz prosadila take metodu picsi, ani s tim nebyl problem ![]()
K tem oveckam jsem chtela rict, mam z toho divnej pocit, protoze me do studie nikdo nenutil, naopak jsem jasala, ze budu mit ivf zadara
uz to mi ode me prislo dost vycurany
proto mi to lezi v hlave..usetrim mraky penez za cyklus a jeste mi maji neco dat?..urcite se z toho nehroutim ale proste se mi to prici no ![]()
@Payus tak to dej na nějakou charitu, třeba pro nedonošený děti… a netrap se tím.
Já jsem ještě naposledy před 39.narozeninama stihla zažádat o příspěvek pojišťovnu, tak chci jít do normálního cyklu a zmrzlíci až pak. Ti nezestárnou ![]()
@kiki0709 krasne napsano ze nezestarnou
a ta charita …uzasny napad!!..to me nenapadlo. ![]()
@kocourek88 preji ti uspesny den at se vse vydari, moc na tebe myslim uz od probuzeni ![]()
Holky moc děkuju jste zlatíčka
cítím se dobře. Vaječníky teda pobolívají, ale nekrvácím, tak dobré.
Odebrali mi tedy nakonec jen 7 vajíček a zítra mi budou volat, kolik se jich oplodnilo. Čekala jsem teda trochu víc, ale bohužel mi dr.Višňová řekla, že něco byly endo cysty. Bohužel mi endomezrioza napadla pravý vaječník, tak mi museli dát infuzi se silnými atb. Tak jsem z toho taková špatná a doufám, že mi to nějak celé nezkazí ta blbá endoška ![]()
Jinak jsem si vydupala, že tam můžu v pondělí zavolat, jak se nám embrya vyvíjejí, i když by mi to jinak řekli až při transferu ve středu
tak se pak taky nenechte odbýt ![]()
@kocourek88 Supeeeer
to je paráda 7 je hezky počet
Samozřejmě ty endocysty nejsou nic moc ale jak já to znám vždy je nějaká komplikace- jakobychom to nemohly mít jednoduché
Neboj jistě to bude dobré - musi!!!
Nechali jste si tedy udělat MACS A PCSI? Já bych taky volala v pondělí celá nedockavá
tak odpočívej a budeme se v pondělí těšit na žhavé novinky
![]()
@kocourek88 bude to dobrý, neboj, kocourku. Hezky o víkendu odpočívej! ![]()