Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki0709 bonjour à paris Kiki
Tak uz jsi kousek od domova
- jinak zeptám se i na to PGD a další možné metody čím bych tomu mohla jít tzv naproti, otázkou samozřejmě bude jaké budou ceny jednotlivých,,zlepsovaku”
myslím abych ze bych se všemi možnými kombinacemi pak mohla skončit na 200tis za jedno IVF- a to bych pak opravdu těch pokusů moc dát nemohla
Každopádně přiznám se že jsem chtěla stihnout už tento cyklus tak bych asi ani nestihla všechna vyšetření
tak bud to odlozit nebo do toho šlápnout a dej se vůle Boží
Uvidíme co všechno mi poradi MUDr.
Šťastný let přeji ✈️️
@Payus kočičko od rána na Tebe myslím!! Tak tfuj tfuj tfuj ať Ti to všechno dobře dopadne!! Ať Ti při narkóze namíchají nějaký pěkný sen
a hlavně ať máš pěknou nadílku plnou šampiónů a HLAVNĚ ať nemáš hyperstimulák!! Dej vědět, až se budeš cítit dobře, jak jsi dopadla, ale určitě bude vše v pořádku
![]()
@kiki0709 děkuju moc!
dnes jsem netestila. Vzbudila jsem se v 5 ráno a akutně letěla čůrat, že jsem si na testování ani evzdechla, a o dvě hoďky později, když jsem vstávala do práce už jsem to dělat nechtěla, ptž ranní moč je přecejen ranní moč. Takže to nechám na zítra a snad bude čárka pěkná
mě to taky přijde jako hezká dálnice, ale já žádný test nikdy neměla pozitivní, tak vlastně nevím no
![]()
Jinak @Payus ohledně těch ATB - mě k tomu lékárník, když jsem si je kupovala říkal, že je mám jíst HLAVNĚ po jídle, že po nich bývá špatně právě a žádný mléčný výrobky vlastně
takže ty nutridrinky vlastně asi nejsou moc dobrý, i když mě po nich nic nebylo ![]()
Ať je Ti brzy dobře!! ![]()
Od rána na @Payus myslím a věřím že vše bude dobré
@kocourek88 Ty jsi taky dostala ty ATB ? nebo nějak si nevybavuji proš je Payus má?
Každopádně ano taky mě to napadlo-je důležité skoro u každých ATB je nejíst na lačno pak to dělá hrozný bordel
Ale to je ted vedlejší hlavní je aby vajíček bylo celé plato
![]()
Ahoj holcicky moje. Narkoza byla velmi prijemna, krasne jsem se vyspala. Nakonec ziskali 8 oocytu jupii, tak snad budou zrale. Muz dokonce prekvapil se spermiogramem…
Z oligoastenoteratospermie je razem normozoospermie…neuveritelny a ja ho furt nutila at mi dovoli darce
a to jsme vysadili vsechy doplnky stravy atd… No ale nebyla bych to ja, kdybych neco nevyvedla…ve spanku v boxiku jsem se nak blbe hnula a vytrhla si kanylu, takze vsude strikance krve, sestricka chudak jen koukala…ja teda taky
postel, podlaha a ja cela usmudlana od krve…holky reznicina ![]()
Jinak antibiotika beru od ctvrtka jako prevenci pred o po OPu ( jen na 5dni) a mate pravdu ..beru je na lacno, twl takova skolacka chyba..
Zitra pry cinknou rano kolik jich oplodnili…no spis pocitam, ze zapomenou
jste nejlepsi holky moje, moc vam dekuju ![]()
@Payus Jupiiiii
To je super 8 je paráda
A to s tou kanylou se holt někdy stává asi jste obě koukaly že to bylo jak po masakru
Snad u kocourka to byla výjimka a zítra Ti daji vědět
Moc držím palečky ![]()
@Payus tak to je super!! Snad se vám toho oplodní co nejvíc a budeš mít i nějaké ty mrazáčky
s tou krví teda sestřička musela koukat
a pustili k tobě přítele do boxíku? Mě ho tam přivedli, tak na ně asi půl hodiny koukal jak spím ![]()
@Tečka1 ano já taky brala atb. To je před a po OPU kvůli vyčištění dělohy a potlačení případného mini zánětu, co by mohl třeba i zabít embryjko po transferu. No a evidentně to zabírá ![]()
.. sestra ho privedla az kdyz se to poklidilo, ja uz byla celkem „ziva“ tak rikal, ze si me alespon oblekne. Ja mu posilala selfeecka z boxiku po probuzeni byl jak na trni
No doufam, ze zavolaji. Dneska uz budu jen vegetit, stahla jsem si audioknihy Vejce a ja (to fakt doporucuju, nacetla T. Medvecka) a Rychly sipy. Tak budu poslouchat..
Kocourku zitra zase test? Jupii
To vis Tecko, ze jsme koukali, 3× jsem zvonila, abych neudelala takovej bordel ![]()
@Payus Ty jsi teda taky štístko
Osm oocytů je super výsledek, že? A s tím spermiogramem je to super, to vám půjde jak po másle! Takže teď pět dnů čekání na šampiony? ![]()
@Tečka1 Hele, přesně, teď už nemá cenu se trápit tím, co jsi měla udělat jinak. Já to chápu, za poslední dva roky moje doktorka při předepisování vitaminů/léků/plánování dalšího postupu vždycky dodala: Ale možná to ani nebude třeba, do půl roku budete nejspíš těhotná… Poprvé jsem byla v extázi, podruhé v naději, potřetí jsem si pomyslela něco sprostého. Teď se prostě musí pořešit peníze a ten současný srab snad bude jen chvilkový, ne? A já vážně věřím, že bude stačit, když to absolvuješ jen jednou. Protože nějaká spravedlnost být musí ![]()
@Payus krásné, Pajusko!!
já taky měla osm kousků. Nakonec z toho u mě byla jen dvě krásná embrya, tak doufám, že budeš mít lepší skóre
dávala sis nakonec ty metody MACs a PICSI? Já už si to Tvé rozhodnutí nepamatuju, vím, že @kocourek88 ano a @Tečka1 o tom uvažovala… a ve čtvrtek šup tam s tím
a už budete dvě, holky, to je krásné
držím všechny pěsti co mám ![]()
@Payus gratuluju k osmi ooooocytům 👍🏻 To je nadílka 👍🏻 Jen se zeptám jak trouba - atb ti dali v Cube? Nebo sis je sama někde sehnala? Já začínám ve středu s downreg, tak abych věděla, vo dalšího mě čeká 😳 děkuju ![]()
@Milikub všechno ti dají v Cube. Mě teda na atb, kyselinu listovou a ještě takové zaváděcí tablety dali jen recept a byla jsem si pro to v lékárně.
@Payus selfíčka jo?
tak to já když mě přivezli do boxíku a trochu jsem se probudila, chtěla jsem příteli napsat „tak už mám po“ - no napsala jsem toto (kopíruju doslova): „Z tak jjdem mi“ ![]()
No koukal na to chudák jak trubka
myslím, že kdybych si chtěla udělat selfíčko, tak bych si akorát tak vyrazila zuby
až asi po hodině jsem mu teda znovu napsala, že jsem vzhůru, to už se dalo přečíst, no a za chvíli mi ho tam přivedli, ale já ještě pak usnula ![]()
Snad to tedy zítra zavolají, ale s mou zkušenosti bych jim tam tak v 10 zkusila zavolat sama ![]()
@kocourek88 já bych si prosila ty tvoje léky, klidně z lékárny, když by měly stejný výsledek 👍🏻 ❤️️ Děkuju za odpověď 😊 a ještě jedna věc - peníze za cestovné, tu kompenzaci, dávají v penězích? Nebo nějakou poukázku na něco? 🙊
Smeju se jak blazen co kocourek pise po narkoze, to me fakt pobavilo. Nemysli si, telefon jsem taky honila jak pitoma, nepocitam kolikrat spadl
taky mi dali e-recept na ty tri leky. A od zitra neco zavadet 3× denne- spini to? Jinak jsem cely den spala..jak zabita. Bricho me teda boli dost. No Kiki zvolili jsme jen PICSI, na MACS jsem myslela ze nebudem mit objem ( nikdy jsme na tom nebyli tak dobre jako dnes) tak jsme to s dr zavrhly, no a zrovna by na to objem byl. No to neva. Jsem zvedava jak to roste..
Jinak si predstavte, rikam muzovi, jak dlouho si byl v kabince? Odpoved asi 20 minut, no mel jsem rozectenej clanek jak zateplit blba bla nevim co…uz jsem neposlouchala…twl ty si jako ctes o zateplovani v kabince? No co jsem mel delat, chtel jsem si to docist, bylo to zajmavy no
to je sen toto ![]()