Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tečka1 Jj, taky uvidíme, jakou kocourek udělá reklamu
Já si to hledala a našla jsem, že to účinnost zvyšuje asi o 10% (pokud to byla pravdivá informace), ale nedokážu poznat, jestli je to hodně nebo málo (představovala bych si spíš něco kolem 99,99
).
Já za sebou právě taky nemám nic, i když už je delší dobu jasný, že to jinak asi nepůjde. Ale takový ty nejběžnější testy mi vyšly dobře, pak vyšlo katastrofální spermio. A jak jsem pochipila, když se to stane, dalším vyšetřováním se už moc nezabejvaj, až zas po neúspěchu s IVF… ![]()
@kocourek88 Fakt jo?
Já jsem nedávno četla zajímavý článek o alergiích a tam právě nějaký alergolog-pediatr říkal, že je alergie jsou vrozené (já vždy myslela, že spíš získané). Znám jen jednu alergičku (nebo spíš citlivku na podněty) a ta vyrůstala se psem, ale máma jí prakticky všechno včetně hraček vyvařovala a koupala v savu.
Muž má právě hromadu alergií, včetně té na kočky. Prvního kocoura jsem přitáhla domů pod záminkou, že je v nouzi a že mu najdeme domov (ale tušila jsem, že domov našel u nás). Muž nejdřív kýchal, pak si zvykl. Po letech mu normálně bořil obličej do kožichu a nic. Ale dýchání se zhoršilo, alergie přešla v astma. I když já si myslím, že to má spíš z roztočů (rozhodně nejsem schopná udržovat dokonale čistou domácnost, bez smítka, nebo třeba týdně vysávat matrace…) A i tak nesměle řekl, že když už, tak raději kočku než psa…
Holky dotaz.. Ja se uz podruhe zapomela zeptat v cube.. Od toho „vycucnuti“ porad lehce spinim…myslite ze to ustane? Meli jste to po opravdovem OPU taky tak? Ja teda spinila jeste pred tim vycucnutim…ale to prisuzuju tomu, ze mi ty injekce na D R rozhodili ms… Asi zadna tragedie
nazor?
Mně říkala Dr Kosobudová stejné ceny, i když jsem už mimo studii, tj. za obě metody celkem +12.500 Kč v normálním IVF cyklu…
ale @kocourek88 myslíš asi celkové náklady, viď? Nabídli mi to pořádně ale až teď, po dvou neúspěšných IVF…
Holky, jestli trošku můžete, připlaťte si za to. I za těch pár kvalitních zmrzlíků navíc to určitě stojí ![]()
@Payus já myslím, že slabé špinění nevadí… jen kdybys začala opravdu hodně krvácet… ale nechceš si tam zkusit zavolat, ať jsi klidnější?
je drsný čím sis musela projít, já bych to bez anestezie nedala…
@Payus Vím kulový, ale možná bych taky raději zavolala. Přece jen, víkend na krku…
@kiki0709 Asi máš pravdu. Lepší vrabec v mrazáku… ![]()
@kiki0709 nebudu plsanka? Na jinym centru jsem nasla „rubriku“ caste dotazy a tam je napsano, ze kdyz slabe krvaci den po punkci maji volat a domluvit se s dr.. Ale jsem pitoma, vzdycky v buse na to myslim…v cekarne se zactu do knihy a pak jsem jak namesicna
![]()
Me jeste napadlo
ze bych si sezobla ascorutin? - ten pomaha zastavit nebo zmirnit krvaceni (meli jsme ho na krev z nosu u syna).. No doufam ze se to nijak nepohnoji ![]()
@Payus to asi ničemu nebude vadit, ale zavolej si tam. Lepší být plašanka než něco podcenit.
a ten tvůj zákrok nebyl úplně klasický…
Já si taky musím všechno psát, na co se chci zeptat, protože toho vždycky půlku zapomenu. ![]()
@kocourek88 @Ba-stet já se na pravděpodobnost nedívala-každopádně mě to přišlo tak jako tak zajímavý a koucourek to neopřímo ,,potvrzuje"
Já jsem na tom podobně ,všechny testy víceméně ok ano hladina AMH je nižší proto doporučení na IVF,sperma má chlap prý ukázkový ale to jsme věděli protože se testoval asi před 2 lety…Docela mě taky zaráží že se nikdo nezabývá příčinou nebo dalšími testy ,až po více neúspěších s IVF…každopádně jak píše @kiki0709 když to zvýší pravděpodobnost tak do toho pujdu v rámci hesla ani vejce na zmar
![]()
@Payus Já vzhledem k tomu že jsem to taky podstoupila bez narkozy tak jsem se bála krváceni ale jen lehké špinění ten den a jinak vubec nic ale to jsem nebyla po takové stimulaci jako Ty (samozřejmě vše je individuální) pro klid Tvé duše bych tam zavolala respektive zeptala se co dělat v případě že by to přeslo v krvácení.Myslím že v rámci studie budou sbírat veškeré info co se pacientkám děje ![]()
Achjo holky já se asi zblázním!!
od středy jsem doma (kromě pátku kdy jsem musela k pc do práce), poctivě ležím, čtu si, dávám na sebe pozor… dnes teda už po 4 dnech vyjedu, že si nakoupím pár věcí v krámě a na parkovišti do mě vrazí nějaký blbec, co se neumí rozhlédnout, když vyjíždí z park. místa a ještě ke všemu ujede!!
teď tu čekám na policajty a třesu se jak ratlík
fyzicky mi teda nic není, ale stres pořádnej…
@kocourek88 proboha to je jouda a jeste ujede
holka hlavne, ze se ti nic nestalo!! uklidni se a neklepej se, je mi to lito ![]()
Jeste ze to odnesly jen plechy a ne ty s bublinou ![]()
@Payus tak super ⛄️ u nás včera dopo nadílka která ještě odpoledne roztala ![]()
@kocourek88 souhlasím s @Payus zkus se uklidnit hlavně ze se Tobě nic nestalo
musel to byt peknej blbec
Teoreticky by to bylo na kamerách
ale je otázkou jak moc se tím budou chtít policajti zabývat ![]()