Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tečka1 @kiki0709 děkuju holky za podporu
ano ty metody jsme si připlatili. A právě nám nejdřív bylo řečeno, že mi dnes zavolají, kolik se jich oplodnilo, a pak že až ve středu až pijedeme na transfer (ve 13 hodin), takže mi řeknou, kolik jich přežilo PK a jak to je. Já teda jsem tohle věděla, ptž jsem se s několika holčinami už o tomto bavila a vím, že to v Cube takto dělají. No tak jsem jí řekla (jako Dr. Višňové), že jsem z předchozího centra zvyklá na tom, že každý den vím o vývoji embryí a že se jako nechci 5 dní stresovat nevědomostí a tím, že netuším, jak to postupuje. Tak jsme se chvilku dohadovaly o tom, že ona trvdila, že to pro mě nemá žádnou vypovídající hodnotu a jak se to bude vyvíjet, že mým zájmem stejně nezměním. Tak když jsem jí řekla, že tím ale změním alespoň to, že se doma nezblázním stresem, tak mi teda řekla, ať si zavolám v pondělí
![]()
No dnes mi mají volat, kolik se teda oplodnilo embrye, a jsem jak na trní
furt doufám, že to dá všech 7 ![]()
@kocourek88 jak Ti dneska je? Jinak ano já když byla na pátek odběru tak sobota telefon zda se podařilo
a pak až myslím středa transfer - nic mezi takže je dobré že sis vydupala ještě info mezi
Každopádně myslím na Tebe a věřím a doufám ze se podari všech 7
![]()
@Tečka1 no popravdě mě dnes ty vaječníky bolí víc jak včera
všera asi ještě působila ta narkóza, že to skoro nebolelo. Dnes to cítím při každém pohybu, ale není to nic hrozného. MS bývá popravdě horší s tou endomrchou, takže si ani nemusím brát nic na bolest.
Jediný, co mě štve, že ještě nevolali z toho Cube (slíbili během dopoledne), tak už začínám míst myšlenky, jestli tam nemám třeba zavolat
ještě chvíli počkám, a pak uvidím.
hmmm tak v Cube mají záznamník, tak jsem jim nechala akorát hlasovou zprávu
mám takový blbý tušení, že to, kolik se nám oplodnilo vajíček se dozvím až v pondělí, protože se na mě někdo pěkně vyprdnul ![]()
@kocourek88 jejda to mě mrzí ale snad bolest brzy prejde- horší musí byt ta nejistota když Ti nevolali
Každopádně mě tehdy taky slíbili ze zavolaji dopo a když nevolali byla jsem na nervy
volali pozdejc a omlouvali se ze toho mají moc tak věřím ze se ještě embryolozka ozve. Na ní do laborky se nedovolas myslím a ostatní tam nejsou
Co to číslo nonstop mobilní co mas v papírech od studie- to jsi zkoušela? Vím ze sama jsem si představovala už všechno špatně a to jsem měla 1 vejce
nakonec když volali tak jsem bulila jak želva úlevou
Neboj budu držet pěsti a doufat že se ozvou ![]()
@Tečka1 to nonstop číslo jsem nezkoušela. Zase nechci být úplně za prudiče a myslím, že ta dr, která zrovna bude mít službu na nonstopu, mi na toto stejně nezodpoví
nechám to do toho pondělka holt
@kocourek88 jsi skvela a nenech se rozhodit tim ze to nevis ( ja vim …keca se mi to, urcite budu taky jancit
) tak budete mit prekvapeni. Urcite to bude dobre. Kdy jsi prosim te zazadala o ty metody? Staci pred opu? Uhradim na recepci?
@Payus zatím to zvládám celkem v pohodě, už jsem se s tím smířila, že nám do pondělka smůlu
jinak chce to alespoň den, dva před OPU. Za mě lepší dřív ![]()
@kocourek88 jasne, takze uz behem dochazeni na injekce to domluvit. Jeste se zeptam ty denni navstevy jak probihali? Odebrat krev kazdy den? Casu si tam ztravila kolik? Ja kvuli jizdenkam abych vedela, kupuji si aby mi to casove vyslo na jednu jizdenku tam i zpet ![]()
Narkoza ok? Jak dlouho jsi tam pak jeste zustavala? Muz byl s tebou?
@kocourek88 musela jsi mit predopercni vysetreni bo tak neco? Nebo se to pred opu nemusi? Preci jen je to narkoza atd…
@kocourek88 mně se taky často stalo, že slíbili, a pak vůbec nevolali. Vydrž! ![]()
@Payus ano určitě ty metody řešit už při injekcích. Jinak denní návštěvy byly celkem v pohodě. Krev mi vybrali dohromady asi 4× za tu stimulaci, takže ne každý den. A když skoro jen i píchnutí injekce, většinou jsem tam byla chvilku. Když jsem šla na UTZ, jednou jsem čekala asi půl hodinky. Celkem to bylo na pohodu docela. Žádné velké čekání se nekonalo.
Narkóza byla ok, musím teda říct, že vloni, když jsem byla na narkóze při první opu, byla jsem mnohem rychleji ok, tohle trvalo asi i trošku déle. V 9:50 jsem psala příteli, že jsem po, a do čekárny nás pustili až něco po 12. Ale mě dávali navíc ty atb, tak jsem tam asi byla trošku dýl. Pak jsme čekali asi 10 min v čekárně a zavolala si nás dr Višňová s výsledky - kolik těch vajíček, jak to probíhalo - říkala mi ty endomezrioze a že mi museli dát nabízet ty atb. Pak výsledky spermiogramu. Slíbila že včera zavolají (na což se vyprdli) a potvrdili jsme si ET na středu. Žádná předoperační vyšetření nebylo potřeba. Taky jsem se na to ptala a prý to 40 ho nedělají ![]()
Ahoj holky,poctivě jsem přečetla diskuzi a ráda bych se k vám přidala
jsem zařazena do studie, mám teď za sebou v pátek HP 2.DC, jelikož se mudr nezdálo, že bych při endosežraném levém vaječníku mohla mít AMH 3.65
mám ale pár dotazů asi dost blbých,ale kdo jiný by mi mohl odpovědět líp,než vy,holky,co už máte čestvou zkušenost
6.2 si mám přijít pro léky na down regul. Budu 21.dc. To si začnu hned píchat? Dostanu MS? Kolik dní se píchá down 10,14,víc,míň? Je mezi down a ‘up’ (😃) nějaká promlka, nebo skončím down a druhý den najíždí injekce v centru? Pro začátek otázek stačí, doufám, že mi některá aspoň něco zodpovíte 😊 a taky, že budu moct brzy přispět vlastní zkušeností
děkuju ![]()
@Milikub ahoooj vítej mezi nás ![]()
ano, downregulaci si začneš píchat hned (při tom vyzvednutí léků ti ukážou jak), dostaneš normálně MS, budeš píchat dál, chodit na kontroly a jestli si vzpomínám, tak žádná pauza mezi down a up není @kocourek88 oprav mě jestli se mýlím. Down mi trvala 16 dní. Držím moc pěsti, mně to bohužel nedopadlo
ale vy to všechny dáte! ![]()
@kiki0709 počkej,ono to může i nedopadnout? 😳 já už po těch třech a kus letech snažení si říkám,že je to tutovka 😞je mi líto,že ti to nedopadlo 😞 a děkuju za info 👍🏻