IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
29.11.18 12:30

@kiki0709 Moc na Tebe celou dobu myslím a pokud jdeš zítra na ten ultrazvuk tak snad píšu za všechny držíme Ti pěsti a věříme jen v pozitivní zprávy!!!! :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
29.11.18 12:47

@Tečka1 :srdce: :srdce: :srdce: jdu tam zítra dopoledne, mám moc velký strach… dám vám vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.11.18 12:58

@kiki0709 Tak jsem si to pamatovala správně :) A neboj budu na Tebe moc myslit a držet tlapky a napjatě očekávat-nějak to prožívám :hug: asi že jsi ,,naše" první vlaštovička ze studie :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.11.18 13:19

@kiki0709 @Tečka1 to napsala za všechny, myslíme na tebe :hug:
Jinak já jdu už v pondělí na konzultaci, tak jsem zvědavá… Teď mě docela vyplašili, před chvílí mi volali, tak už jsem myslela že to ruší, ale prý jen potřebují mít výsledky serologie s dřívějším datumem než je konzultace, naštěstí je mám asi měsíc staré z jiného centra a prý není problém mi je poslat e-mailem, tak snad hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.11.18 13:46

@Ewerette Juu tak to jsem zvedava-taky napiš co a jak to probíhalo-alespon budu vedet co čekat ;) Mě myslím tu serologii dělali když jsem tam byla poprvé nekdy v tom září tak snad ji mám a nebudu ji někde honit na poslední chvíli.Takže je fajn že ji máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.11.18 11:09

Holčičky tak špatný :,( :,( :,( embryo i váček moc malé. Jsem totálně na dně, já vím, že se z toho za pár dní zase dostanu, ale občas mám pocit, že už to znovu nedám… moc děkuju za podporu, a budu vám všem držet pěsti, ať máte ve studii úspěch :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
30.11.18 11:30

@kiki0709 ahoj, takze se vyvoj embrya zastavil? Holka…to je me moc lito…to vis ze to das, ted jsi znicena, coz je jasny :,( Co ted? Ket? Mas mrazacky nebo ne? Preju hodne stesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.11.18 11:46

@Payus Ano, zastavil. V tomhle týdnu mělo být o moc větší. Máme ještě tři zmrzlíky, jednoho ze studie a další dva z IVF cyklu před rokem. Ale už jsme rovnou podali žádanku na pojišťovnu o další IVF cyklus, za tři týdny mi je 39, tak abychom to měli ještě hrazené. Takže spíš v lednu/únoru podstoupím další IVF, poprvé s preimplementační diagnostikou, a budu tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.11.18 12:04

@kiki0709 neee :zed: to mi neříkej je mi to moc líto :,( Drž se myslíme na Tebe :* Neboj par dni nez se z toho člověk vzpamatuje a pak zase najdeš sílu bojovat-věřím tomu!!!Co Ti dal navrhli nebo jaky je ted další postup? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.11.18 12:10

@kiki0709 další IVF podstoupíš kde taky tady?MOhu vědět co je preimplementační diagnostika?Předpokládám že to je něco co Ti odhali proč se případné emryo nevyvíjí standartně nebo to vyšetří dříve nežli proběhne transfer?Je to něco navíc co si třeba musíš vyžádat a hradíš nebo proč to nedělají standartně? :oops: Samozřejmě odpověz až budeš mít náladu ;) Chjo musíš být hotová… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.11.18 12:12

@Tečka1 nejhorší na tom jsou takový ty podvědomý plány, jak už si člověk nechtěně představuje, kdy komu o těhotenství řekne, kdy se malý asi narodí… a pak je v pár sekundách všechno jinak :,( no jo. Zkusím tu sílu zase hledat.
Dneska mi vzali ještě krev kvůli hcg, odpoledne mi zavolají výsledky, pak vysadím léky a budu čekat, jestli embryo odejde samo, nebo jestli budu muset na revizi dělohy. Také mimoděložní těhotenství není vyloučené. Až si tady tím projdu, tak budu čekat na MS. A pak může všechno začít nanovo. Ze zkušeností minulého roku čekám, že bych se mohla znovu pokusit v lednu nebo v únoru… nevím. :hug: a moc děkuju za slova útěchy a podpory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.11.18 12:15

@Tečka1 jj já zůstanu zatím v Cube. Mám to blízko, a myslím, že MUDr Višňová dělá fakt co může. Taky z toho byla zklamaná dneska…
Preimplementační diagnostika je to, že nějak zkoumají genetiku získaných embryí a vyloučí ta, která jsou geneticky vadná ještě před transferem. Genetické vady často způsobují zamlklé těhotenství nebo spontánní potrat, tj. můj případ. Aspoň tak to laicky chápu já. Myslím, že to pojišťovna hradí jen v případě, kdy už došlo minimálně ke dvěma potratům, jinak si to člověk platí sám. Ale ani nevím, kolik to stojí. Minulý rok jsem si to nenechala dělat, v rámci studie to není, ale příště do toho určitě půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.11.18 12:20

@kiki0709 to je mi moc líto, a nemůže to třeba ještě dohnat, když zabojuje? :,( :hug:
Chystám si tu všechny papíry na tu pondělní konzultaci a poslali mi tenkrát mailem nějaký souhlasy, tak jsem si to teď studovala a jak jste tu myslím řešili tu down regulaci, tak tam píšou že 14dní +- 1den a když nedojde k útlumu, tak se bude pokračovat až do 28 dne a teprve pak tě vyřadí ze studie… Pak tam ještě píšou, že když budeš mít příliš málo folikulů nebo naopak příliš mnoho, tak bude studie ukončena - nevíte náhodou co je to příliš málo? A ještě jak jste tu říkali o spoustě papírů a podepisování - měla jsem v mailu 4 dokumenty po 3-8 stránkách to už je všechno nebo toho bylo ještě víc? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.11.18 12:26

@Ewerette je úplně malinká pravděpodobnost, že zabojuje… ale já to měla úplně stejně před rokem, tak vím, že prostě už ne… :(
Ohledně těch papírů - já si to moc nepamatuju, kolik toho bylo, málo folikulů je asi méně než osm, jestli se nepletu. Ale fakt si nejsem jistá.
Moc držím pěsti, ať máte všechny větší štěstí než já! :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.12.18 12:03

@kiki0709 to je mi moc líto :( :hug: je to smutné, když člověk tu naději má, a pak to nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí