IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
5.2.19 14:59

@fafetka hehe tak to já si trošku přijdu jako blázen Teprve od pátku vím, že to je asi dobré a mám pozitivní testy a už si skoro plánuju dětský pokojíček, čím ho ozdobím, jak bych chtěla udělat nějaké hezké fotky (kamarádka je fotografka) na prvního máje atd :mrgreen: :mrgreen: :lol: přítel se mi směje, že budu bláznivá těhule prej :lol: :lol:
ale přijde mi, že jak člověk zná jenom ten nezar, tak tohle je tak obrovská vlna euforie, že to bych asi prostě praskla, kdybych to ze sebe nevyventilovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.2.19 15:16

@kocourek88 aaale prosím tě :-D jen si to koukej pořádně užít! A kdy jindy by měl být člověk bláznivej? Já jsem blázen úplně total protože já ještě lautr vůbec nic pozitivního, všechno teprve před námi a ví bůh jestli vůbec, ale naplánovaný už to mám do puntíku :-D Takže hezky vesele užívej. Šťastné mámy mají šťastné děti. To je stará vesta :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.2.19 16:00
@Ewerette píše:
Ahoj holky,
i když to tak nevypadá, jsem tu pořád s Vámi, jen jsem zatím neměla co přispět… Mooc gratuluju těhotným a vejcorodým (kocourek 88, Payus, a možná ještě někomu…)ostatním hodně štěstí v down a ve stimulce. Já teď jedu druhý pokus IVF - krátký protokol. Dneska jsem byla na UTZ a po 5ti dnech stimulace mam 2 větší a pak pár malých folikulíků, tak snad ještě něco dozraje, ale s mým AMH je i tohle asi zatím úspěch. Tak snad to vydrží a příští týden prý odběr. Tak snad alespoň 1 vajce se dožije ET, ne jak minule :roll:

Ahoj :mavam: tak to budu drzet vse co muzu!! Bud rada za ty dva vetsi, jedes na kvalitu ne na kvantitu, uvidis bude to dobre :srdce: jak dlouho budes jeste stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 16:04

@fafetka máš pravdu…na bláznění mám vlastně nárok že :mrgreen:

@Payus ahojky, tak co, jak se držíš? A jak Ti je? břicho už dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.2.19 16:07

@fafetka jupiii kdy jedes? Jsem „predbezne“ objednana na 13hod. Zitra uz teda konecne zavolam at se domluvime :) jsem to vydrzela nezavolat. @kocourek88 ahojky kocko, kdy jdes na krev? Ani se neptam jak se citis, ta radost a stesti uplne sala z kazdeho prispevku :srdce: moc Vam to preju, a poradne si to uzivej, stahuj vsechno co se ti libi a krasne si to uzivej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.2.19 16:10

@kocourek88 je mi fajn, ty vajecniky jsou asi porad citlivejsi, ale jinak dobre :dance: uz se jen 2× vyspim a budu 2 :srdce: moc se tesim, strasne si preji, aby se to povedlo a letos jsme uz byli 4 doma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 16:17

@Payus já se cítím opravdu skvěle. Strašně se těším na zítřek a na to, kolik bude tedy ta hodnota - i když prý to budu vědět ž tak odpoledne, tak to čekání bude pěkně dlouhé. Každopádně bublinka mě pořád hezky dloube a testy opravdu krásně sílí, tak jsem z toho v nefalšované euforii :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.2.19 16:19

@kocourek88 kraaaasne testy :srdce: ..to jsem videla naposled v roce 2007 :) tak hned hlasit hodnotu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 16:21

@Payus jinak jsem moc zvědavá, co Ti zítra řeknou. Moc doufám, že Ti zbyde hodně bojovníčů té nejlepší kvality :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 16:22

@Payus hned jak budu něco vědět, tak tu budu hlásit :mrgreen: já takové testy nikdy u sebe neviděla, možná právě proto máš tak obrovskou radost :mrgreen:
doufám, že když testy takto krásně sílí, že bue hodnota pěkná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.2.19 16:37

@Payus tak to se mineme. Já tam mířím už ráno na 8:15, ale i tak budu myslet a držet všechny pěsti co mám ať se bubla pěkně usalaší a devět měsíců zůstane pěkně kam ji posaděj :-)
@kocourek88 fíha! z takových testů máš absolutní nárok na euforii! Raduju se s tebou! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.2.19 17:44

@fafetka děkujuuu :hug: bublinka se evidentně pěkně snaží a maká dnem i nocí :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
6.2.19 11:13
@Ewerette píše:
Ahoj holky,
i když to tak nevypadá, jsem tu pořád s Vámi, jen jsem zatím neměla co přispět… Mooc gratuluju těhotným a vejcorodým (kocourek 88, Payus, a možná ještě někomu…)ostatním hodně štěstí v down a ve stimulce. Já teď jedu druhý pokus IVF - krátký protokol. Dneska jsem byla na UTZ a po 5ti dnech stimulace mam 2 větší a pak pár malých folikulíků, tak snad ještě něco dozraje, ale s mým AMH je i tohle asi zatím úspěch. Tak snad to vydrží a příští týden prý odběr. Tak snad alespoň 1 vajce se dožije ET, ne jak minule :roll:

Ahoj Ewerette, nedávno jsem na Tebe myslela a říkala si, jakpak se asi máš a jestli se ještě někdy ozveš. Držím moc pěsti, ať každým krokem celého procesu zdárně dojdeš až do konce. :andel: Myslím, že @Payus tady jednou zmínila, že celé tohle IVF snažení je jako hra na PC, kde postupujeme vždycky s každým částečným úspěchem do dalšího levelu… líp bych to nepopsala :D tak ať krásně a úspěšně postupuješ dál! :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.2.19 11:15

@Payus v pátek jdu znovu na UTZ a příští týden asi OP, podle toho jak budou růst. Zítra držím mooc pěsti
@kocourek88 myslím na tebe - nebo už vlastně na vás dva :)) pak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.2.19 15:28

Cauky, tak jsem dnes volala a 7 statecnych stale bojuje v plnem poctu…no to je proste uzasny :) . na zitrek jsem zaridila tu akupunkturu jupiii. @Ewerette budu na tebe strasne moc myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí