IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
8.2.19 23:38

@kocourek88 po ETu a v patek jsem nebyla, ale v pondeli poslusne naklusu do procesu, tam se budu extra setrit :mrgreen: . @Tečka1 aku pred ET i po ET :) . hledam taky nekoho v okoli, moc se mi to libilo, rada bych chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.19 11:52

@Payus ono to stačí. Teď přes víkend ještě lež, aby se bublinka hezky uhnízdila, a bude to dobrý! :hug: A co, cítíš něco? Já jsem 2 dny po ET fakt cítila to uhnizďování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.2.19 15:17

@kocourek88 vis co, ja ani nevim co bych mela nebo nemela citit :) ctvrtek patek me pichalo v pravo jak na ms. Jinak nejak nevim :) doufam, ze ikdyz zadne " zahnizdovani" necitim, ze i tak uz je to „nase“. Jsem preci zdrava, sliznice krasna to musi klapnout, doma se vsichni strasne tesime, Maty uz vybira jmena pro brasky a planuje si jak ho soupne do brany…no snad tu nebudu za 14dni bulet....... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.19 16:29

@Payus neboj to bude dobrý! Pokud to má vyjít, tak to vyjde :hug: heleď většina holek říká, že uhnizďování necítí, já teď teda fakt vím, že to bylo ono, ale všude se píše, že je to blbost :mrgreen: tak buď v klidu, ono to půjde a za 14 dní se tu spolu budeme radovat - ty z pozitivních testů a já ze srdíčka na UTZ :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.2.19 16:31

@kocourek88 jj myslela jsem na to, ze obe budeme mit velky den ve stejny den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.19 17:13

@Payus no ty asi o den později že? Já jedu na UTZ ve středu 20.2. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.2.19 18:41

@kocourek88 jj 21.2. Muzu se zeptat jak si pocitovala tu nidaci- jsem strasne zvedava? Ja na netu koukala a krom spineni jsem nic nevycetla :nevim: :) ja si myslim, ze uz je davno rozhodnuto co jak bude nebo nebude :andel: tak schvaaalne jak dopadnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.2.19 19:12

@kocourek88 @Payus teda holky uplne vam zavidim, jak uz jste daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.2.19 19:17
@Coccinella 13 píše:
@kocourek88 @Payus teda holky uplne vam zavidim, jak uz jste daleko :D

Blazinku…ted je to teprv drama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.2.19 19:51

@Payus to sice ano, ale ja jsem teprve ve fazi prvniho „pichani“, tak uz se mi zda jak jste obe daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
9.2.19 20:49

@Coccinella 13 utece to jako voda uvidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.2.19 23:56

@Payus prosímtě já celý pátek (2 dny po ET) cítila, jak mi v jednom místě (přesně v tom samém místě, kam mi dle UTZ vložili bublinku) furt škubalo a pobolívalo. Pouze v tom jednom místě a jen v ten pátek :mrgreen: já vím, že budu za blázna a právě nikde se o tom nepíše, ale já jsem si už v ten pátek byla jistá tou nidací, a teď když to vyšlo, tak jsem si tím jistá na 1000% :mrgreen:

@Coccinella 13 nebooooj, to opravdu uteče :hug: brzy už budeš mít taky drámo :mrgreen: ale stojí to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
10.2.19 00:04

@kocourek88 jakypak za blazna blazinku :srdce: verim, zes to tak citila a i se ti to potvrdilo :) ja se tak strasne tesim na test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 09:07

@kocourek88 to budeš hodná :hug: jestli jí napíšeš, já to spíše myslila až k ní třeba půjdeš že se jí poptáš, a ano předpokládám že tyto ,,čarodějky“ o sobě ví tak snad dokaže poradit .Budeš chodit dál i s bublinkou nebo to možná ted na chvíli odložíš? Jejda úplně jsem se usmívala jak jsem četla že jsi cítila to uhnizdování :srdce:

@Coccinella 13 jooo to jsi moc hodná já ted půjdu na tu Mojžíšovku prý je to nějaký odborník tak uvidím (schvalne uvidim jak to pujde vubec si nedokazu predstavit co se mnou bude delat :lol: ) a do toho jsem taky nasadila nějaké byliny tak se ráda podívám na ten Inositol a do té skupinky ať se něco dozvím. Ráda půjdu přírodní cestou i když mě zaráží že když je to hormonální záležitost že mi lékařka nějaký prostředky případně nepředepsala z mediciny jako takove…no třeba to ještě přijde ;) Já totiž kromě kys.listové velice nic podpůrného nejím takže jsem přidala ted byliny a půjdu dál.Můžeš mi dát prosím odkaz na tu vaši skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.2.19 09:12

@Payus neboj se že nic necítíš- podle kocourkova popisu jsem si úplně vzpoměla že jsem ,,to hnízdění" po ET cítila taky -jen u mě to bohužel nemělo tak krásný závěr :andel: takže neboj at to cítíš nebo ne buď hlavně v klidu užívej si to a kdy si zkusíš dělat test? Musím souhlasit s tím jak jsi to napsala-že už je rozhodnuto :* Já byla nervozní před odběrem ale po transferu už ne- tam člověk nic neovlivní :nevim: buď je bublinka silná a chce s Tebou zůstat nebo to tak nemá být.Přesně buď stastná protože bublince budeš vysílat jen samé dobré signály.A Ti Tvoji šampioni-to by bylo aby to nebylo :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí