Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 po ETu a v patek jsem nebyla, ale v pondeli poslusne naklusu do procesu, tam se budu extra setrit
. @Tečka1 aku pred ET i po ET
. hledam taky nekoho v okoli, moc se mi to libilo, rada bych chodila.
@Payus ono to stačí. Teď přes víkend ještě lež, aby se bublinka hezky uhnízdila, a bude to dobrý!
A co, cítíš něco? Já jsem 2 dny po ET fakt cítila to uhnizďování ![]()
@kocourek88 vis co, ja ani nevim co bych mela nebo nemela citit
ctvrtek patek me pichalo v pravo jak na ms. Jinak nejak nevim
doufam, ze ikdyz zadne " zahnizdovani" necitim, ze i tak uz je to „nase“. Jsem preci zdrava, sliznice krasna to musi klapnout, doma se vsichni strasne tesime, Maty uz vybira jmena pro brasky a planuje si jak ho soupne do brany…no snad tu nebudu za 14dni bulet....... ![]()
@Payus neboj to bude dobrý! Pokud to má vyjít, tak to vyjde
heleď většina holek říká, že uhnizďování necítí, já teď teda fakt vím, že to bylo ono, ale všude se píše, že je to blbost
tak buď v klidu, ono to půjde a za 14 dní se tu spolu budeme radovat - ty z pozitivních testů a já ze srdíčka na UTZ
![]()
@kocourek88 jj myslela jsem na to, ze obe budeme mit velky den ve stejny den ![]()
@Payus no ty asi o den později že? Já jedu na UTZ ve středu 20.2. ![]()
@kocourek88 jj 21.2. Muzu se zeptat jak si pocitovala tu nidaci- jsem strasne zvedava? Ja na netu koukala a krom spineni jsem nic nevycetla
ja si myslim, ze uz je davno rozhodnuto co jak bude nebo nebude
tak schvaaalne jak dopadnu ![]()
@kocourek88 @Payus teda holky uplne vam zavidim, jak uz jste daleko ![]()
@Coccinella 13 píše:
@kocourek88 @Payus teda holky uplne vam zavidim, jak uz jste daleko
Blazinku…ted je to teprv drama
![]()
@Payus to sice ano, ale ja jsem teprve ve fazi prvniho „pichani“, tak uz se mi zda jak jste obe daleko ![]()
@Payus prosímtě já celý pátek (2 dny po ET) cítila, jak mi v jednom místě (přesně v tom samém místě, kam mi dle UTZ vložili bublinku) furt škubalo a pobolívalo. Pouze v tom jednom místě a jen v ten pátek
já vím, že budu za blázna a právě nikde se o tom nepíše, ale já jsem si už v ten pátek byla jistá tou nidací, a teď když to vyšlo, tak jsem si tím jistá na 1000% ![]()
@Coccinella 13 nebooooj, to opravdu uteče
brzy už budeš mít taky drámo
ale stojí to za to ![]()
@kocourek88 jakypak za blazna blazinku
verim, zes to tak citila a i se ti to potvrdilo
ja se tak strasne tesim na test ![]()
@kocourek88 to budeš hodná
jestli jí napíšeš, já to spíše myslila až k ní třeba půjdeš že se jí poptáš, a ano předpokládám že tyto ,,čarodějky“ o sobě ví tak snad dokaže poradit .Budeš chodit dál i s bublinkou nebo to možná ted na chvíli odložíš? Jejda úplně jsem se usmívala jak jsem četla že jsi cítila to uhnizdování ![]()
@Coccinella 13 jooo to jsi moc hodná já ted půjdu na tu Mojžíšovku prý je to nějaký odborník tak uvidím (schvalne uvidim jak to pujde vubec si nedokazu predstavit co se mnou bude delat
) a do toho jsem taky nasadila nějaké byliny tak se ráda podívám na ten Inositol a do té skupinky ať se něco dozvím. Ráda půjdu přírodní cestou i když mě zaráží že když je to hormonální záležitost že mi lékařka nějaký prostředky případně nepředepsala z mediciny jako takove…no třeba to ještě přijde
Já totiž kromě kys.listové velice nic podpůrného nejím takže jsem přidala ted byliny a půjdu dál.Můžeš mi dát prosím odkaz na tu vaši skupinku?
@Payus neboj se že nic necítíš- podle kocourkova popisu jsem si úplně vzpoměla že jsem ,,to hnízdění" po ET cítila taky -jen u mě to bohužel nemělo tak krásný závěr
takže neboj at to cítíš nebo ne buď hlavně v klidu užívej si to a kdy si zkusíš dělat test? Musím souhlasit s tím jak jsi to napsala-že už je rozhodnuto
Já byla nervozní před odběrem ale po transferu už ne- tam člověk nic neovlivní
buď je bublinka silná a chce s Tebou zůstat nebo to tak nemá být.Přesně buď stastná protože bublince budeš vysílat jen samé dobré signály.A Ti Tvoji šampioni-to by bylo aby to nebylo
![]()