Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky volali mi až teď, tak jsem nechtěla psát řív…1 243!!!
jsem úplně hotová
opravdu nefalšovaná euforie…jsem v práci dnes do 6 a mám takový pocit, že už toho moc neudělám
Ufff…na UTZ jsem objednaná přesně za 14 dní - 20.2. prý už by mělo být vidět srdíčko ![]()
@Payus no to je báječné!!! Teda dneska je skvělý den co
![]()
@Payus děkujuuuu
teď jsem si to počítala a oficiálně jsem tedy 5+3 tt
ufff to je krása! Budu slavit ještě tak týden ty vado ![]()
Holky @Payus @kocourek88 gratulace
já dnes byla na prvním bodanci down,to je teda libovka do toho stehna 😕 už teď se netěším na zítřek 😃
@Milikub to zmaknes
, neboj se..je to jen v hlave
a jake mas pocity? Jsi rada, ze to uz vypuklo vid
hodne stesti ![]()
@Payus to já se nebojím a zvládnu,ale je to fuj 😃 jo,jsem ráda,že se konečně něco děje,že už to vypuklo 👍🏻 tobě dnes též hodně štěsti ![]()
@Payus dnes na tebe moc myslím! Ať se u Tebe bublinka usídlí stejně jako u mě a pustí se nejdřív v říjnu
![]()
@Milikub tak to je super! Snad Ti to bude hezky reagovat
já se po 14ti dnech těšila, jak se těch injekcí do stehla zbavím, když bude stimulace, a ty mrchy mi zůstaly až do konce stimulky
takže te´d se jich tak cca 3 týdny a něco nezbavíš
![]()
Tak jsem tu holky moje…v brisku jak pred maturitou…nevim jestli se mi chce vic zvracet nebo vic na zachod ![]()
@kocourek88 já právě včera čučela jak blázen, když mi říkala, že budu píchat stehno i přes stimulku 🤭 tak to se o to víc ‘těším’ 🙄 a o to víc doufám, že 14dní down bude stačit 😃
@Payus jal já ti rozumím!! Ale to bude dobré neboj! Určitě ti bublinku dá dr na stejné době místo jako mě
![]()
@Milikub heleď mě říkali, že se zatím nesetkali s nikým, komu by 14 dní nestačilo, tak určitě to stačit bude i tobě ![]()
Ahoj holky, tak jsem konecne precetla celou diskuzi, abych byla trosku v obraze.
take se mi podarilo dostat se do studie a od utery si „picham“ do stehna ![]()
@Coccinella 13 no tak to moc gratuluju a vítám Tě u nás!!
hodně štěstí a ať je ns tu brzy plno těhulí ![]()
Ahoj děvčata
zdravím všechny a hltavě jsem pročetla všechny příspěvky co jsem tu nebyla @Payus gratuluji k těm 7 statečným (koukám se to docela ujalo
) jsem moc ráda
gratuluji to je skvělý !!!
@kocourek88 po přečtení výsledku krve tu normalně bulím-
moc Ti to přeju a
mám obrovskou radost a přesně jak píšeš oslavovala bych každý pohodový týden
@Milikub věřím že to není příjemné a že můžou přijít i ,,horší" věci ale pořád si myslím že je to to minimum co můžeme pro to aby se zadařilo
udělat (ani nevíš jak já bych ráda prožívala tyto ,,libůstky" v rámci studie
) my ženský jsme silný a nic nás na cestě za naším cílem nezastaví ![]()
Já mám za sebou pár psychicky dost náročních dní a korunu tomu všemu dala pak v závěru návštěva v IVF .Chtěla jsem se dohodnout na placeném cyklu a už teď v podstatě začít.MUDr. mi říkala že mi dost kleslo FSH že to je blbý ale jako co s tím mi moc neřekla… na UZ se ukazali všehovšudy 3 folikuly takže jsme stimulku odložili abych nevyhazovala peníze zbytečně když je jich tak málo
Probírali jsme i ty metody ICSI a MACS tak prý vzhledem ke spermatu partnera které je ,,nadstandartní" tak je to zbytečný.Přeci jen je ale partnerovi 45 a přeci množství je jedna věc ale oplodněníschopnost si myslím že je věc druhá
Ale nechtěla jsem se s ní přít .Ptala jsem se díky KIKI na to PGD tak snad to jediný by mi mohla pojištovna zaplatit,musí mi to ale prověřit.Každopádně odkladáme to tedy na další cyklus jestli se objeví více folíků aby měla stimulace smysl.Musím říct že jsem cestou domů přes slzy neviděla na cestu…
Každopádně jsem se z toho už vzpamatovala,budu doufat že další cyklus vyjde bude se něco dít a budu moct tomu jít ,,naproti"
![]()
Vitam te @Coccinella 13 a preji moooc stesti. Jjnak mame zamrazena 2 embrya, ostatni ikdyz bojovali to nedali. @kocourek88 akupunktura je uzasna..citila jsem se krasne.
@Tečka1 těčko ahoj! Moc Ti děkuju!
já se přiznám, že jsem tu hodnotu taky obrečla štěstím a to dokonce asi víc, než ty mé předchozí nezdary
Jsi strašně silná ženská!! Doufám, že to FSH se nějakvyřeší, ale vůbec netuším, co by to mohlo být
to Ti k tomu vůbec nic nevysvětlila?
@Payus juuu tak to mám radost! Říkala jsem, že akuška je skvělá i na to uklidnění, které je po transferu opravdu důelžité ![]()
Myslím, že i dva mrazáčci jsou skvělí (jsme na tom teď stejně
) a hlavně v Cube mrazí jen opravdu TOP embrya, takže sice jsou „jenom dvě“, ale zase nemrazí nic zbytečně, co by se třeba pak po KET neujalo ![]()
teď už jenom přeju hooodně moc trpělivosti a pevné nervy, abys vydržela co nejdýl vklidu. Pěkně si zalehni a pečuj o sebe, protože jsem už JSI TĚHOTNÁ!
![]()
Budeš chodit do páce nebo zůstaneš doma?