IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
10.2.19 15:49

@Milikub jaj děvče to bude asi nějaká reakce 8o -ja neporadím holky tady snad pisnou.Není to jen tím že by sis to třeba ,,blbě" píchla nebo tak něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
10.2.19 16:31

Ahoj holky, můžu k vám? Za týden jdu do Cube na vstupní konzultaci. Přečetla jsem diskuzi a nenašla jsem, že byste některá zkoušela detox těla, tak se pochlubím, co zkouším já: https://www.otehotnet.cz/…lasti-14-ks/. Co myslíte, máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
10.2.19 16:32

@Tečka1 to já právě nevím, píchám stejně, ale těžko říct, možná jswm se akorát blbě někam trefila, ale docela mě to vyděsilo 🙄

• Citovat
  • Upravit
241
10.2.19 16:41

@Daniela2019 jasně vítej :mavam: Já detox zkoušela sice jiný ,s tímto nemám zkušenost
@Milikub neboj :hug: třeba jsi se opravdu jen nějak blbe trefila-už je to lepší nebo je otok stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 17:00

@Milikub to se vstreba, neboj Ja to mela furt…asi 2× jsem mela takovy blok v hlave, ze jsem udelala treba 3zbytecny vpichy a ne a ne kuzi propichnout… Vis ten sval zacina byt tim pichanim unavenej… Nestrachuj se holcicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
10.2.19 17:22

@Payus díky, já už nervy, kde to se mnou flákne 🤭 @Tecka1 ještě to je dost oteklé,aj rudé, ale už je to tak o milimetr lepší, tak dobré 👍🏻

• Citovat
  • Upravit
4381
10.2.19 17:27

@Milikub nejlip se mi pichalo treba po sprse ( ale to se mi postestilo jen o vikend, kdo ma cas se v tydnu ve 3 odpo sprchovat?!) jehlicka krasne zajela do kuze. Zkus pred vpichem trosku promasirovat.. Bouly prezijes, na to neumres. Hele kdyby to bylo nejak nebezpecny tak nam to nedovoli pichat doma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.2.19 17:32

Holky ahoj :mavam: tak jsem si přečetla všechny novinky a moc velká gratulace @Payus @kocourek88 (neboj a snům nevěř!) :srdce:

Držím moc pěsti @Ewerette @Milikub (možná je reakce po vpichu kvůli tomu, že máš opravdu ten lék a žádné placebo!)

a vítám @Daniela2019 :kytka: a taky @coccinella 13

Moc mě mrzí co prožíváš @Tečka1 :,( ale nevzdávej to!! Je to jen jedna z prohraných bitev na té naší dlouhé cestě, ale válku vyhrajeme!! :hug: Jdu shánět někoho, kdo se zabývá čínskou medicínou v Praze a dám Ti vědět. Spolu to zvládneme!

Jinak já jsem vyzkoušela všechno co se týče podpory přirozeného otěhotnění: Mojžíšovou, mobilizaci kostrče dvakrát, akupunkturu u gynekologa, různé potravinové doplňky, nárazový sex v období ovulace (to bylo snad největší psycho), astrologickou předpověď vhodných termínů početí, fyzioterapeuty, klepání na čelo kvůli odstranění psychických bloků… :zed: a nic. Proto teď IVF cesta. Ale to neznamená, že to u některé z vás nezabere!

Velké objetí a spoustu sil vám všem, holčičky a bojovnice! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 17:36
@kocourek88 píše:
Já mám holky popravdě dnes nějaký splín trochu :roll: zdál se mi hnusný sem, že nám na UTZ řekli, že z toho nic nebude a v noci mě bolelo břicho jako před MS.
Celkově mi přijde divné, že vlastně furt vůbec nic necítím, žádné příznaky vůbec nemám :nevim: tak jen doufám, že to bude dobrý. Do UTZ ještě daleko, tak mne to čekání nějak zmáhá

Neblazni kocicko :srdce:
Koukej bejt happy, raduj se, dalsi level mas v kapse, utz dopadne na 1* uvidis. Nepodlehej stresum..ty jsi vzdy tak pozitivni :kytka: kde jsou konfety a ohnostroj stesti? No taaak… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 17:40

@kiki0709 ahooooj :mavam: :mavam: dekuju zatim tedy nevim..
Lek mas do briska (na to zapisujes reakci do deniku) Tohle je na downReg ..gonapeptyl.
A co ted ty? Prac. cesta za tebou, tak uz to muze vypuknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 17:53

@kiki0709 ahoooj :mavam: Já vím že jsi už psala že jsi zkoušela všechno a to co jsi vypsala je mazec 8o -každopádně chápu to ;) pro mě jít přírodní cestou by bylo taky lepší ale jelikož jsem v tomto trochu zaspala :zed: jde už docela o čas :( Ted jdu zkusit teprve tu Mojžíšovku a zkouším přidávat byliny ale budu to brát jako vzájemně se podporující a doplnujici spolu s IVF. ;) Zatím to nevzdavam ale myslila jsem si že budu max potykat s tim okolo otehotneni financi okolo a tak ale ted se to tak vsechno nejak podělává a komplikuje …ale asi to tak ma byt a má mě to zocelit :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.2.19 18:06

@Payus mně pak došlo že to asi bylo až k té stimulaci… tak to je asi fakt tím jak říkáš - stehna už jsou z toho píchání unavený… :think:

já si jdu teď v pátek pro injekce a ten následující týden bych měla začít! Tak snad to všechno půjde hladce. Budeme na dovolené v Itálii, tak si právě chci vzít léky s sebou, abych zase zbytečně nepromarnila cyklus… :nevim:

jo a já jsem nikdy po ET žádné příznaky neměla a dvakrát jsem otěhotněla (i když to nakonec nedopadlo), tak neboj!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.2.19 18:09

@Tečka1 já myslím, že jako podpůrná věc k IVF je dobré všechno!! Hlavně psychicky :think:
Mně například letos vycházejí dobře ty astro termíny :oops: (minulý rok se mi vůbec nepotkaly s ovulací) a navíc všichni mí synovci a neteř (mám jich 6) se narodili v sudý rok, takže 2020 mi to jistí :lol: ( jj tonoucí se stébla chytá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 18:44

@kiki0709 juu supr Ty už budeš taky začínat to je paráda :potlesk: a začínat na dovolené v klidu a pohodě to je sen :dance: to by bylo aby to nebylo :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
10.2.19 18:52

@Payus no chlap nastesti taky jezdi. Ale jeho to aspon bavi, coz se o me rict neda :roll: delam to hlavne kvuli vaze, jsem na hrane, tak bych nerada vyletela ze studie kvuli takoveto kravine… :roll:

Příspěvek upraven 10.02.19 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital