Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Přiznám se nevím jestli jsem někde něco překoukla
nebo mi něco uniklo…Jakože z těch 7 statečných nakonec zamrazili jen 2? kde jsi nakonec byla na te akupunktuře byla jsi u nich?Každopadně pokud jsi už po transferu tak klidek nožky nahoru a pohodičku
![]()
@Payus @kocourek88 dekuji za privitani ![]()
A vam obema moc gratuluji ![]()
@kocourek88 Nevím jestli jsem silná ale snažím být…nic jiného mi nezbývá
musím bojovat dokud to má alespoň malou naději
AMH a FSH jsou jedny asi z nejdůležitějších faktorů v krvi které ovlivňují plodnost (alespoň tak jsem to pochopila já) to FSH se rapidně od listopadu propadlo (v říjnu jsem měla nábeh na 8 foliků,v prosinci 6 a ted pravý vaj. nic a levý 3) nechci propadnout panice a doufám že to je opravdu výkyv -těžko si přiznat že to jde do p*dele…
pardon ![]()
@Coccinella 13 Vítej promiň jsme Tě v tom fofru nějak překoukla respektive zdravím samozřejmě všechna děvčata…Já bych to moc ráda podpořila ale nevím čím
a přiznám se že jsem byla tak paralyzovaná že jsem se na místě nezeptala-předpokladam zase že kdyby to šlo patrně by mi to lekařka řekla (tedy doufám).I když s tou vírou v lékaře jsem na to vlastně dojela ale tady jsem snad v dobrých rukou
Každopádně pokud holky něco berete na podporu čehokoli-sem s tím
![]()
@Tečka1 neprekoukla, ja psala kocicce do sz, no nejaky se prestslk vyvyjet, tak ale vidim to dobre, ze 7 nakonec 3 kvalitni (jedno uz mi dela spolecnost) holky ja jsem rada ze zamrazili dve. Co by bylo pak s temi chudinkami nevyuzitymi…muz by na darovani nikdy nepristoupil. Takle je vyuzijeme vsechny
holcicko, me to hlava uz nebere, proc se ti to musi tak komplikovat ..takova nespravedlnost. Jen si zanadavej ja bych taky rvala vzteky…doslova!!
Aku jsem si nechala v cube za 800,–
Jinak nelezim, s 10ti letym klukem to moc nejde, furt ma hlad a furt dela bordel a stale neco potrebuje
. Jinak mam dost prani…minulej vikend mi bylo fakt neprijemne tak jsem nedelala nic ![]()
@kocourek88 mooc gratuluju ke krásné hodnotě těhule ![]()
@Payus taky moc gratuluju a šetři se, praní nech někomu jinému ![]()
jinak já dneska na UTZ 3 folikuly 17, 15, 11 cm, tak z toho snad něco bude a OPU bude ve středu… teď ještě přežít ty injekce - mám obrovskou modřinu přes půl břicha, ani ohnout se nemůžu jak sviňka bolí a kam budu ještě 4dny píchat to teda fakt netušim
Pardon, musím si někde postěžovat ![]()
@Tečka1 já mám hoodně nízké AMH. FSH hodnotu nevím, ale to právě nesmí být vysoké, pak je to prý špatné… Drž se, myslím na tebe a stačí 1vajíčko a 1spermie… takže 3folikuly klíďo stačí ![]()
@Payus jooo i tak je to super 1 se zabydluje u Tebe ,a 2 jsou v mrazačku to je bomba
Takže jsi zkusila tu aku v Cube a líbilo se to je fajn poznatek ![]()
Jinak ano mě to taky hlava nebere
přijde mi že je to hrozně nespravedlivý a prostě mám samé klacky pod nohama-a přitom mi přišlo že jsem vše dělala správně.To prostě nevymyslíš zrovna před chvílí jsem se dozvěděla že ani to PGD mi asi neuznají nebo co..prý mi k tomu řekne lekařka víc až tam za měsíc půjdu…no chápete to???? Já ano protože to už by bylo divný kdyby mi náááhodou něco vyšlo
![]()
@Ewerette jenom si postěžuj to je v pořádku od toho tu jsme
neboj jistě to vydržíš
a každá asi reaguje jinak ![]()
Já mám právě taky nízké AMH a pokud nízké FSH by bylo v pořádku tak by se tomu asi doktorka tak nedivila a neříkala že je to blbý…
předpokládám že nízká a nízká v těchto aspektech může být rozdílné…Jistě normálně bych řekla že 3 folikuly stačí při tom prvním IVF jsem měla krásný 1 folikul,krásné 1 embryo a stejně to nedopadlo.A teď se všemi příplatkovými záležitostmi když mě stimulace a IVF vyjde nakonec přes 100 tis tak zase se mi líbí že mě do toho ,,nenutí" za každou cenu a chce abychom počkali zda nevyzískáme více-tzn větší šance ![]()
@Tečka1 zlato já vím, že už jsem trapná a opakuji se, ale zkus tu akupunkturu! Když teď dáš intenzivní měsíční kůru, kdy bys třeba jednou týdně chodila na akupunkturu a k tomu pila ty jejich bylinné odvary, tak věřím, že by to to alespoň trochu pomoct mohlo! Já s tím mám opravdu ty nejlepší zkušenosti, tak to opravdu doporučuji ![]()
Budu doufat, že budou alespoň nějaké dobré zprávy! Já teda nevím, ale myslím si, že by to tu genetiku předepsat mohli
myslela jsem, že nad 40 let se předepisuje častěji ![]()
@Ewerette děkuju
furt si na to nemůžu zvyknout
to vypadá moc dobře ty folíky! Snad To hezky dozraje a budou z toho krásná, síla vajíčka, a pak i embryjka
budu na tebe moc myslet
@Coccinella 13 děkuji. Snad se k nám brzy připojíš ![]()
@Ewerette ty jo opravdu mas modrinu? Me teda ty do bricha nevadili, modriny jsem.mela na noze. To das uz jen par dni. Mozna te uz anj 4 dny necekaji…vzpomen na me jak jsem to vzala hopem
@Tečka1 ty jsi pro me ta nejvetsi bojovnice z nas vsech…pokazdy co te srazi k zemi oprasis kolena a jdes dal v tom boji. Mas muj respekt a obdiv
takova bojovnost prece musi prinest ovoce
@kocourek88 néé rozhodně nejsi trapná
ja se snažím pro nás pražský a lehce mimo pražský sehnat tu aku kam bych případně dochazela pravidelně (jak tam chodila ta moje kolegyne s dcerou) akorat se mi to nedaří ted zjistit. Jistě jak zkusila @Payus případně bych využila tu v Cube ale asi máš na mysli stejně jako já pravidelné návštevy
Napadá mě myslíš že by ta Tvoje nevěděla někoho přímo z Phy doporučit? Oni o sobě většinou tak nějak vědí (se znají třeba z různých setkání apod.)
@Payus byla jsi na te aku v Cube po tom transferu nebo před?
@Ewerette přesně jak píše Payus ona konkrétně to vzala hopem a tak neboj už jen pár dní, tak vydrž ![]()
Jinak holčičky moc děkuji
já vím že ted v poslední době nepůsobím moc pozitivně a moje příspěvky jsou spíše negativní
a taky doufám že se to sakra jednou musí obrátit k lepšímu, stojí mě to obrovské úsilí být navenek před lidma, v práci i doma a tak.. v pohodě ale je to těžší a těžší nepropadnout úplnému zoufalství
Jsem ráda že vás mám a že mi to tu trpíte-mám pocit že kdybych to občas nepustila ven musela bych začít kříčet až bych si plíce vykřičela
![]()
Jooo ted mě napadá -co Mojžíšovka zkoušela jste to některá jaký na to máte názor?
@Tečka1 já ti tedy můžu říct, že po těch ranách, co dostáváš, bych já tady kvílela a litovala se tak, že byste mě brzy poslaly někam
jsi báječná a vůbec ne negativní!! Co se týče té aku, tak ano měla jsem namysli dlouhodobou spolupráci. Zkusím zítra své „čarodějce“ napsat zprávu, a třeba mi někoho doporučí! To je dobrý nápad
drž se zlato! Nakonec to dobře dopadne to mi věř! ![]()
@Tečka1 píše:
@Coccinella 13 Vítej promiň jsme Tě v tom fofru nějak překoukla respektive zdravím samozřejmě všechna děvčata…Já bych to moc ráda podpořila ale nevím číma přiznám se že jsem byla tak paralyzovaná že jsem se na místě nezeptala-předpokladam zase že kdyby to šlo patrně by mi to lekařka řekla (tedy doufám).I když s tou vírou v lékaře jsem na to vlastně dojela ale tady jsem snad v dobrých rukou
Každopádně pokud holky něco berete na podporu čehokoli-sem s tím
![]()
![]()
Ahoj, no ja jsem tady jeste v jedne uzavrene skupince maminek a snazilek po ctyricitce a tam se to resi hodne. Hlavne tedy bylinky a ruzne podpurne prostredky. Uz tam mame par tehuli a i jedno cerstve miminko
holky nedaji dopustit na inositol. Je to prave na podporu ovu a vajicek… a pak spousty dalsiho, pokud bys chtela, muzes k nam mrknout a holky urcite neco poradi ![]()
@Tečka1 mojzisovku jsem zkousela. Chce to najit nekoho opravdu dobreho, kdo ti s tim pomuze. Pak se treba i pred transferem dela takove specialni uvolneni panevniho dna a.kostrce (dela se pres konecnik, ale da se to zvladnut) a pry to take hodne pomaha.