Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 píše:
@kocourek88 gratulace obrovská![]()
Holky vy jste tu všechny asi v té první studii, že? Žádná ve studii IMPLANT?![]()
Taky budu začínat v studii -implant
@fafetka no je mi to jasný. Mě by zajímalo, proč je to vždycky takhle na schvál, že když jí člověk chce, tak nepřijde tak, jak má
no snad to brzy dostaneš a budeš to mít v pohodě a třeba i bez bolestí ![]()
@Lamicka2016 moc děkuju
myslím, že jsme tu všechny v té první no. Ta druhá je snad až od nového roku? ![]()
@kocourek88 no přesně. Jak naschvál! Děkuji za souznění. Dám dnes večer další kůru víno-vana a snad už to zabere ![]()
@Anonymní píše:
Taky budu začínat v studii -implant
@Lamicka2016 ona je dalsi studie? Poslii odkaz prosim te …zajistim si zadni vratka kdyby nahodou ![]()
@Payus na webu jí zatím nemají. Ona už tu před 2 lety probíhala a mělo by to být totožné. Na zadní vrátka nemysli
musí vyjít toto ![]()
a kdyby bylo nejhůř musí být stejně odstup 3 měsíce od stimulace a pak už snad budou mít i více info. Zatím je to snad ve fázi příprav teprve…18.2 budu moudřejší a písnu to sem, včetně podmínek ![]()
zatím tam moc info není no. Jen věk 31-37 let a a žena, co postupuje cyklus IVF, Víc nic. ![]()
Ale Ty @Payus opravdu na zadní vrátka myslet nemusíš
a co vlastně? Budeš volat, jak se bublinkyvyvíjejí nebo vydržíš? Ve čtvrtek jdeš že? ![]()
@kocourek88 zatim se drzim
cinknu zitra nebo ve stredu. Rikam si, kdyby to uz zabalili vedela bych to, urcite by volali. Jinak teda ty zavadeci leky jsou hrozny… Ale kdyz pomuzou ![]()
@Lamicka2016 píše:![]()
ahoj můžeš mi napsat SZ? já jdu na konzultaci 18.2…už jsi byla?
Jedu teď ve čtvrtek, zároveň i po léky tak jsem na to zvědavá
@Anonymní píše:
Jedu teď ve čtvrtek, zároveň i po léky tak jsem na to zvědavá
Tak když pak napíšeš budu moc ráda
Třeba nás toho 18.2 rovnou také vybaví ![]()
@Lamicka2016 píše:
Tak když pak napíšeš budu moc ráda![]()
Třeba nás toho 18.2 rovnou také vybaví
Určitě napíšu, kam chodíte???
@Anonymní píše:
Určitě napíšu, kam chodíte???
umíš prosím napsat SZ? nevím jestli to anonymům jde? ![]()
@Lamicka2016 píše:
umíš prosím napsat SZ? nevím jestli to anonymům jde?
Sz ![]()