Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule K ja to jeste nezkkousela, nejdriv si chci precist ty pdf prilohy, a ak otevru a vyplnim
a napisu ju
@sebel ty pokyny jdou otevřít, ale dotazník mi nejde
tak dej, prosím, vědět.
@Jitule K hele tak to nejde, maj tam nejaky problem, ale psala jsem to te pani, takt o snad opraví, ale asi az po novym roce nebo mozna 31,
@sebel já jim tam taky psala, že to nejde otevřít, ale mě neodpověděla. To jsem ráda, že to není v mé šikovnosti
díky ![]()
@Jitule K ee, asi tam uz nejsou.. takhle dlouho mezi svatky
tak uvidime
Stasny Novy rok devcata!!!
Ja konecne 7.ledna zahajuji down regulaci jupiii jou …od rijna jsme se dockali i my ![]()
Jak jste ktera na tom ted? Svatky probehli v klidu a pohode?
![]()
@Payus hele a co je to ta down regulace presne… nebo spis jsem zvedava,, co tam vse podstupujes pred timhle ?
@Tečka1 ahojky
ještě se vracím k tomu, co jsi psala před Vánoci - upřímně já jsem také z MUDr Kosobudové nebyla nadšená. Je milá, ale prostě nemá mou důvěru. A souhlasím s Tebou, na všechny otázky by už měla umět odpovědět. ![]()
S tou cenou 75tis za genetické testy jsi mě překvapila, já ani nevím, jestli nám je vůbec dělali, ale tolik peněz jsme neplatili, takže asi ne. Zeptám se, až tam zase půjdu.
Jinak holky vám všem přeji krásný nový rok plný úspěchů v našem společném projektu
![]()
@sebel jak jsi dopadla? Už Tě kontaktovali?
@sebel ahoj, prvne jsme jen konzultovali vcetne gyn vysetreni, pak na druhem sezeni vzali krev na profil( nic jsem neplatila)..a ted ta regulace- pichas agonistu na utlum (brani predcasnymu uvolneni vajicek). A kdyz za 14 dojde k utlumu jdu dal na stimulaci ta trva asi 10dni pak odber vajicek a nakonec transfer…kdyz ne tak snad jeste 14 dni pichat agonistu a kdyz i potom nedojde k utlumu tak pro me studie konci..
Pokud muzu rict za sebe na nic necekej a rovnou tam volej, dobre provolas par penez ale nebudes furt cekat az se ozvou. Ja jim napsala jeden den odpo a druhy den jsem tam hned volala, vse jsme domluvili behem jednoho odpoledne a jeste ten den jsem.mela termin konzultace. Veskery vysetreni jsou ochotni udelat tam. Vcetne HP a hladiny ahm hormonu…nekdo tu psal ze si to musel platit sam, coz mi prijde jako mega blbost, protoze to je vysetreni v ramci te studie…a to je vse hrazene - studie probiha na 4 pracovistich a zadavatel je stejny…takze i stejne podminky.
Tak vitej na stejne lodi a drzim palce at se ti vse vydari.
@Jitule K v gynemu probiha tataz studie. Pridavam odkaz kde vsude tato studie probiha…zadavatel stejny.
http://www.sukl.cz/…n/detail.php?… dole je vypis pracovist. A predstavte si ze ja pul roku chodila inseminovat do Iscare ( je fakt ze jsem to tam mela rada, vsichni tam jsou moc mily a usmevavy ), celkem 4×, jeste me lakali at se stanu prvne darkyni ze krasne reaguji bez leku, ale ze by mi nabidli ucast ve studii to ne
.. Ale je fakt, ze kdyz jsem se o studii dozvedela ja byli vedeny jen 4 pracoviste a Iscare tam nebyl…byl tam Cube, Gynem, neco v plzni a neco v olomouci..asi je mala ucast kdyz to rozhodili mezi dalsi kliniky? Tak je fakt ze ne kazda tam projdem vid..
@kocourek88 ahoj kocko tak jak ty? Co dnes???? Jsi utlumena?
![]()
@sebel často jim to dlouho trvá, než vezmou telefon, tak to nevzdávej a volej dokud se nedovoláš ![]()
@Payus moc gratuluju k termínu!
já to včera úplně přehlédla… držím moc moc pěsti ![]()
@kocourek88 taky mě zajímá jak se cítíš! ![]()
Děvčata zdravím Vás všechny v novém roce ![]()
@Payus Gratuluji k začátku
,jsem zvědavá jak to budeš zvládat -kolikátý den cyklu to bude když si začínáš píchat toho 7.1? Já jen abych věděla
Jinak ano mohu potvrdit že veškerá vyšetření která jsou potřebná pro účast ve studii se neplatí!!! A ano jsou 4 pracoviště kde se tato konkrétní studie provádí.Dokonce když jsem tam byla před Vánoci na konzultaci tak říkali že začínají ještě jednu studii-která je prý ale zaměřena na něco jiného
Každopadně jsi mě ted zmátla protože zadavatel studie kterou ja podstupuji je Ferring a také odkaz a název je jiný viz odkaz http://www.sukl.cz/…n/detail.php?… a ano dole jsou ještě další 4 pracoviště.
@kiki0709 já co se týče té genetiky jsem se na tu cenu jen ptala zatím jsem nic takového nepodstoupila a protože tady některá z nás psala že ano proto jsem se ptala zda si to platili nebo ne.Myslím i Ty jsi zmiňovala že možná na nějaké vyšetření týkající se genetiky budeš chtít jít…tedy jestli si to spravně pamatuju
každopadně u Tebe co nového co Tě teď čeká?
@Tečka1 Krásný Nový rok!
já teď čekám na MS… měla by snad přijít někdy kolem 18.1. a pak hned zajdu pro léky a jdu do normálního cyklu IVF
budu v tom s vámi!
Jj psala jsem, že bych tentokrát chtěla zkusit PDG (preimplementační diagnostika), ale já vlastně nevím, jestli je to ta „genetika“, nebo jestli je to něco jiného. Já myslela, že genetické testy se dělají předtím (tj. asi z krve?), ale PDG se už dělá na embryích.
Uvidíme! Snažím se neztrácet hlavu
je fakt, že o Vánocích jsem to úplně vypustila. Rok 2019 bude určitě úspěšný pro nás všechny ![]()
@Payus @kiki0709 ahoj holčičky!
byla jsem mimo internet, tak se omlouvám. Cítím se dobře - včera jsem byl na kontrole a dle UTZ to vypadá dobře. Levý vaječník je úplně utlumený a pravý tedy nějaké folikuly má, ale Dr. Kosobudová mi řekla, že to budou s největší pravděpodobností endometrické cysty, Že tam tu endo vidí prý. Brali mi krev a objednali mě na zítřek, kde mi eknou co a jak dál, ale měla by zítřkem začít stimulace, pokud se nic nepodělá ![]()
trošku se toho bojím, ptž mě vyděsila tím pravým vaječníkem a tou endometriozou na něm
tak snad to bude v pohodě.
Při každém UTZ mluví o tom, že se jim nelíbí, že mám stále vjcovody, i když jsou neprůchozí, že je tam (hlavně v tom pravém) volná tekutina a že mi je prý tenkrát při té laparce měli vzít.
No tak snad vše bude v pohodě a začnu zítra teda stimulovat ![]()