Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fafetka hehe tak to já si trošku přijdu jako blázen Teprve od pátku vím, že to je asi dobré a mám pozitivní testy a už si skoro plánuju dětský pokojíček, čím ho ozdobím, jak bych chtěla udělat nějaké hezké fotky (kamarádka je fotografka) na prvního máje atd
přítel se mi směje, že budu bláznivá těhule prej
![]()
ale přijde mi, že jak člověk zná jenom ten nezar, tak tohle je tak obrovská vlna euforie, že to bych asi prostě praskla, kdybych to ze sebe nevyventilovala ![]()
@kocourek88 aaale prosím tě
jen si to koukej pořádně užít! A kdy jindy by měl být člověk bláznivej? Já jsem blázen úplně total protože já ještě lautr vůbec nic pozitivního, všechno teprve před námi a ví bůh jestli vůbec, ale naplánovaný už to mám do puntíku
Takže hezky vesele užívej. Šťastné mámy mají šťastné děti. To je stará vesta
![]()
@Ewerette píše:
Ahoj holky,
i když to tak nevypadá, jsem tu pořád s Vámi, jen jsem zatím neměla co přispět… Mooc gratuluju těhotným a vejcorodým (kocourek 88, Payus, a možná ještě někomu…)ostatním hodně štěstí v down a ve stimulce. Já teď jedu druhý pokus IVF - krátký protokol. Dneska jsem byla na UTZ a po 5ti dnech stimulace mam 2 větší a pak pár malých folikulíků, tak snad ještě něco dozraje, ale s mým AMH je i tohle asi zatím úspěch. Tak snad to vydrží a příští týden prý odběr. Tak snad alespoň 1 vajce se dožije ET, ne jak minule
Ahoj
tak to budu drzet vse co muzu!! Bud rada za ty dva vetsi, jedes na kvalitu ne na kvantitu, uvidis bude to dobre
jak dlouho budes jeste stimulovat?
@fafetka máš pravdu…na bláznění mám vlastně nárok že ![]()
@Payus ahojky, tak co, jak se držíš? A jak Ti je? břicho už dobré?
@fafetka jupiii kdy jedes? Jsem „predbezne“ objednana na 13hod. Zitra uz teda konecne zavolam at se domluvime
jsem to vydrzela nezavolat. @kocourek88 ahojky kocko, kdy jdes na krev? Ani se neptam jak se citis, ta radost a stesti uplne sala z kazdeho prispevku
moc Vam to preju, a poradne si to uzivej, stahuj vsechno co se ti libi a krasne si to uzivej ![]()
@kocourek88 je mi fajn, ty vajecniky jsou asi porad citlivejsi, ale jinak dobre
uz se jen 2× vyspim a budu 2
moc se tesim, strasne si preji, aby se to povedlo a letos jsme uz byli 4 doma ![]()
@Payus já se cítím opravdu skvěle. Strašně se těším na zítřek a na to, kolik bude tedy ta hodnota - i když prý to budu vědět ž tak odpoledne, tak to čekání bude pěkně dlouhé. Každopádně bublinka mě pořád hezky dloube a testy opravdu krásně sílí, tak jsem z toho v nefalšované euforii
![]()
@kocourek88 kraaaasne testy
..to jsem videla naposled v roce 2007
tak hned hlasit hodnotu
![]()
@Payus jinak jsem moc zvědavá, co Ti zítra řeknou. Moc doufám, že Ti zbyde hodně bojovníčů té nejlepší kvality
![]()
@Payus hned jak budu něco vědět, tak tu budu hlásit
já takové testy nikdy u sebe neviděla, možná právě proto máš tak obrovskou radost ![]()
doufám, že když testy takto krásně sílí, že bue hodnota pěkná ![]()
@Payus tak to se mineme. Já tam mířím už ráno na 8:15, ale i tak budu myslet a držet všechny pěsti co mám ať se bubla pěkně usalaší a devět měsíců zůstane pěkně kam ji posaděj ![]()
@kocourek88 fíha! z takových testů máš absolutní nárok na euforii! Raduju se s tebou!
![]()
@fafetka děkujuuu
bublinka se evidentně pěkně snaží a maká dnem i nocí
![]()
@Ewerette píše:
Ahoj holky,
i když to tak nevypadá, jsem tu pořád s Vámi, jen jsem zatím neměla co přispět… Mooc gratuluju těhotným a vejcorodým (kocourek 88, Payus, a možná ještě někomu…)ostatním hodně štěstí v down a ve stimulce. Já teď jedu druhý pokus IVF - krátký protokol. Dneska jsem byla na UTZ a po 5ti dnech stimulace mam 2 větší a pak pár malých folikulíků, tak snad ještě něco dozraje, ale s mým AMH je i tohle asi zatím úspěch. Tak snad to vydrží a příští týden prý odběr. Tak snad alespoň 1 vajce se dožije ET, ne jak minule
Ahoj Ewerette, nedávno jsem na Tebe myslela a říkala si, jakpak se asi máš a jestli se ještě někdy ozveš. Držím moc pěsti, ať každým krokem celého procesu zdárně dojdeš až do konce.
Myslím, že @Payus tady jednou zmínila, že celé tohle IVF snažení je jako hra na PC, kde postupujeme vždycky s každým částečným úspěchem do dalšího levelu… líp bych to nepopsala
tak ať krásně a úspěšně postupuješ dál!
![]()
@Payus v pátek jdu znovu na UTZ a příští týden asi OP, podle toho jak budou růst. Zítra držím mooc pěsti
@kocourek88 myslím na tebe - nebo už vlastně na vás dva
pak dej vědět
Cauky, tak jsem dnes volala a 7 statecnych stale bojuje v plnem poctu…no to je proste uzasny
. na zitrek jsem zaridila tu akupunkturu jupiii. @Ewerette budu na tebe strasne moc myslet ![]()