Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub jaj děvče to bude asi nějaká reakce
-ja neporadím holky tady snad pisnou.Není to jen tím že by sis to třeba ,,blbě" píchla nebo tak něco? ![]()
Ahoj holky, můžu k vám? Za týden jdu do Cube na vstupní konzultaci. Přečetla jsem diskuzi a nenašla jsem, že byste některá zkoušela detox těla, tak se pochlubím, co zkouším já: https://www.otehotnet.cz/…lasti-14-ks/. Co myslíte, máte některá zkušenost?
@Tečka1 to já právě nevím, píchám stejně, ale těžko říct, možná jswm se akorát blbě někam trefila, ale docela mě to vyděsilo 🙄
@Daniela2019 jasně vítej
Já detox zkoušela sice jiný ,s tímto nemám zkušenost
@Milikub neboj
třeba jsi se opravdu jen nějak blbe trefila-už je to lepší nebo je otok stejný?
@Milikub to se vstreba, neboj Ja to mela furt…asi 2× jsem mela takovy blok v hlave, ze jsem udelala treba 3zbytecny vpichy a ne a ne kuzi propichnout… Vis ten sval zacina byt tim pichanim unavenej… Nestrachuj se holcicko ![]()
@Payus díky, já už nervy, kde to se mnou flákne 🤭 @Tecka1 ještě to je dost oteklé,aj rudé, ale už je to tak o milimetr lepší, tak dobré 👍🏻
@Milikub nejlip se mi pichalo treba po sprse ( ale to se mi postestilo jen o vikend, kdo ma cas se v tydnu ve 3 odpo sprchovat?!) jehlicka krasne zajela do kuze. Zkus pred vpichem trosku promasirovat.. Bouly prezijes, na to neumres. Hele kdyby to bylo nejak nebezpecny tak nam to nedovoli pichat doma ![]()
Holky ahoj
tak jsem si přečetla všechny novinky a moc velká gratulace @Payus @kocourek88 (neboj a snům nevěř!) ![]()
Držím moc pěsti @Ewerette @Milikub (možná je reakce po vpichu kvůli tomu, že máš opravdu ten lék a žádné placebo!)
a vítám @Daniela2019
a taky @coccinella 13
Moc mě mrzí co prožíváš @Tečka1
ale nevzdávej to!! Je to jen jedna z prohraných bitev na té naší dlouhé cestě, ale válku vyhrajeme!!
Jdu shánět někoho, kdo se zabývá čínskou medicínou v Praze a dám Ti vědět. Spolu to zvládneme!
Jinak já jsem vyzkoušela všechno co se týče podpory přirozeného otěhotnění: Mojžíšovou, mobilizaci kostrče dvakrát, akupunkturu u gynekologa, různé potravinové doplňky, nárazový sex v období ovulace (to bylo snad největší psycho), astrologickou předpověď vhodných termínů početí, fyzioterapeuty, klepání na čelo kvůli odstranění psychických bloků…
a nic. Proto teď IVF cesta. Ale to neznamená, že to u některé z vás nezabere!
Velké objetí a spoustu sil vám všem, holčičky a bojovnice! ![]()
@kocourek88 píše:
Já mám holky popravdě dnes nějaký splín trochuzdál se mi hnusný sem, že nám na UTZ řekli, že z toho nic nebude a v noci mě bolelo břicho jako před MS.
Celkově mi přijde divné, že vlastně furt vůbec nic necítím, žádné příznaky vůbec nemámtak jen doufám, že to bude dobrý. Do UTZ ještě daleko, tak mne to čekání nějak zmáhá
Neblazni kocicko ![]()
Koukej bejt happy, raduj se, dalsi level mas v kapse, utz dopadne na 1* uvidis. Nepodlehej stresum..ty jsi vzdy tak pozitivni
kde jsou konfety a ohnostroj stesti? No taaak… ![]()
@kiki0709 ahooooj
dekuju zatim tedy nevim..
Lek mas do briska (na to zapisujes reakci do deniku) Tohle je na downReg ..gonapeptyl.
A co ted ty? Prac. cesta za tebou, tak uz to muze vypuknout?
@kiki0709 ahoooj
Já vím že jsi už psala že jsi zkoušela všechno a to co jsi vypsala je mazec
-každopádně chápu to
pro mě jít přírodní cestou by bylo taky lepší ale jelikož jsem v tomto trochu zaspala
jde už docela o čas
Ted jdu zkusit teprve tu Mojžíšovku a zkouším přidávat byliny ale budu to brát jako vzájemně se podporující a doplnujici spolu s IVF.
Zatím to nevzdavam ale myslila jsem si že budu max potykat s tim okolo otehotneni financi okolo a tak ale ted se to tak vsechno nejak podělává a komplikuje …ale asi to tak ma byt a má mě to zocelit
![]()
@Payus mně pak došlo že to asi bylo až k té stimulaci… tak to je asi fakt tím jak říkáš - stehna už jsou z toho píchání unavený… ![]()
já si jdu teď v pátek pro injekce a ten následující týden bych měla začít! Tak snad to všechno půjde hladce. Budeme na dovolené v Itálii, tak si právě chci vzít léky s sebou, abych zase zbytečně nepromarnila cyklus… ![]()
jo a já jsem nikdy po ET žádné příznaky neměla a dvakrát jsem otěhotněla (i když to nakonec nedopadlo), tak neboj!!! ![]()
@Tečka1 já myslím, že jako podpůrná věc k IVF je dobré všechno!! Hlavně psychicky ![]()
Mně například letos vycházejí dobře ty astro termíny
(minulý rok se mi vůbec nepotkaly s ovulací) a navíc všichni mí synovci a neteř (mám jich 6) se narodili v sudý rok, takže 2020 mi to jistí
( jj tonoucí se stébla chytá)
@kiki0709 juu supr Ty už budeš taky začínat to je paráda
a začínat na dovolené v klidu a pohodě to je sen
to by bylo aby to nebylo
![]()
@Payus no chlap nastesti taky jezdi. Ale jeho to aspon bavi, coz se o me rict neda
delam to hlavne kvuli vaze, jsem na hrane, tak bych nerada vyletela ze studie kvuli takoveto kravine… ![]()
Příspěvek upraven 10.02.19 v 19:01