IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
3.2.19 12:12

Ahoj holky :mavam: krasny testy kocourku to je pecka. Ba-stet u nas taky chumeli jak kdyby roztrhali periny :D
V noci se mi zdalo, ze jich mame oplodnenych 7. Rano telefon…a opravdu mame jich 7 statecnych Tecko :) tak mam radost, snad vydrzi.. Jjnak uz bricho neboli, vyplasil me ten pitny rezim…ja totiz normalne skoro nepiju, nemam potrebu do sebe lit litry vody…vcera jsem se trochu teda donutila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.2.19 13:20

@kocourek88 no tak holka takto to nejde jsme tu všechny v dobrem i zlem (tedy doufam) a přeci nebudeš skrývat svoje pocity a radosti-jak jsem psala jsi inspiraci pro vsechny včetně mě,studie nestudie…Já s Vámi mohla sdílet svoje obavy které mam z financí okolo a Ty s námi úspěch a radost ze své druhé čárky takže nepochybuj a raduj se tu :dance: :* :hug:
@Payus Gratulaceeeee!!!! :dance: :dance: :dance: No vida takže to bude 7 statečných :lol: -to je bezva mám velkou radost holka s tim pitnymi rezimem to mam taky nalevačku :nevim: ale taky se dokazu dokopat kdyz je to nutny takže pokud mas ,,narizeno " vim jaky to je nutit se do toho ale to zvladnes to je v globalu to nejmensi ;) Budou Ti jeste volat jak se vyviji nebo rovnou streda transfer? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.2.19 13:55

@Tečka1 děkuju, jsi stejně zlatá! :hug: :hug:
Musím říct, že dnes se fakt raduju. Chvílemi mám takový pocity radosti, že se bojím, že ze mě začnou lítat konfety :lol:

@Payus já to kovo mám s pitným režimem taky na levačku. Normálně vypiju max litr vody denně. Teď se snažím být na tom 1,5-2 l. Někdy see mi to podaří, někdy až tak úplně ne :think: ale pro miminko je to rozhodně dobře! Takže se musíme snažit! 7 kousků je krásných! Snad přes PK projdou všechny :dance: :srdce:

Jinak holky u nás je taky pěkná sněhová nadílka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.2.19 14:01
@Tečka1 píše:
@kocourek88 no tak holka takto to nejde jsme tu všechny v dobrem i zlem (tedy doufam) a přeci nebudeš skrývat svoje pocity a radosti-jak jsem psala jsi inspiraci pro vsechny včetně mě,studie nestudie…Já s Vámi mohla sdílet svoje obavy které mam z financí okolo a Ty s námi úspěch a radost ze své druhé čárky takže nepochybuj a raduj se tu :dance: :* :hug:
@Payus Gratulaceeeee!!!! :dance: :dance: :dance: No vida takže to bude 7 statečných :lol: -to je bezva mám velkou radost holka s tim pitnymi rezimem to mam taky nalevačku :nevim: ale taky se dokazu dokopat kdyz je to nutny takže pokud mas ,,narizeno " vim jaky to je nutit se do toho ale to zvladnes to je v globalu to nejmensi ;) Budou Ti jeste volat jak se vyviji nebo rovnou streda transfer? :andel:

Rikala, ze predbezne pocitat se ctvrtkem ET a volat si mohu. Pry nema smysl kazdy den, ale urcite muzu, kdyz budu mit potrebu :) uvidime jaka bude ma potreba :mrgreen: :mrgreen:
Tos krasne napsala, ze tu jsme spolu v dobrem i ve zlem :andel: je to tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.2.19 14:12

@kocourek88 :hug: :hug: :hug: jeste aby ses neradovala, je to uzasny, ja o tobe doma furt vypravim // :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.2.19 14:51

@Payus haha no nepovidej :mrgreen: ještě budu slavná sakryš :lol: ne já to chápu. Na začátku stimualce jsem si začala na fb psát s jednou paní, co už měla pozitivní krev (teď je 10tt) a taky ne strašně pozitivně nakoplo, že už vím o někom reálném, komu studie vyšla :srdce: to je fakt super tohle vědět. Člověka to hodně uklidní, i když samozřejmě to není žádná záruka, ale alespoň něco :srdce:
Moc ti držím palce, aby ses na té plodné vlně taky svezla jako já :srdce: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
3.2.19 17:42

Mám z vás velkou radost@kocourek88 a @Payus jsou to nádherné pozitivní zprávy takhle při zachumelené neděli :srdce: :palec: jen tak dál, holčičky, jste naše naděje, že to prostě jen chce ten správný čas, ale všem nám to jednou vyjde… a souhlasím se sdílením všeho, dobrého i špatného. Vy jste tu pro mě taky byly, když mi bylo nejhůř :hug:

a @Tečka1 neboj beru, my v tom budeme spolu zanedlouho taky… (a to doslova!) :andel: :andel: :andel: i @Ba-stet, @Milikub, a všechny ostatní! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.2.19 19:37

Holky tak se vám jdu pochlubit. Tohle mi ukuchtil přítel k večeři :srdce: on umí skvěle vařit a opravdu to byl neskutečnej luxus (je to krkovička opečená jako steak, opečené brambory, grilovaná zelenina a žampióny)
Tak alespoň vím, že má z těch testů opravdu radost :mrgreen: takhle on to totiž projevuje :mrgreen:
Jinak samozřejmě stále pokračujeme s chlupatou terapií :srdce: myslím, že se bublince náramně zamlouvá :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.2.19 20:22

@kocourek88 je fajn že když přítel vyjadřuje radost -máš z toho plný pupík ;) :D Neee vypadá to výborně je šikula :palec: A chlupatá terapie je na místě jen tak dál :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.2.19 20:52

@Tečka1 jako v tomto je fakt nepřekonatelný. Jako každý chlap má své mouchy, ale tohle je jedna z jeho předností :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 10:00

tak holky jdu se pochlibut svěží várkou testů :mrgreen: už se opravdu nepokrytě raduju, tak doufám, že se to nějak nezkazí :dance: :dance: :dance: doufám, že ve středu bude HCG pěknééé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.2.19 10:21

@kocourek88 juchůůůůů!!!! To vypadá krásně!!!! Raduju se s tebou! :hug:
@Payus myslela jsem na tebe celý víkend :-) nadílká parádní, toby bylo aby nebylo :-) a BUDE!
to jsou samé dobré zprávy :-) u mně teda nic moc. Mám nějak nervy. V pátek jsem to měla dostat. Ještě jsem si říkala že při mým " štěstí" to jistě přijde v sobotu v noci…hm. Tak do dnes nic a ani náznak :zed: tak jsem z toho úplně rozhozená co to jako je :nevim: tak se modlím ať už! a můžem postoupit do dalšího levelu. Myslím na vás všechny. Držte se kočičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.2.19 10:37

@fafetka zkus pořádně horkou vanu, červený vínečko a hlavně KLID! Žádný nervy, ty Ti stejně nepomůžou, tak si pusť nějakou peknou komedii, přitulte se s přítelem (mě tedy na to sex vždycky pomohl :mrgreen: )
a uvidíš, že mrška červená přijde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
4.2.19 10:38

@kocourek88 gratulace obrovská :kytka: :kytka:
Holky vy jste tu všechny asi v té první studii, že? Žádná ve studii IMPLANT? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
4.2.19 10:52

@kocourek88 díky :-) vanu i víno jsem o víkendu dala :-) já teda pokaždý když už se takhle máčím tak se mi chlap směje že se diví že mi nesleze kůže jak to mám vařící :-D tak jsem už počítala že jistota :nevim: ale ani příznaky že by se blížila. Prsa nebolí, břicho taky ne, ani náznakem mně nebolí záda což je vždycky peklo a dokonce ani jeden beďar. Tak normálně bych asi jásala že je mi prima, ale zrovna TEĎ se mi to nehodí :-D s nervama to je trošinku horší. Zařizujeme svatbu, v práci je toho teď taky požehnaně…asi si lupnu homeo ať se zklidním :-)
@Lamicka2016 čeče myslím že jsme tu všechny v té první, ne v IMPLANT :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital