IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
11.2.19 10:55

@Coccinella 13 taky pěkné… měla jsem podobnou a to mi nabrali jen na podruhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.2.19 12:26

ale nebylo to v Cube, tam jsem myslím modřinu neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.2.19 12:52

@kiki0709 já vím že odložení kvuli PGD nejake bude a nabere to zdržení,ale je to pro dobrou věc a to je hlavní :palec: Co já bych za to dala kdyby mi alespoň neco schválili ;) @kocourek88 jeee jsi zlatá :* díky moc :hug: dohledám si a zkusím se k nim objednat.Jak se prosím jmenuje (jestli to neva) ta Tvoje paní?Případně bych ji zmínila v doporučení ;) Chodíš na aku a dostavaš bylinky nebo ještě něco ,,víc"?Jinak co říkáš Kiki půjdeš do toho se mnou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.2.19 12:57

Jinak holky ty modřiny to je mazec 8o musí to být dost bolestivé :think: ale vydržte -toto bude trvat jen chvíli a pak už jen ,,sama pozitiva a sociální jistoty" :lol: :lol: :lol:
Upřímně já bych ráda měla všechny modřiny a to čím si procházíte protože bych věděla že se už konečně něco děje,snad se taky dočkám v dalším cyklu.To že čekání je pěkně otravný :roll: v podstatě celý prosinec a leden jsem promeškala a ted pro změnu čekám zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
11.2.19 13:05

Ahoj Kočky :-) všechny zdravím včetně nových příchozích a raduju se z Payus že už to má za sebou a hnízdí :-) drž se kočko :-) testovala bych asi taky až v pátek raději ať si zbytečně nepřiděláš nervíky :-)
Jinak já mám za sebou odběry a 26. se mám dostavit na první bodanec down. Pokud by z těch odběrů bylo něco blbě, kdy by mi tak volali že mně vyřadí nevíte? Mám z toho trochu nerv :nevim: sestřičku jsem natrefila zase děsně „prima“ :-( dlouze kroutila hlavou a prej „vy jdete do studie s takovýma žílama?? To snad ne! Teď to snad nějak zmíknem to jsou tři ampule ale pak se bude nabírat třeba pět a to teda nevím“ nakonec to zmákla odebrat napodruhej píchanec a bez modřiny,ale nepotěšila mně :nevim: řekla ať dorazím toho 2 na ten první bodanec a vyfasovat léky, tak jsem se rovnou domluvila že bych vzala chlapa sebou, protože píchat mi to doma bude on tak aby dostal instruktáž. Já bych to asi fakt nedala sama sobě to máte všechny můj hluboký obdiv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.2.19 13:30

@fafetka ahoj ano pokud by bylo něco blbě zavolají Ti sami -mám bohužel tu zkušenost :( Každopádně si klidně před návštěvou pro klid zavolej hlavu Ti neutrhnou. Na sestru a co Ti řikala kašli asi neměla svůj den nebo to byla jedna z těch lidí který to v práci děsně ,,baví" :roll: Já jsem se původně taky bála a říkala že to bude aplikovat partner.Sice jsem byla jen s pár injekcema v minimal.stimulce toto je jistě horší vzhledem k množství injekcí .Na druhou stranu jsem si říkala vzhledem k tomu jak často se to pak píchá i v průběhu dne že se mnou partner nemůže být přeci i v práci a pořád tak jsem to píchla sama a šlo to neboj bude to dobrý-my ženský jsme statečný :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.2.19 14:20

@Tečka1 prosímtě chodím jenm na aku a piju bylinky. Před ET jsem ještě teda dostala navíc bachovky na potlačení stresu a lepší uhnízdění, ale to bylo celkem výjimečné. Jinak moje paní se jmenuje Šárka Maršálková a je z Jirkova (Chomutov), tak snad jí tam budou znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.2.19 14:26

@Ewerette @Coccinella 13 teda holky vy si to teda dáváte ty modřiny 8o 8o já teda po Cetrotide měla modřiny na břiše taky při 1. IVF, ale rozhodně né takové, spíš jenom takové do žluta. To se Ti podle mě muselo podařit napíchnout nějakou žilku nebo co :roll:
chudniky, snad to budete už mít dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.2.19 16:01

@fafetka no koukam, ze jsme.mely asi stejnou „bajecnou“ sestricku s oblibenou hlaskou… mne rikala to same. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.2.19 16:04

@kocourek88 ja to nemela z injekce, ale z odberu :D sedtricce praskla zila… dokonce dvakrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.2.19 16:56

@Coccinella 13 a která to byla? Já měl všechny takové v pohodě. I když já mám teda žíly OK, daruji i krev a vždycky mi ty žíly chválí všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
11.2.19 18:21

@Coccinella 13 zjistila jsem, že když sedím na židli a mám nohy na zemi, tak tou nepříjemností zatínám sval a bolí to víc 🙄 takže sedím na posteli, nohy visí dolů ( máme vysokou postel, takže nedošáhnu na zem) a píchám to tak :wink: je to lepší 😁 dnes jsem trefila žílu, tekla krev 🙊 😃 @Ewerette no můžu ti říct, že sice boule i flek zmizely, ale během dopo jsem si všimla, že tam mám dost podobnou modřinu té tvojí 🙄 černou a fuj 😕 @Tecka1 my to teď všechny přetrpíme i za tebe a ty pak vším projdeš úplně lážo plážo bez takových fuj věcí 👍🏻 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3068
11.2.19 20:57

@kocourek88 no ja mam zily uplne na houby. Ale posledni dobou je to trosku lepsi a vetsinou se povede. No vystridaly se na.me ten den tri… :mrgreen: a vsechny byly celkem protivny… jo a jedna byla tehotna, mela uz pekne velky bricho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
11.2.19 21:00

@Milikub tak to jedine o vikendu, picham si dopoledne v praci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.2.19 21:26

@Coccinella 13 tak ta těhotná mi nikdy nic nedělala. Možná jestli mi jedou brala krev? Ale já tam nikdy žádný problém neměla no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí