Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milikub ja picham taky teprve od uterka a dnes jsem teda mela celkem krizi. Pichala jsem natrikrat a bolelo to jako prase. A i mi dost tekla krev, coz obvykle netece
Ale fleky nemam. Tak treba jsi opravdu jen neco „napichla“
@Tečka1 jj stimulovat snad začnu, ale s tím PGD se to všechno oddálí o měsíc… uvidíme jak to půjde.
![]()
Teda holky člověk tu jedno odpoledne není a hned takových příspěvků ![]()
@Milikub neboj to bude dobrý! Tohle se mi u down taky několikrát stalo. Bolelo to, byla boule a svědila kůže, ale do hodiny, dvou se to vždycky vstřebalo. Tak snad to budeš mít v pohodě! ![]()
@Payus děkuju
už jsem se celkem dala do klidu. Měla jsem fakt nějaký blbý ráno. Podle mě asi z toho snu a nějak jsem podlehla strachu… asi hormony
už jsem se dala do klidu, uvědomila si, že to stejně neovlivním a tímhle plašením můžu akorát něco zkazit než zlepšit, takže už jsem se dala do kupy
konfety teda vyloženě nepouštím - to čekání je fakt hnus
ale tobě o tom povídat nemusím že
jinak za mě teda zlato vydrž alespoň do pátku? Myslím, že ve středu, když budeš jen 6 dní po je to strašně brzo!! Abys pak nebyla akorát na prášky
![]()
Holky, nevíte náhodou, jestli se na to píchání down regulace dá chodit do Cube? Jako že bych to nemusela píchat doma. Když tak čtu vaše příspěvky, nebude to úplně brnkačka. Nemám to daleko, tak by pro mě bylo lepší svěřit se odborníkům, jestli mi rozumíte. Ty injekce down regulace jsou v aplikačním peru, nebo je to malá injekce (jako třeba klíšťovka)?
@Daniela2019 neboj, to zvladnes ![]()
Injekce jsou jednorazovky, vypadaji takto:
@Coccinella 13 Díky za foto! To opravdu vypadá jako pidijehlička, tak to snad půjde.
@Coccinella 13 tak to jsme na tom téměř na chlup stejně,já od středy 😁 už to zmizlo,tak aspoň že tak 😃
@Payus s nápichem problém nemám,našla jsem si pozici,kde to jde samo,o to víc mě dnešní boule překvapila 😃 teda teď už včerejší 🙊
@Daniela2019 heleď to netuším, jestli se tam dá dojíždět i n down - to se budeš muset zeptat tam. Mě se teda na to nikdo neptal, ale jsou celkem ochotní, i když mají hodně práce, tak kdybys jim podle mě řekla, že z toho máš velkou obavu, tak by Ti asi vyhověli
ale já osobně i když já sama bych si injekci NIKDY sama nepíchla, tak si myslím, že to nebylo až tak hrozné. Jo do břicha je to proti tomu méně bolestivé a příjemné to samozřejmě není, ale dá se to. A hlavně to za to stojí ![]()
@Tečka1 ahojky!! Tak jsem dnes psala mé paní z TČM a doporučila mi v Praze na Národní třídě TČM Clinic - https://www.tcmclinic.cz prý si máš vyloženě vyžádat Janu Tůmovou a nbo Petra Němce ![]()
Tak snad to k něčemubude
![]()
@Milikub já si píchám do břicha - už na stimulaci něco jinýho teda (nakonec nejsem ve studii, ale normální IVF), ale měla jsem flek, bouli a svědilo to a pak se z toho stala obrovská modřina… tak buď ráda, že to zmizelo
tohle je ze čtvrtka a teď je úplně černá
a to to mažu krémem na podlitiny.. ach jo, ale co bysme pro to neudělaly
@Ewerette to si delas p.del ne??? Teda pardon…ale takovy jelito. To mas na strane kam pichas co? Rekovelle??
@Payus teď je ještě „hezčí“ pěkně dočerna… to je druhá injekce Cetrotide… po 1. jsem měla jen takhle velký rudý flek a po cca 5hodinách zmizel, při druhé byl rudý flek a pak z něj tahle modřinka
a naštěstí už mi to víckrát neudělal a dneska naposledy
. Hledala jsem to a prý se to stává ![]()
@Milikub pozici? A jaka to je? Ja zatim hledam a dnes mam taky luxusni bouli ![]()
Ja se desim hlavne odberu… minule jsem v Cube dopadla takto (nakonec se trefili az na popate… )
@Coccinella 13 heerj a ja je vsude chvalim jak jsem nemela ani modrinu…fakt me nabirala krasne a bez bolesti. Holky vy teda vypadate, trpim s vami…tak to je teda maso