Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88
jupiiii cely den čekám na zprávy
jsem moc rada že je vše Ok drž se
![]()
tak už jsem vyplnila dotazník, tak čekam, kdy se mi paní ozve, na email z 28.12 mi odpověděla dnes - prý měla dovolenou …
@kocourek88
super kočičko, to je moc dobře. Pěkně to zvládej a držím všechny pěsti!! ![]()
@sebel tak to se není co divit. Mezi svátky tam vůbec nebyli. Mě třeba odpovídali skoro hned na začátku, když jsem jim psala.
@kiki0709 moc děkuju ![]()
Tak ja dnes taky pichla prvni gonapeptyl…ve srovnani s ovitrelle byla injekce celkem bolestiva. Jinak ok..21.1. na kontrolu a 23.1. stimulka…no konecne jsem se toho od rijna dockala
![]()
Ale ma to vyhodu, dostala jsem se konecne do normalniho stavu…a neresim porad jen mimco a kdy to dostanu a kdy mam ovu…konecne jsem zase volnaaaa
tak se ozvu az v unoru ze jsem tehotna
![]()
@kocourek88 preji ti moc stesti kocko ![]()
@Payus jééé drž se, Payus! budu na vás holky moc myslet a držet pěsti ![]()
bůhví jak to bude se mnou, nějak jsem si špatně naplánovala služebky a dovolené, tak mi ten IVF cyklus vyjde asi až v březnu
no uvidíme. Aspoň to budu prožívat s váma! ![]()
@Payus Je tak gratuluji
i když tedy je to bolestive i tak jsem rada že to vím a mam se na co pripravit
Od rijna je to dlouhe cekani to souhlasim (čekám totiž vlastně stejně né-li déle
) Doufám že nám dáš vědět zda se po 14-ti dnech dostavil ten útlum a budeš pichat stimulaci.V tu dobu doufám už budu začínat ja …Pokud se ozveš až v únoru a těhotná samozřejmě bude to skvělé!!!!
![]()
@kiki0709 jeee to je mi líto
ale přesně jak píšeš-v březnu budeš s námi v tom a doufejme že doslova
![]()
@Payus moc děkuju! Taky přeju hodně štěstí! Já ten gonapeptyl nesnáším! Asi to je tím, že je to do toho slavu a ne do špeku na briše
ale taky mě to pěkně bolí. Taky příteli dělám stašný scény
každý večer to má se mnou těžký…vždycky „tak pojď a dneska mi to píchni rychle…(sehne se k noze a chytí mi to stehno)…“nééé nééé počkej já mám hystrák!!!"
takto se to opakuje většinou 2× až 3×, než mu dovolím mi to fakt píchnout
![]()
jinak holky dnes jsem si na fb psala s jednou holčinou, co je teď po studii těhotná!
15.12. byla na ET a hned na první pokus to vyšlo. Tak doufáím, že všechny budeme takto úspěšné
hrozně mě ten reálný důkaz toho, že to funguje, nabudil ![]()
@kocourek88 taky jsem tu poznala holcinu co ji to vyslo jeste v loni
nejak neverim ze to nevyjde, proste citim ze to bude tedka uz ono ![]()
Ja to picham sama, vic si verim v tomhle
. ty mas zitra ultrazvuk? Me pozvali az na 22
@Payus ahojky! Dnes jsem akorát byla na UTZ! týden po začátku stimulace. Roste to pomaleji (cca 10mm folikuly), ale roste to, což je důležité. V pondělí jedu zase na utz tak snad mi už řeknou, kdy by mohla být OPU ![]()
@kocourek88 to jsou dobré zprávy
přesně jak pises hlavně ze to roste! Já tam byla taky včera -teprve na krev tak doufám ze vše klapne a budu moct začít ![]()
@kocourek88 drzim ti palce!!! Ja to uz taky konecne dostala
hlavne se nicim nestresuj, letosni rok bude pro vsechny stastny, tak si nelam hlavinku…vyjde to i tak…nevim proc ale vidim vse pozitivne, dopadne to dobre.
Jak jste na tom vy, ostatni holky?
Ahoj kočky
sleduji pokroky a raduju se s vámi jak se to hezky rozjíždí
držím všem moc moc pěstiiii (pro štěstí). My máme za sebou páteční vstupní pohovor a zatím do studie zařazení jsme. Teď čekáme na výsledky spermia a na moji ms kvůli krvi na AMH a pak se uvidí no
takže my máme před sebou ještě dlouhou cestu. Předpokládám že stimulovat by mně v případě , že se jim budu hodit nechali až ještě s tou další MS což zbamená někdy v březnu. Tak se tu držte a zůstávám fanda ![]()