IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
3.1.19 11:04

jinak všem nám holky přeji krásný rok 2019!! Hlavně to zdraví a to, abychom se tento rok už toho našeho těhotenství všechny dočkalyyy! :dance: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.1.19 11:20

@kiki0709 Jsme každopadně rádi že jsi tu s námi ;) Já právě nevím jestli to co jsi zmiňovala (PDG a testy na genetiku) je to to samý. :nevim: Čekala bych že genetiku budou právě zjišťovat na embryích… :think: no každopádně já právě myslila že to budeš chtít teď podstupovat…Každopádně je fajn že jsi o Vánocích vše pustila z hlavy a myslím že nakonec nám to všem pomohlo si tak trochu vyčistit hlavu a do nových pokusů načerpat síly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.1.19 11:28

@kocourek88 je super že se cítíš dobře :palec: a také že jsi ,,utlumená" hlavně doufám že se nepotvrdí ty cysty -i když já se přiznám nevím jaké případné riziko by to znamenalo. :( Moc budu na Tebe myslit aby testy dopadly na výbornou a mohla jsi začít stimulovat :dance: Budeme Ti držet všechny pěsti :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
3.1.19 11:36

@Jitule K už jde otevrit :) ten dotaznik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.1.19 12:36

@Tečka1 no asi bych se o to mela vic zajimat. Ja ted mam v planu tam hned podle MS zajit a zeptat se na vsechno ohledne genetiky. To PDG chci urcite, a myslim, ze po dvou nepodarenych IVF to nejak castecne hradi i pojistovna. Uvidim a dam vam vedet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.1.19 12:37

@kocourek88 drzim moc moc pesti, at to zitra dobre dopadne!!! :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.1.19 12:57

@kiki0709 no já právě nevím kdy se o to člověk má zajímat hlavně by mu lékaři měli říct máte za sebou xy pokusů a tak by bylo dobré takové nebo makové vyšetření… :think: ale na to se moc spolehat když to vezmu podle sebe tak nedá. Sama jsem na to vlastně ,,dojela" :zed: každopadně pokud Ti ještě cokoli ted může uhradit pojišťovna jdi do toho co nejdřív než si to budeš muset platit sama 8o Uvidiš co ti doporučí nebo poradí až tam půjdeš jsem docela zvědavá ;) Prosím nepamatuješ si který den cyklu jsi začínala s down regulaci tim agonistou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.1.19 13:18

@Tečka1 snad si to pamatuju - pisu si skoro vsechno do kalendare. 9.9. jsem mela prvni den cyklu , 12.9. me pozvali na odber krve (jak se dela 2-3. den cyklu), a pro injekce jsem si sla 3.10. (ale jestli si dobre vzpominam, tak me chteli objednat uz na 2.10. jenze ja jsem se vracela z dovolene, tak jsem se s nimi domluvila az na 3.10.). Spocitas si to? Podle me mi toho 3.10. pichli prvni injekci sami, aby mi to ukazali, a pak uz jsem si kazdy den pichala ja… Snad Ti to pomuze! :mavam: ale ted me prekvapilo, ze jsem na odberu byla jen jednou… ale asi to je normalni. Pak pri stimulaci mi brali krev skoro hodne casto a nekdy i pet ampulek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.1.19 13:52

@kiki0709 Moc děkuji za info :* :kytka: -akorát to potvrzuje to čeho se obavám že reálně začnu tedy až někdy v únoru :( když jsem tam byla na tu konzultaci pred Vánoci tak mi mohli rovnou nabrat tu krev a mohla jsem v lednu začít takto tam pujdu na krev nekdy v půlce takže se mi to asi překlene do unora :roll: No ale s tím stejně nic nenadělám alespoň to vím a nebudu pak na místě zaskočená takže ještě jednou díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.1.19 14:03

@Tečka1 já začínala s down regulací 21. DC. Ale mě dali podle hormonálního profilu Gonapeptyl

@kiki0709 jinak co se týče toho PGD, tak pojištovna to může snad hradit i celé, ale pouze podle doporučení lékaře - na to se zkus ještě určitě informovat. Pokud jsi na FB, tak já jsem tam na skvělé skupině „umělé oplodnění, dotazy, léčba neplodnosti - IVF, IUI, ICSI…“ je nás tam asi 1500 a je to skvělá skupinka s hodně zkušenýma holkkama, co umí fakt poradit, tak se zkus tam přidat a popř zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.1.19 14:41

@kocourek88 děkuji moc za info :mavam: -ten gonapeptyl jsi si pichala tech cca +/-14 dní než došlo k tomu útlumu ve smyslu toho agonisty? jinak to PGD je tedy ten test té genetiky nebo je více typů testů? Na FB na tu skupinu juknu taky :palec: je dobré mít kde se zeptat zvláště já která vím minimum :roll: :lol: Držíme pěsti na zítřek ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.1.19 15:02

@kocourek88 @Tečka1 ja mela taky Gonapeptyl a pichala jsem si ho myslim +-15 dni.
Na FB taky mrknu, moc dekuju! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.1.19 15:43

@Tečka1 mas pravdu Tecko ja ti poslala upa jinou studii kterou vubec nepodstupuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten odkaz co jsi poslala ty je ten spravny (danska farmaceuticka firma). To je ono. 4 pracoviste…nevim kam jsem to koukala covece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.1.19 16:09

@Tečka1 já mám gonapeptyl dnes přesně 15 dní. Zítra už bych teoreticky měla začít píchat injekce na stimulaci.
Jinak těch genetických testů embryí je více, co já jsem jen slyšela, tak určitě se dělává PGD a nebo PGS. Ale netuším, jaký je mezi nimi rozdíl :nevim: co jsem tak vypozorovala z diskuzí, tak je doktoři předepisují ženám se špatnými výsledky z genetiky jejich (z krve) a nebo při vyšším věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.1.19 20:18

Holky tak dneškem jsem začala stimulovat :dance: :dance: ve středu mám první UTZ, tak snad to pěkně poroste ty moje bublinky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí