IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
8.2.19 13:43

@Payus Přiznám se nevím jestli jsem někde něco překoukla :think: nebo mi něco uniklo…Jakože z těch 7 statečných nakonec zamrazili jen 2? kde jsi nakonec byla na te akupunktuře byla jsi u nich?Každopadně pokud jsi už po transferu tak klidek nožky nahoru a pohodičku :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.2.19 13:53

@Tečka1 a nechces zkusit necim to trosku "podporit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.2.19 13:54

@Payus @kocourek88 dekuji za privitani :hug:

A vam obema moc gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.2.19 13:58

@kocourek88 Nevím jestli jsem silná ale snažím být…nic jiného mi nezbývá :nevim: musím bojovat dokud to má alespoň malou naději ;) AMH a FSH jsou jedny asi z nejdůležitějších faktorů v krvi které ovlivňují plodnost (alespoň tak jsem to pochopila já) to FSH se rapidně od listopadu propadlo (v říjnu jsem měla nábeh na 8 foliků,v prosinci 6 a ted pravý vaj. nic a levý 3) nechci propadnout panice a doufám že to je opravdu výkyv -těžko si přiznat že to jde do p*dele… :,( pardon 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.2.19 14:02

@Coccinella 13 Vítej promiň jsme Tě v tom fofru nějak překoukla respektive zdravím samozřejmě všechna děvčata…Já bych to moc ráda podpořila ale nevím čím :nevim: a přiznám se že jsem byla tak paralyzovaná že jsem se na místě nezeptala-předpokladam zase že kdyby to šlo patrně by mi to lekařka řekla (tedy doufám).I když s tou vírou v lékaře jsem na to vlastně dojela ale tady jsem snad v dobrých rukou :lol: Každopádně pokud holky něco berete na podporu čehokoli-sem s tím :palec: :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.2.19 14:41

@Tečka1 neprekoukla, ja psala kocicce do sz, no nejaky se prestslk vyvyjet, tak ale vidim to dobre, ze 7 nakonec 3 kvalitni (jedno uz mi dela spolecnost) holky ja jsem rada ze zamrazili dve. Co by bylo pak s temi chudinkami nevyuzitymi…muz by na darovani nikdy nepristoupil. Takle je vyuzijeme vsechny :D holcicko, me to hlava uz nebere, proc se ti to musi tak komplikovat ..takova nespravedlnost. Jen si zanadavej ja bych taky rvala vzteky…doslova!!
Aku jsem si nechala v cube za 800,–
Jinak nelezim, s 10ti letym klukem to moc nejde, furt ma hlad a furt dela bordel a stale neco potrebuje :srdce: . Jinak mam dost prani…minulej vikend mi bylo fakt neprijemne tak jsem nedelala nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.2.19 15:04

@kocourek88 mooc gratuluju ke krásné hodnotě těhule :))
@Payus taky moc gratuluju a šetři se, praní nech někomu jinému :)

jinak já dneska na UTZ 3 folikuly 17, 15, 11 cm, tak z toho snad něco bude a OPU bude ve středu… teď ještě přežít ty injekce - mám obrovskou modřinu přes půl břicha, ani ohnout se nemůžu jak sviňka bolí a kam budu ještě 4dny píchat to teda fakt netušim :((( Pardon, musím si někde postěžovat :)
@Tečka1 já mám hoodně nízké AMH. FSH hodnotu nevím, ale to právě nesmí být vysoké, pak je to prý špatné… Drž se, myslím na tebe a stačí 1vajíčko a 1spermie… takže 3folikuly klíďo stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.2.19 15:27

@Payus jooo i tak je to super 1 se zabydluje u Tebe ,a 2 jsou v mrazačku to je bomba :potlesk: :hug: Takže jsi zkusila tu aku v Cube a líbilo se to je fajn poznatek :palec:
Jinak ano mě to taky hlava nebere 8o přijde mi že je to hrozně nespravedlivý a prostě mám samé klacky pod nohama-a přitom mi přišlo že jsem vše dělala správně.To prostě nevymyslíš zrovna před chvílí jsem se dozvěděla že ani to PGD mi asi neuznají nebo co..prý mi k tomu řekne lekařka víc až tam za měsíc půjdu…no chápete to???? Já ano protože to už by bylo divný kdyby mi náááhodou něco vyšlo :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.2.19 15:32

@Ewerette jenom si postěžuj to je v pořádku od toho tu jsme :hug: neboj jistě to vydržíš :* a každá asi reaguje jinak :?
Já mám právě taky nízké AMH a pokud nízké FSH by bylo v pořádku tak by se tomu asi doktorka tak nedivila a neříkala že je to blbý… :( předpokládám že nízká a nízká v těchto aspektech může být rozdílné…Jistě normálně bych řekla že 3 folikuly stačí při tom prvním IVF jsem měla krásný 1 folikul,krásné 1 embryo a stejně to nedopadlo.A teď se všemi příplatkovými záležitostmi když mě stimulace a IVF vyjde nakonec přes 100 tis tak zase se mi líbí že mě do toho ,,nenutí" za každou cenu a chce abychom počkali zda nevyzískáme více-tzn větší šance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.2.19 16:50

@Tečka1 zlato já vím, že už jsem trapná a opakuji se, ale zkus tu akupunkturu! Když teď dáš intenzivní měsíční kůru, kdy bys třeba jednou týdně chodila na akupunkturu a k tomu pila ty jejich bylinné odvary, tak věřím, že by to to alespoň trochu pomoct mohlo! Já s tím mám opravdu ty nejlepší zkušenosti, tak to opravdu doporučuji :srdce:
Budu doufat, že budou alespoň nějaké dobré zprávy! Já teda nevím, ale myslím si, že by to tu genetiku předepsat mohli :roll: myslela jsem, že nad 40 let se předepisuje častěji :roll:

@Ewerette děkuju :mrgreen: furt si na to nemůžu zvyknout :mrgreen: to vypadá moc dobře ty folíky! Snad To hezky dozraje a budou z toho krásná, síla vajíčka, a pak i embryjka :hug: :hug: budu na tebe moc myslet

@Coccinella 13 děkuji. Snad se k nám brzy připojíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.2.19 16:51

@Ewerette ty jo opravdu mas modrinu? Me teda ty do bricha nevadili, modriny jsem.mela na noze. To das uz jen par dni. Mozna te uz anj 4 dny necekaji…vzpomen na me jak jsem to vzala hopem :mrgreen: @Tečka1 ty jsi pro me ta nejvetsi bojovnice z nas vsech…pokazdy co te srazi k zemi oprasis kolena a jdes dal v tom boji. Mas muj respekt a obdiv :potlesk: takova bojovnost prece musi prinest ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
8.2.19 19:03

@kocourek88 néé rozhodně nejsi trapná :hug: ja se snažím pro nás pražský a lehce mimo pražský sehnat tu aku kam bych případně dochazela pravidelně (jak tam chodila ta moje kolegyne s dcerou) akorat se mi to nedaří ted zjistit. Jistě jak zkusila @Payus případně bych využila tu v Cube ale asi máš na mysli stejně jako já pravidelné návštevy ;) Napadá mě myslíš že by ta Tvoje nevěděla někoho přímo z Phy doporučit? Oni o sobě většinou tak nějak vědí (se znají třeba z různých setkání apod.)
@Payus byla jsi na te aku v Cube po tom transferu nebo před?
@Ewerette přesně jak píše Payus ona konkrétně to vzala hopem a tak neboj už jen pár dní, tak vydrž :kytka:
Jinak holčičky moc děkuji :hug: :srdce: já vím že ted v poslední době nepůsobím moc pozitivně a moje příspěvky jsou spíše negativní :roll: a taky doufám že se to sakra jednou musí obrátit k lepšímu, stojí mě to obrovské úsilí být navenek před lidma, v práci i doma a tak.. v pohodě ale je to těžší a těžší nepropadnout úplnému zoufalství :,( Jsem ráda že vás mám a že mi to tu trpíte-mám pocit že kdybych to občas nepustila ven musela bych začít kříčet až bych si plíce vykřičela :lol: :lol: :lol:
Jooo ted mě napadá -co Mojžíšovka zkoušela jste to některá jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.2.19 20:01

@Tečka1 já ti tedy můžu říct, že po těch ranách, co dostáváš, bych já tady kvílela a litovala se tak, že byste mě brzy poslaly někam :mrgreen: jsi báječná a vůbec ne negativní!! Co se týče té aku, tak ano měla jsem namysli dlouhodobou spolupráci. Zkusím zítra své „čarodějce“ napsat zprávu, a třeba mi někoho doporučí! To je dobrý nápad :srdce: :hug: drž se zlato! Nakonec to dobře dopadne to mi věř! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.2.19 21:00
@Tečka1 píše:
@Coccinella 13 Vítej promiň jsme Tě v tom fofru nějak překoukla respektive zdravím samozřejmě všechna děvčata…Já bych to moc ráda podpořila ale nevím čím :nevim: a přiznám se že jsem byla tak paralyzovaná že jsem se na místě nezeptala-předpokladam zase že kdyby to šlo patrně by mi to lekařka řekla (tedy doufám).I když s tou vírou v lékaře jsem na to vlastně dojela ale tady jsem snad v dobrých rukou :lol: Každopádně pokud holky něco berete na podporu čehokoli-sem s tím :palec: :* :dance:

Ahoj, no ja jsem tady jeste v jedne uzavrene skupince maminek a snazilek po ctyricitce a tam se to resi hodne. Hlavne tedy bylinky a ruzne podpurne prostredky. Uz tam mame par tehuli a i jedno cerstve miminko :mrgreen: holky nedaji dopustit na inositol. Je to prave na podporu ovu a vajicek… a pak spousty dalsiho, pokud bys chtela, muzes k nam mrknout a holky urcite neco poradi ;)

https://m.myprotein.cz/…0530319.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.2.19 21:09

@Tečka1 mojzisovku jsem zkousela. Chce to najit nekoho opravdu dobreho, kdo ti s tim pomuze. Pak se treba i pred transferem dela takove specialni uvolneni panevniho dna a.kostrce (dela se pres konecnik, ale da se to zvladnut) a pry to take hodne pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí