IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
12.12.18 08:31

@kiki0709 Jsou to na to vsechno dobré zprávy-a pokud Ti to říkala MUDr. Višňová tak revizi se vyhneš a snad bude vše už jen dobré :dance: Jsem ráda že jsi se už ,,oklepala" a těšíš se na další IVF v lednu :hug: Ja jdu příští týden na tu konzultaci tak se asi taky začně něco dít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.12.18 08:32

@kocourek88 Jeee ted jsem za sebe psala skoro to samý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
12.12.18 08:34

@Tečka1 @kocourek88 holčičky, oběma vám držím moc pěsti! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.12.18 08:48

@kiki0709 Děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.12.18 21:51

Tak snad nám to všem vyjde… já se jdu za tyden ve ctvrtek domluvit na další ivf,tak jsem zvedava co mi doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
14.12.18 11:55

@Ewerette určitě nám to všem vyjde! Holkám ve studii, nám mimo studii, ale určitě jo. :srdce: To je dobrý, vy všechny snad jen kromě @Payus jdete konzultovat 20.12. (jestli si to teda správně pamatuju)!! Což je super datum (protože mám narozky :D ), takže to budou určitě jen samé dobré zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.12.18 14:30

@kiki0709 takže ti vlastně k narozeninám nadělíme naše dobré zprávy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
14.12.18 17:08

@Ewerette přesně! Nic jiného od vás nechci, holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
15.12.18 18:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
15.12.18 18:48

Do Plzně bych už nešla ani kdyby mi nabízeli všechno zdarma, myslím Natalart! Dva doktoři ze tří mi nedokázali ani diagnostikovat adenomyózu!! Jen tahají zbytečně peníze z lidí za IUI a to je téměř zbytečné. Zjistili mi to až v pražském gynemu, když jsem se hlásila do klinické studie :,( takže jsem neodpovídala požadavkům, tam byla povolena endometrióza 1-2 stupně a já mám právě 4 stupeň :( nevíte jestli to vadí i v téhle studii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.12.18 21:55

@Jitule K z Natalartu jsem taky odešla,byl tam hrozný přístup 2doktoru… chodím do centra profesora Zecha na namesti ,zatím vse dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.12.18 10:38

holčičky hlásím se Vám s předvánočními novinkami :hug: včera jsem tedy dle plánu byla v Cube a začala jsem tedy včerejším dnem (přímo v Cube) s injekcemi na dawn regulaci :dance:
jsem objednaná hned na 2.1. a pokud vše půjde dobře a výsledky budou dobré, hned 3.1. bych měla začít se stimulací :dance: jsem celá natěšená a snad vše bude v pořádku.

Mimo jiné tedy všem přeji krásný Vánoce, klid a pohodu a HLAVNĚ HOLKY, abychom se tu v tom příštím roce všechny sešly s bříškama a krásnýma fotkama z ultrazvuků :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.12.18 11:13

@kocourek88 Tak super moc gratuluji-věřím že půjde vše dobře a budeme napjatě očekávat začátkem ledna dobré zprávy! ;)
Já byla včera na té konzultaci-trosku zklamani :think: paní doktorka kromě toho co je napsano v materialech co posilaji emailem moc navíc nevedela. :nevim: Kdybych to měla brát podle toho tak bych do žádné studie nešla :lol: Každopadně jak jsem předpokládala jsem to o 2 dny prošvihla takže začínám až s další menses.
Děvčata přeji klidné a pohodové svátk kdy nabereme sílu do toho dalšího roku aby se nám konečně zadařilo :hug: :* :srdce: :andel: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
21.12.18 13:05

Ahojte kočky, já mám taky relativně dobré zprávy - kontrola v Krči dopadla dobře a na revizi nemusím. Takže teď počkám na první MS a zkusíme to znovu. Pojišťovna mi na poslední chvíli další cyklus IVF schválila, takže dobrý :)
@kocourek88 moc gratuluju a ničeho se neboj, je to v pohodě.
@Tečka1 to mě moc mrzí. U jaké doktorky jsi byla? Takže taky do toho půjdeš až v lednu? Budeme v tom spolu… (snad doslova ;) )
@Ewerette jakpak Ty? taky začínáš v lednu v Plzni?

Připojuji se ke kocourkovi a Tečce a přeju nám všem krásné Vánoce plné klidu a šťastný Nový rok plný malých živých a zdravých dárečků :oops: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.12.18 15:28

@Tečka1 a u jaké jsi byla doktorky? Já teda včera nějak myslela, že mi udělá alespoň UTZ, ale žádné další testy mi nikdo nedělal. Myslím, že jsem nebyla ani u doktorky, ale pouze u sestřičky (nepředstavila se :mrgreen: )
tak z tohoto jsem teda taky maličko rozpačitá, ale říkám si, že to snad bude v pohodě a třeba po novém roce narazím už konečně na tu paní dr. Višňovskou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí