IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
2.2.19 08:12

@kiki0709 bonjour à paris Kiki :kytka: Tak uz jsi kousek od domova :palec: - jinak zeptám se i na to PGD a další možné metody čím bych tomu mohla jít tzv naproti, otázkou samozřejmě bude jaké budou ceny jednotlivých,,zlepsovaku” :lol: myslím abych ze bych se všemi možnými kombinacemi pak mohla skončit na 200tis za jedno IVF- a to bych pak opravdu těch pokusů moc dát nemohla :lol: Každopádně přiznám se že jsem chtěla stihnout už tento cyklus tak bych asi ani nestihla všechna vyšetření :think: tak bud to odlozit nebo do toho šlápnout a dej se vůle Boží :lol: :lol: Uvidíme co všechno mi poradi MUDr. ;) Šťastný let přeji ✈️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.2.19 08:27

@Payus kočičko od rána na Tebe myslím!! Tak tfuj tfuj tfuj ať Ti to všechno dobře dopadne!! Ať Ti při narkóze namíchají nějaký pěkný sen :mrgreen: a hlavně ať máš pěknou nadílku plnou šampiónů a HLAVNĚ ať nemáš hyperstimulák!! Dej vědět, až se budeš cítit dobře, jak jsi dopadla, ale určitě bude vše v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.2.19 08:32

@kiki0709 děkuju moc! :hug: dnes jsem netestila. Vzbudila jsem se v 5 ráno a akutně letěla čůrat, že jsem si na testování ani evzdechla, a o dvě hoďky později, když jsem vstávala do práce už jsem to dělat nechtěla, ptž ranní moč je přecejen ranní moč. Takže to nechám na zítra a snad bude čárka pěkná :srdce: mě to taky přijde jako hezká dálnice, ale já žádný test nikdy neměla pozitivní, tak vlastně nevím no :mrgreen: :mrgreen:

Jinak @Payus ohledně těch ATB - mě k tomu lékárník, když jsem si je kupovala říkal, že je mám jíst HLAVNĚ po jídle, že po nich bývá špatně právě a žádný mléčný výrobky vlastně :nevim: takže ty nutridrinky vlastně asi nejsou moc dobrý, i když mě po nich nic nebylo :nevim:
Ať je Ti brzy dobře!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.2.19 09:53

Od rána na @Payus myslím a věřím že vše bude dobré :dance: @kocourek88 Ty jsi taky dostala ty ATB ? nebo nějak si nevybavuji proš je Payus má? :nevim: Každopádně ano taky mě to napadlo-je důležité skoro u každých ATB je nejíst na lačno pak to dělá hrozný bordel :poblion: Ale to je ted vedlejší hlavní je aby vajíček bylo celé plato :dance: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.2.19 13:47

Ahoj holcicky moje. Narkoza byla velmi prijemna, krasne jsem se vyspala. Nakonec ziskali 8 oocytu jupii, tak snad budou zrale. Muz dokonce prekvapil se spermiogramem…
Z oligoastenoteratospermie je razem normozoospermie…neuveritelny a ja ho furt nutila at mi dovoli darce :mrgreen: a to jsme vysadili vsechy doplnky stravy atd… No ale nebyla bych to ja, kdybych neco nevyvedla…ve spanku v boxiku jsem se nak blbe hnula a vytrhla si kanylu, takze vsude strikance krve, sestricka chudak jen koukala…ja teda taky :D postel, podlaha a ja cela usmudlana od krve…holky reznicina :mrgreen:
Jinak antibiotika beru od ctvrtka jako prevenci pred o po OPu ( jen na 5dni) a mate pravdu ..beru je na lacno, twl takova skolacka chyba..
Zitra pry cinknou rano kolik jich oplodnili…no spis pocitam, ze zapomenou ;) jste nejlepsi holky moje, moc vam dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.2.19 14:05

@Payus Jupiiiii :potlesk: :hug: To je super 8 je paráda :palec: A to s tou kanylou se holt někdy stává asi jste obě koukaly že to bylo jak po masakru :lol: Snad u kocourka to byla výjimka a zítra Ti daji vědět ;) Moc držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.2.19 14:19

@Payus tak to je super!! Snad se vám toho oplodní co nejvíc a budeš mít i nějaké ty mrazáčky :srdce: s tou krví teda sestřička musela koukat :mrgreen: :mrgreen: a pustili k tobě přítele do boxíku? Mě ho tam přivedli, tak na ně asi půl hodiny koukal jak spím :mrgreen:

@Tečka1 ano já taky brala atb. To je před a po OPU kvůli vyčištění dělohy a potlačení případného mini zánětu, co by mohl třeba i zabít embryjko po transferu. No a evidentně to zabírá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.2.19 14:48

:) .. sestra ho privedla az kdyz se to poklidilo, ja uz byla celkem „ziva“ tak rikal, ze si me alespon oblekne. Ja mu posilala selfeecka z boxiku po probuzeni byl jak na trni :lol: No doufam, ze zavolaji. Dneska uz budu jen vegetit, stahla jsem si audioknihy Vejce a ja (to fakt doporucuju, nacetla T. Medvecka) a Rychly sipy. Tak budu poslouchat..
Kocourku zitra zase test? Jupii :srdce: To vis Tecko, ze jsme koukali, 3× jsem zvonila, abych neudelala takovej bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.2.19 15:43

@Payus Ty jsi teda taky štístko :) Osm oocytů je super výsledek, že? A s tím spermiogramem je to super, to vám půjde jak po másle! Takže teď pět dnů čekání na šampiony? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.2.19 15:50

@Tečka1 Hele, přesně, teď už nemá cenu se trápit tím, co jsi měla udělat jinak. Já to chápu, za poslední dva roky moje doktorka při předepisování vitaminů/léků/plánování dalšího postupu vždycky dodala: Ale možná to ani nebude třeba, do půl roku budete nejspíš těhotná… Poprvé jsem byla v extázi, podruhé v naději, potřetí jsem si pomyslela něco sprostého. Teď se prostě musí pořešit peníze a ten současný srab snad bude jen chvilkový, ne? A já vážně věřím, že bude stačit, když to absolvuješ jen jednou. Protože nějaká spravedlnost být musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
2.2.19 17:57

@Payus krásné, Pajusko!! :potlesk: :hug: já taky měla osm kousků. Nakonec z toho u mě byla jen dvě krásná embrya, tak doufám, že budeš mít lepší skóre :palec: dávala sis nakonec ty metody MACs a PICSI? Já už si to Tvé rozhodnutí nepamatuju, vím, že @kocourek88 ano a @Tečka1 o tom uvažovala… a ve čtvrtek šup tam s tím :srdce: a už budete dvě, holky, to je krásné :dance: držím všechny pěsti co mám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
2.2.19 19:04

@Payus gratuluju k osmi ooooocytům 👍🏻 To je nadílka 👍🏻 Jen se zeptám jak trouba - atb ti dali v Cube? Nebo sis je sama někde sehnala? Já začínám ve středu s downreg, tak abych věděla, vo dalšího mě čeká 😳 děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2190
2.2.19 19:32

@Milikub všechno ti dají v Cube. Mě teda na atb, kyselinu listovou a ještě takové zaváděcí tablety dali jen recept a byla jsem si pro to v lékárně.

@Payus selfíčka jo? :lol: :lol: tak to já když mě přivezli do boxíku a trochu jsem se probudila, chtěla jsem příteli napsat „tak už mám po“ - no napsala jsem toto (kopíruju doslova): „Z tak jjdem mi“ :mrgreen:
No koukal na to chudák jak trubka :lol: :lol: myslím, že kdybych si chtěla udělat selfíčko, tak bych si akorát tak vyrazila zuby :lol: až asi po hodině jsem mu teda znovu napsala, že jsem vzhůru, to už se dalo přečíst, no a za chvíli mi ho tam přivedli, ale já ještě pak usnula :mrgreen:
Snad to tedy zítra zavolají, ale s mou zkušenosti bych jim tam tak v 10 zkusila zavolat sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
2.2.19 19:46

@kocourek88 já bych si prosila ty tvoje léky, klidně z lékárny, když by měly stejný výsledek 👍🏻 ❤️️ Děkuju za odpověď 😊 a ještě jedna věc - peníze za cestovné, tu kompenzaci, dávají v penězích? Nebo nějakou poukázku na něco? 🙊

• Citovat
  • Upravit
4381
2.2.19 20:47

Smeju se jak blazen co kocourek pise po narkoze, to me fakt pobavilo. Nemysli si, telefon jsem taky honila jak pitoma, nepocitam kolikrat spadl :) taky mi dali e-recept na ty tri leky. A od zitra neco zavadet 3× denne- spini to? Jinak jsem cely den spala..jak zabita. Bricho me teda boli dost. No Kiki zvolili jsme jen PICSI, na MACS jsem myslela ze nebudem mit objem ( nikdy jsme na tom nebyli tak dobre jako dnes) tak jsme to s dr zavrhly, no a zrovna by na to objem byl. No to neva. Jsem zvedava jak to roste..
Jinak si predstavte, rikam muzovi, jak dlouho si byl v kabince? Odpoved asi 20 minut, no mel jsem rozectenej clanek jak zateplit blba bla nevim co…uz jsem neposlouchala…twl ty si jako ctes o zateplovani v kabince? No co jsem mel delat, chtel jsem si to docist, bylo to zajmavy no :mrgreen: to je sen toto :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí