Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki0709 Zdravím cestovatelku za velkou louži a hlavně Boston
Sice jak jsi psala je to pracovni ale na druhou stranu třeba díky vytíženosti na chvíli vše kolem IVf apod snad pustiš z hlavy a trochu si od toho ,,odpočineš" ![]()
@kocourek88 jeste ze maj kocky 9 zivotu…ty mas peska od nedele..uz nikam nechod, nenakupuj a nepadej, urcite se drzi zuby nehty!!
ja bych te soupla do ty zorbing koule a mela bys po padech ![]()
Dr. Kosobudova velikost nerikala, ale levej lenoch tezce prekvapil, a dokonce jsou tam vetsi kousky jak v pravo. Zitra dalsi utz tak vyzjistim velikost. Jinak uz jsem resila ty metody..pry je dobre to hlasit vcas aby se laborator nachystala. Ja myslela ze staci v den Opu a to je uz pry pozde. Jinak premysleli jste jestli jste byli zarazeni do skupiny s lekem ci placebem? Nevim..cejtim se spis na to placebo ![]()
Tak devčata do studie jsem neprošla o dvě desetiny …
mám AMH 0,68 a musí být min. 0,7
![]()
@Tečka1 jééééé
to mi je moc líto, holčičko!!! Ach jo. To je fakt na houby, ještě k tomu, že Ti pojišťovna už nic neuhradí. Fakt mě to moc mrzí
![]()
Co budeš dělat? Já bych toho tvýho doktora fakt přizabila ![]()
@Payus moc gratuluju!!
Jen ať pěkně rostou, kluci a holky. V sobotu OPU a příští týden transfer, jupííí!!! Tak na sebe koukej dávat pozor, a nepadej ze schodů a radši ani nikam nejezdi
viď, @kocourek88 ? ![]()
Já jsem strašně smutná za @Tečka1
přirostly jste mi k
holky, tím jak to tady všechno sdílíme… strašně bych chtěla pomoct, ale není jak…
![]()
@Tečka1
ach jo, nemuzu najit slova, je mi to lito…jak rika Kiki…prozivame to tu spolecne a Vas uspech mi prinasi radost…a naopak. A ted se trapim spolu s Tebou
![]()
@Tečka1 Ach jo, to je děsný… Fakt o blbý 2 desetiny?! Cítím to stejně jako @Payus, prožívám to s váma a neúspěch jsem vůbec nepřipouštěla…
Co bude dělat dál? Budeš pokračovat v Cube nebo to raději zkusíš někde jinde? To je tak blbý, kdybych mohla, klidně bych Ti jeden svůj pokus přenechala, fakt.
@Tečka1 Ještě mě napadlo… Když se mnou ta koordinátorka domlouvala úvodní schůzku, zmiňovala se, že mají ještě jednu studii a že napíše poznámku doktorce, aby se mnou o ní promluvila. Nevím, jaké jsou v ní podmínky, na netu jsem ji nenašla, ale za optání nic nedáš…
@Tečka1 achjo tak to mi je strašně líto!
snad se ještě něco najde. ALE já teď četla, že prý je to pár dní, co prosadili ten zákon o tom, že se má prodlužovat ta hranice hrazeného IVF na pojišťovnu o rok. Tzn do 40ti let. Zkus se o tom informovat třeba u pojišťovny, jestli je to pravda a už ti opravdu schválili.
Ale o dvě desetiny!! Achjo to je fakt k naštvaní
![]()
Jinak holky já se nehroutím. Říkám si, že jak se má stát se stejně stane, tak uvidíme holt, jestli to se mnou zda bublinka vydrží ![]()
Ahoj holky, já řeším tu druhu studii…prý u ní musí být aspoň měsíc vysazené kortikoidy, ale ty já brát musím injekčně kvůli aktivitě NK buněk…říkám si, že tohle asi nemají jak zkontrolovat? ( léčbu si vedu sama s doktorkou Malíčkovou)
…řešil jste někdo??
@Lamicka2016 Myslíš jako že bys tu léčbu zapřela? Do toho bych asi nešla. V lepším případě jen podryješ tu studii, v horším si zaděláš na pořádný zdravotní problémy. Kdoví, jak spolu ty léky budou reagovat… Neda se to řešit nějakým kompromisem, třeba nastoupit do studie až po dobrání těch kortikoidů?
A nenapsala bys, jaké jsou podmínky té druhé studie? Třeba by se to hodilo @Tečka1…
@Ba-stet já jedu k paní Malíčkové v pátek takže to s ní proberu jestli by šlo injekce dopíchat ( budu brát kortikoidy injekčně) a pak 4 týdny před studií vynechat a uvidím co mi poví. Pak mám před ET a po něm intalipidy, ale ty by snad vadit neměli…
no uvidíme.
Já budu znát přesnější podmínky až 18.2, tak pak můžu napsat…
@Lamička2016 Určitě se zeptej, třeba to nebude problém. Já jdu na konzultaci 13. února a i když jsem předpřihlášená na jednu studii, prý budeme mluvit o obou, to jsem zvědavá… Dám taky vědět.
@Ba-stet super. Budeme rádi, když to sem napíšeš. Já bohužel splňuji podmínky jen té druhé. Hele mám hodně vysoké NK buňky, takže ET bez snížení imunity je u nás jasná smrt embryjka ![]()
Opravdu půjde o to jestli imunit vydrží snížená třeba na x týdnů…ač léčbu mám napsanou právě tak, že se injekce budou píchat před ET minimálně 5 týdnů a pak už ne tak to možná tak půjde nastavit ![]()