IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
4.12.18 13:14

jinak já jdu ode mě s radostnou zprávou - nevím, jak je to možné, ale včera, když jsem byla v Cube na krvi (4. DC) tak mi bylo řečeno, že se to stíhá a objednali mě na 20.12. abych si přijela pro léky, a že začneme se stimulaci ještě přes Vánoce 8o :dance: tak mám tedy upřímnou radost, protože už jsem byla smířená s tím koncem ledna, že se bude moci začít nejdřív.
Prý není důvod čekat…tak tedy snad mi nebudou volat, že mě pro něco vyrazili a vše bude dobré :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.12.18 14:22

@kocourek88 super, to je skvělý, kocourku! :dance: :palec: raduju se za Tebe!
Já jdu zítra na ultrazvuk, pak budu asi řešit termín revize :,( ale už mi je líp než v pátek, to byla krize největší. Prostě to dopadne příští rok, no! :andel: budu vám všem v každém případě držet pěsti, i když už součást studie nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.12.18 14:42

@kocourek88 Juu tak super :potlesk: je fajn ze budeš moct už začít-tak nějak jsem si to ,,planovala" i já, taky vzhledem k tomu že mě v této věci kontaktovali několikrát.Holt člověk míní a Cube mění :lol: 20.12 .jdu teprve na tu konzultaci takze jsem se smířila s tím že to bude ten leden…Alespon tak budu vědět jak to probíhá jak na to tělo reaguje-tedy když nám to tu napíšeš :)
@kiki0709 jak Ti nakonec dopadla ta krev? Jsem zvědavá co ultrazvuk -ani nevím co by byla vlastně lepší varianta jestli revize nebo samovolný ,,odchod" :nevim: ,,každopadně je mi to moc líto a často na Tebe myslím :( ale jsem rada že jsi se trochu ,,oklepala" a je Ti drobet lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.12.18 15:19

Tak jsem byla včera na konzultaci, byla to docela rychlovka, papírů taky nebylo moc - asi proto, že už jsme měli 1 IVF za sebou… Byli tam příjemní, nabrali mi krev a teď už jen záleží na té debilní hodnotě AMH (minimum je 0,7, nižší do studie neberou). Tak trochu jsem jim tu hodnotu zatajila (podle jiného centra ji mám 0,13 což je hodně zlý) a doufala jsem, že mi jí budou měřit znovu tady (což se taky stalo). I když se prý nemění, pořád tak trochu doufám, že se třeba spletli a vyjde to líp… (prosííím 0,7 chci chci chci :zed:)Do pátku prý budou výsledky, tak jsem na to zvědavá. Jak jsem se tu ptala kolik je minimum vajíček, tak mi bylo řečeno že asi 3, kdyby bylo méně, tak možná ukončují studii - ale prý je to individuální a když je AMH alespoň 0,7, tak jich méně nebude… Takže vlastně když se do tý studie dostanete, už je hodně malá pravděpodobnost, že by vás vyhodili… Tak přeju všem moc štěstí v té fázi ve které zrovna jste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.12.18 15:41

@Ewerette Vím že to AMH je důležité a jestli Tě můžu trochu uklidnit-měla jsem taky nízkou hladinu i když né tolik co Ty ale u nich mi ta hodnota vyšla vyšší takže nejen proto ta nabídka do studie.Takže neboj-šance určitě je!!! Každopadně ja se naopak bojím že mi to kolísá a že kdyby mi to dělali znovu aby vysledek nebyl zase nizkej :nevim: Je třeba zvláštní že já jsem bez stimulace měla ,,náběh" na 4 vajíčka a po stimulaci jen 1 :nevim: což jsem tedy nechapala…V papírech o studii někde i zminuji že pokud nedojde k down-regulaci po uplynutí 28 dní léčby agonistou že končíš, nebo když bude málo nebo moc folikulů…tak končíš jestli si matně vybavuji ale není uvedeno kolik je málo a kolik je moc :( Každopadně držím pěsti aby výsledek dopadl na výbornou a v pátek čekáme na info ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.12.18 15:55

@Tečka1 zakázala jsem si sebelítost, snažím se myslet na ostatní krásné věci, kterých mám plný život. Akorát je to těžký, protože člověk stejně podvědomě pořád myslí na to samý. Ale budu věřit tomu, že to dopadne příště, nebo potom, nebo potom… ještě mám hodně možností, i když se mi nechce moc zvažovat darovaná vajíčka… moc ráda bych měla někoho s mými geny… (nejsou k zahození :D )
Hcg mi v pátek vyšlo asi 1500, což nezní špatně, ale před dvěma týdny jsem měla 750, tj. nenarostlo dostatečně. Tak mi doktorka řekla, ať vysadím léky a zítra jdu na kontrolu a možná na další hcg. Byla bych radši, kdyby to odešlo samo :,( ale minule jsem musela na revizi, embryjko se mě drželo zuby nehty…
Držte mi pěsti, holky, ať to zvládnu… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.12.18 16:16

@kiki0709 Děláš dobře :potlesk: člověk prostě musí mít radost i z jiných věcí v životě i když je upnut na představu být mámou-jinak by se z toho stala posedlost a ta by ničemu a nikomu rozhodně neprospěla! A ano ta představa nám dává sílu po nezdaru znovu sebrat sílu a bojovat a podstoupit všemožné…HCG je asi docela dobré tak uvidíme co ten ultrazvuk třeba se embryjko vzpamatovalo a poporostlo.Já byla taky vždycky zklamaná když to nevyšlo ale zdůvodnila jsem si to tím že by třeba nebylo uplně zdravé apod že je to lepší teď než v pozdějším stadiu těhotenství…to bych to asi nesla 100násobně hůře :,( Takže držíme vše co máme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.12.18 16:41

@Tečka1 děkuju moc! :hug: Já si myslím, že se chudáček nemohlo ani vzpamatovat, protože ho od pátku poctivě prolívám vínem, letěla jsem na víkend pryč, včera jsem byla cvičit… :D snažím se k tomu přistupovat s humorem, jinak bych to nedala.
Doktorka mi taky říkala, že když se to neuchytí v tomhle stadiu, tak to příroda vyřeší, protože by stejně nebylo „kvalitní“… ale pak si člověk zase hned začne klást otázky proč a jestli vůbec někdy bude… ale určitě jo! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.12.18 17:01

@kiki0709 :lol: :lol: :lol: Jsi mě pobavila-Ty mu teda dáváš záhul,takže jsi nakonec i tu cestu letadlem podnikla :palec: Hele pokud vydržel toto tak to bude velmi silny jedinec :palec: :lol:
Mám to podobně-věci se dějou nebo nedějou z nějakýho důvodu a neboj když to nevyjde tentokrát prostě se k tomu miminu propijeme :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.12.18 12:27

@kiki0709 ahooj, tak co, jak jsi dopadla na UTZ? Nemůže to ještě dopadnout dobře? :srdce: nejspíš to bude biochemko viď :roll: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.12.18 12:30

@Tečka1 určitě tu budu s Vámi všechno řešit. Pomáhá mi, když se z toho můžu vypsat nebo alespoň se třeba s někým poradit, sdílet pocity. Doma to s přítelem probírat můžu, ale on má takový skvělý „dar“, že i obyčejné sdělení pocitů nebo mírných obav hned překrucuje za „hroucení se“, takže to s ním radši moc neřeším, aby ze mě furt nedělal hysterku :lol:
Jinak v kolik tam máš toho 20.12. být? Já tam jdu taky 20.12. na 10 hodinu, tak se tam třeba potkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
5.12.18 13:24

@kocourek88 ahojky, žádné dobré zprávy. Jdu dnes do Motola pro potratovou pilulku, snad to zabere. A po Novém roce se do toho všeho pustím nanovo… :,(
@Tečka1 @kocourek88 Držím vám pěsti, 20.12. mám narozky, tak to pro vás bude určitě šťastný den a všechno dobře dopadne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.12.18 15:10

@kocourek88 můžu se zeptat jak jsi to myslila nebo co znamena biochemko? (jak jsi psala směrem ke kiki) Jinak jsem rada ze nez to podstoupim ja budu mit od Tebe čerstve informace ;) :D Ale mam to podobně doma s přítelem jen on zas není na nějaký sáhodlouhý probírání pocitů-ví že jsem tzv. držák a že pokud už mi není zle úplně (fyzicky) většinou si věci řešim v sobě nebo mam na to ml. sestru které si vylévám srdíčko-jinak bych tu debatu tady asi zahltila :lol: :lol: :lol: Navíc zatím se snažím udržet si veselou mysl a navenek dělám že se nic neděje a snažím se o tom přesvědčit i sebe ale jak to známe někde tam uvnitř to ve mě hloube… :roll: Toho 20.12 jdu na 14 hod a s tím jak dlouho tam někdy čekám není vyloučeno že se potkame :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
5.12.18 15:16

@kiki0709 Tak ještě jednou…je mi to moc líto :,( byla jsi pro mě takovou naději :andel: nebo jak to napsat :( Každopadně doufám že pilulka zabere a nebudeš muset na tu revizi :palec: A přesně od nového roku do toho půjdem nanovo s novou sílou a odhodláním.Doufám že tu s námi zůstaneš :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.12.18 15:22

@kiki0709 tak to mě moc mrzí :( no snad alespoň miminko odejde samo a nebudeš muset na revizi :hug: drž se! :hug:

@Tečka1 prosímtě biochemické těhotenství je vpodastatě to, že se embryo zavrtá, a pak to vzdá - takže hodnota HCG nějaká je a třeba i roste, ale roste moc pomalu a nebo začne rovnou klesat. Tak se označuje biochemické těhotenství (neboli biochemko) :)
Já se taky snažím dělat, jakože nic. Jsem teda celkem houževnatá a hlavně rozený optimista, takže i když mám za sebou už 3 neúspěšné pokusy, tak slz jsem unoila celkem málo a kdo o mém problému neví, ani by netipl, že nějaký problém vůbec mám. Naštěstí s těmito pocity se umím celkem dobře poprat a být optimistická do dalších bojů no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí