Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
krasny testy kocourku to je pecka. Ba-stet u nas taky chumeli jak kdyby roztrhali periny ![]()
V noci se mi zdalo, ze jich mame oplodnenych 7. Rano telefon…a opravdu mame jich 7 statecnych Tecko
tak mam radost, snad vydrzi.. Jjnak uz bricho neboli, vyplasil me ten pitny rezim…ja totiz normalne skoro nepiju, nemam potrebu do sebe lit litry vody…vcera jsem se trochu teda donutila..
@kocourek88 no tak holka takto to nejde jsme tu všechny v dobrem i zlem (tedy doufam) a přeci nebudeš skrývat svoje pocity a radosti-jak jsem psala jsi inspiraci pro vsechny včetně mě,studie nestudie…Já s Vámi mohla sdílet svoje obavy které mam z financí okolo a Ty s námi úspěch a radost ze své druhé čárky takže nepochybuj a raduj se tu
![]()
@Payus Gratulaceeeee!!!!
No vida takže to bude 7 statečných
-to je bezva mám velkou radost holka s tim pitnymi rezimem to mam taky nalevačku
ale taky se dokazu dokopat kdyz je to nutny takže pokud mas ,,narizeno " vim jaky to je nutit se do toho ale to zvladnes to je v globalu to nejmensi
Budou Ti jeste volat jak se vyviji nebo rovnou streda transfer? ![]()
@Tečka1 děkuju, jsi stejně zlatá!
![]()
Musím říct, že dnes se fakt raduju. Chvílemi mám takový pocity radosti, že se bojím, že ze mě začnou lítat konfety ![]()
@Payus já to kovo mám s pitným režimem taky na levačku. Normálně vypiju max litr vody denně. Teď se snažím být na tom 1,5-2 l. Někdy see mi to podaří, někdy až tak úplně ne
ale pro miminko je to rozhodně dobře! Takže se musíme snažit! 7 kousků je krásných! Snad přes PK projdou všechny
![]()
Jinak holky u nás je taky pěkná sněhová nadílka ![]()
@Tečka1 píše:
@kocourek88 no tak holka takto to nejde jsme tu všechny v dobrem i zlem (tedy doufam) a přeci nebudeš skrývat svoje pocity a radosti-jak jsem psala jsi inspiraci pro vsechny včetně mě,studie nestudie…Já s Vámi mohla sdílet svoje obavy které mam z financí okolo a Ty s námi úspěch a radost ze své druhé čárky takže nepochybuj a raduj se tu![]()
![]()
@Payus Gratulaceeeee!!!!![]()
![]()
No vida takže to bude 7 statečných
-to je bezva mám velkou radost holka s tim pitnymi rezimem to mam taky nalevačku
ale taky se dokazu dokopat kdyz je to nutny takže pokud mas ,,narizeno " vim jaky to je nutit se do toho ale to zvladnes to je v globalu to nejmensi
Budou Ti jeste volat jak se vyviji nebo rovnou streda transfer?
Rikala, ze predbezne pocitat se ctvrtkem ET a volat si mohu. Pry nema smysl kazdy den, ale urcite muzu, kdyz budu mit potrebu
uvidime jaka bude ma potreba
![]()
Tos krasne napsala, ze tu jsme spolu v dobrem i ve zlem
je to tak ![]()
@kocourek88
jeste aby ses neradovala, je to uzasny, ja o tobe doma furt vypravim //
![]()
@Payus haha no nepovidej
ještě budu slavná sakryš
ne já to chápu. Na začátku stimualce jsem si začala na fb psát s jednou paní, co už měla pozitivní krev (teď je 10tt) a taky ne strašně pozitivně nakoplo, že už vím o někom reálném, komu studie vyšla
to je fakt super tohle vědět. Člověka to hodně uklidní, i když samozřejmě to není žádná záruka, ale alespoň něco ![]()
Moc ti držím palce, aby ses na té plodné vlně taky svezla jako já
![]()
Mám z vás velkou radost@kocourek88 a @Payus jsou to nádherné pozitivní zprávy takhle při zachumelené neděli
jen tak dál, holčičky, jste naše naděje, že to prostě jen chce ten správný čas, ale všem nám to jednou vyjde… a souhlasím se sdílením všeho, dobrého i špatného. Vy jste tu pro mě taky byly, když mi bylo nejhůř ![]()
a @Tečka1 neboj beru, my v tom budeme spolu zanedlouho taky… (a to doslova!)
i @Ba-stet, @Milikub, a všechny ostatní! ![]()
Holky tak se vám jdu pochlubit. Tohle mi ukuchtil přítel k večeři
on umí skvěle vařit a opravdu to byl neskutečnej luxus (je to krkovička opečená jako steak, opečené brambory, grilovaná zelenina a žampióny)
Tak alespoň vím, že má z těch testů opravdu radost
takhle on to totiž projevuje ![]()
Jinak samozřejmě stále pokračujeme s chlupatou terapií
myslím, že se bublince náramně zamlouvá
![]()
@kocourek88 je fajn že když přítel vyjadřuje radost -máš z toho plný pupík
Neee vypadá to výborně je šikula
A chlupatá terapie je na místě jen tak dál ![]()
@Tečka1 jako v tomto je fakt nepřekonatelný. Jako každý chlap má své mouchy, ale tohle je jedna z jeho předností ![]()
tak holky jdu se pochlibut svěží várkou testů
už se opravdu nepokrytě raduju, tak doufám, že se to nějak nezkazí
doufám, že ve středu bude HCG pěknééé! ![]()
@kocourek88 juchůůůůů!!!! To vypadá krásně!!!! Raduju se s tebou! ![]()
@Payus myslela jsem na tebe celý víkend
nadílká parádní, toby bylo aby nebylo
a BUDE!
to jsou samé dobré zprávy
u mně teda nic moc. Mám nějak nervy. V pátek jsem to měla dostat. Ještě jsem si říkala že při mým " štěstí" to jistě přijde v sobotu v noci…hm. Tak do dnes nic a ani náznak
tak jsem z toho úplně rozhozená co to jako je
tak se modlím ať už! a můžem postoupit do dalšího levelu. Myslím na vás všechny. Držte se kočičky ![]()
@fafetka zkus pořádně horkou vanu, červený vínečko a hlavně KLID! Žádný nervy, ty Ti stejně nepomůžou, tak si pusť nějakou peknou komedii, přitulte se s přítelem (mě tedy na to sex vždycky pomohl
)
a uvidíš, že mrška červená přijde
![]()
@kocourek88 gratulace obrovská
![]()
Holky vy jste tu všechny asi v té první studii, že? Žádná ve studii IMPLANT?
![]()
@kocourek88 díky
vanu i víno jsem o víkendu dala
já teda pokaždý když už se takhle máčím tak se mi chlap směje že se diví že mi nesleze kůže jak to mám vařící
tak jsem už počítala že jistota
ale ani příznaky že by se blížila. Prsa nebolí, břicho taky ne, ani náznakem mně nebolí záda což je vždycky peklo a dokonce ani jeden beďar. Tak normálně bych asi jásala že je mi prima, ale zrovna TEĎ se mi to nehodí
s nervama to je trošinku horší. Zařizujeme svatbu, v práci je toho teď taky požehnaně…asi si lupnu homeo ať se zklidním ![]()
@Lamicka2016 čeče myslím že jsme tu všechny v té první, ne v IMPLANT ![]()