Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 já jsem taky byla na injekci jen u sestřičky, podle mě už mají všechny testy udělané předtím…
Ahoj holky,tak budu zacinat az na konci ledna. 24.1. si jedu pro injekce a jdeme do dalsiho pokusu. Konecne nam prisly geneticke testy,vse je tam v poradku,neprokazalo se,ze by ta ma nizka vajickova rezerva byla dana geneticky…coz je dobry,ale jsou z toho trochu v rozpacich,protoze nevi proc to tak mam ![]()
Vsem Vam take preji krasne Vanocni svatky,splneni toho nejvetsiho prani
a k tomu take zdravi a stesti nejen v novem roce
ja se tam chci na tu studii prihlasit, tak snad ještě berou ![]()
@sebel ahoj Sebel
já myslím, že ještě ano. Dej nám po Novém roce vědět a vítej!
@kiki0709 tak aztim jsem jim napsala jen že odpovídám požadavkum a ze jestli jeste berou
, tak uvidime, nebo mam vypnit ten jejich formulář kontaktní ?
@kiki0709 Jee tak to je bezvadny to mam radost ze se to povedlo
navic schvaleni dalsiho cyklu-parada ![]()
Jinak holky dostali me uz na recepci-ja: jdu na konzultaci na 14 hod …recepcni:ano vidim to,ehm mate tady kartu??? rikam ano, ona: ja vas tady nemam a ja vzdyt jsem u vas pred mesicem podstoupila IVF s minimalni stimul. ona aha tak ja vas nekde najdu…
Jako uz to jsem cumela jak vejr s prominutim…Prijdu k doktorce ona dobry den bude to rychly vy uz vsechno vite ne? Rikam cooo? jak bych to vedela????
No a tak bych mohla pokracovat…Kazdopadne do toho jdu na zaklade konzultace i jinymi lekari mimo Cube a ne teto doktorky v centru protoze to na me fakt nepusobilo duveryhodne nebo jak to napsat-drobet jsem z toho byla rozhozena
Jako paní doktorka je fajn a milá(Kosobudova) ale očekávala bych že informace bude lékař sypat z rukavu a ne ze spoustu z nich bude muset dohledavat( běžný veci) nebo bude muset odpovědi někde zjišťovat
To se na to nikdo neptal??? ![]()
@kocourek88 Toho 20 jsem podstoupila ještě nějaké vyšetření ale nic zásadního v lednu ještě krev a hotovo ( jako odebírá se 2-5 den cyklu takže mi ji mohli vzít v ten čtvrtek a mohla jsem už v podstatě začít
) no nic začnu v lednu. A pokud jsi měla všechny testy za sebou tak pak už asi opravdu jen sestřičky
Kolikaty den cyklu se začíná pichat ten agonista do stehna?
@Ewerette Je super ze testy jsou Ok
genetické testy Ti nechali dělat sami nebo sis je vyžádala? já se totiž mimo jiné na ně taky ptala a bylo mi řečeno že je to placené(75tis)
tak jsem jen valila oči
@sebel vitej mezi námi - oni Tě budou zpátky kontaktovat s formularem a buď Ti zavolaji nebo napíšou a pozvou ![]()
Kdyby se dlouho neozvyvali zavolej jim- holky tady psaly ze se musely nějak připomínat ![]()
@Tečka1 ok, diky diky, zavolam mezi svátky, páč dnes tam asi nikdo nebude ![]()
ale toho 27 by mohl.. a kdyžtak pak v lednu ![]()
@sebel já vím že kvůli účasti chtěli koncit před Vánoci protože mezi svátky tam prý nebudou ale zkus a uvidíš
Držíme tlapky-dej pak vědět ![]()
@Tečka1 chtěli mi je udělat samy,kvůli tomu ze mám málo vajíček a na 1.ivf nebylo žádné zralé,tak jestli to nemám dane geneticky… neví co se mnou a proč mám tak malé amh …
@Tečka1 uvidíme, tak nějak dooufam, že se ozvou po novmy roce… mezi svatky se nemaká ![]()
Tak mi poslali informační email, a mam na netu neco vyplnit, a pak uvidíme
, tak dam vedet
@Ewerette aha tak to jo no já před stimulaci jsem měla ,,náběh” na 4 vajíčka po stimulaci jen 1 a teď zase na ultrazvuku náběh na 4 tak jsem zvědavá kolik pak jich bude po stimulaci
Hlavní je že testy Ti dopadly dobře a nenašli žádný zásadní problém - v lednu to holky vezmeme všechny pevně do rukou
![]()
@sebel super no vida jak se to dalo do pohybu ![]()
@Tečka1 jj, pročtu si to a uvidíme ![]()
jen doufám, že se nemusim bát nějakých špatných ucinků na mě .....
@sebel holky vám šel otevřít ten dotazník normálně? Mě to nejde ani na mobilu ani počítači.