IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
16.1.19 22:07

@Tečka1 @Payus cestovné mi při účasti ve studii proplatili po několikáté návštěvě (ne pokaždé). Vůbec to holky neřešte. Peníze si vezměte a udělejte s nima něco, co Vás potěší. Klidně na knížku synovi. Nebo si za to dopřejte nějakou super večeři nebo víkend někde s partnerem. Ono to je celý dost psychicky náročný a tohle je minimum, co pro nás testovací ovečky můžou udělat. Já jsem je dala na speciální účet a ještě nevím, co udělám. Ale určitě to neutratím za nákup v supermarketu :jazyk:
jo a dávali mi to sami, vůbec jsem si o to neříkala!

Příspěvek upraven 16.01.19 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
16.1.19 22:09

@kocourek88 v pátek na Tebe budu moc myslet, ať všechno hlavně proběhne v pořádku a máš spoustu krásných vajíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.1.19 23:16

@kiki0709 kiki je to 2000 za jednoho zmrzlouse? No tak to si uzivej vylet, to bude parada ne? Kolik hodin trva let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.1.19 06:58

@Payus za všechny, co tam budeš mít, Payus. Je to fixní částka za rok.
Letím do Bostonu, takže naštěstí jen asi 8 hodin. Ale pracovně, žádná velká zábava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.1.19 09:18

holky moc vše děkuju za podporu! :hug: jinak @Payus to dopravné dávají až po několikáté návštěvě - mě si třeba zavolali až minulý pátek a dali mi rovnou 4 tisíce za 10 návštěv (400 Kč za návštěvu s tím, že to počítají od začátku down regulace) určitě si ty peníze vezmi - za prvé oni Ti je stejně dát musí a za druhé jiní, co nejsou nemocní to mají při přirozeném početí taky zadarmo :mrgreen: a kdybys byla joo špatná z toho, dej to třeba na dobrou věc a bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.1.19 09:20

@kiki0709 Souhlasim s Tebou že já bych chtěla pracovat co nejdéle to pujde protože být doma a sledovat se by bylo na mašli :roll: Jsem ráda že jsem to pochopila správně ptala jsem se i na ty co se nestihnou využít a oni je znehodnotí tzn. po uplynutí roku už je nelze využít.(alespoň tak mi to řekla Dr. Kosobudová) K cestovnému-já asi nemám problém jako @Payus si ty peníze vzít :lol: přesně jak píšeš přijde mi to že jako testovací ovečky si za to můžem něco dopřát :D navíc je můžu použít na to PCSI a MACS ;) Každopádně přeji aby pracovní cesta byla co nejméně náročná aby jsi se po návratu mohla přidat k nám a začít normální IVF cyklus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.1.19 10:12

@Tečka1 děkuju! :srdce: já vám určitě budu dávat vědět, i když už nejsem ve studii. Teda resp. ještě mám ze studie jednoho zmrzlíka, tak se třeba do roka do studie ještě vrátím. Ale snad už to nebude potřeba. :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.1.19 19:04

@kiki0709 ty nezkusis ten ket se zmrzlikem v cube? No ono i 8 hod je dost…@kocourek88 holcicko tak uz zitra :srdce: uz ted na tebe myslim. Jinak jsem doma uz prosadila take metodu picsi, ani s tim nebyl problem :D
K tem oveckam jsem chtela rict, mam z toho divnej pocit, protoze me do studie nikdo nenutil, naopak jsem jasala, ze budu mit ivf zadara :mrgreen: :mrgreen: uz to mi ode me prislo dost vycurany :mrgreen: proto mi to lezi v hlave..usetrim mraky penez za cyklus a jeste mi maji neco dat?..urcite se z toho nehroutim ale proste se mi to prici no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
17.1.19 20:09

@Payus tak to dej na nějakou charitu, třeba pro nedonošený děti… a netrap se tím. :nevim: Já jsem ještě naposledy před 39.narozeninama stihla zažádat o příspěvek pojišťovnu, tak chci jít do normálního cyklu a zmrzlíci až pak. Ti nezestárnou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.1.19 20:30

@kiki0709 krasne napsano ze nezestarnou :lol: a ta charita …uzasny napad!!..to me nenapadlo. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.1.19 05:49

@kocourek88 preji ti uspesny den at se vse vydari, moc na tebe myslim uz od probuzeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.1.19 07:10

@kocourek88 :hug: :andel: :kytka: hodně štěstí a napiš nám večer, jak se cítíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
18.1.19 16:38

Holky moc děkuju jste zlatíčka :hug: cítím se dobře. Vaječníky teda pobolívají, ale nekrvácím, tak dobré.
Odebrali mi tedy nakonec jen 7 vajíček a zítra mi budou volat, kolik se jich oplodnilo. Čekala jsem teda trochu víc, ale bohužel mi dr.Višňová řekla, že něco byly endo cysty. Bohužel mi endomezrioza napadla pravý vaječník, tak mi museli dát infuzi se silnými atb. Tak jsem z toho taková špatná a doufám, že mi to nějak celé nezkazí ta blbá endoška :roll:
Jinak jsem si vydupala, že tam můžu v pondělí zavolat, jak se nám embrya vyvíjejí, i když by mi to jinak řekli až při transferu ve středu :mrgreen: tak se pak taky nenechte odbýt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.1.19 17:15

@kocourek88 Supeeeer :hug: to je paráda 7 je hezky počet :palec: Samozřejmě ty endocysty nejsou nic moc ale jak já to znám vždy je nějaká komplikace- jakobychom to nemohly mít jednoduché :nevim: Neboj jistě to bude dobré - musi!!! ;) Nechali jste si tedy udělat MACS A PCSI? Já bych taky volala v pondělí celá nedockavá :lol: tak odpočívej a budeme se v pondělí těšit na žhavé novinky ;) :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.1.19 18:23

@kocourek88 bude to dobrý, neboj, kocourku. Hezky o víkendu odpočívej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie