Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky mě zase říkaly, že down je úplně jedno, kdy si jí budu píchat
je tam úplně na hodině nezáleží. Takže když jsem tam byla poprvé a píchala mi to sestřička, tak to bylo dopoledne a nakonec jsme pak s přítelem down píchali před spaním
a fungovalo to, takže myslím, že je to tak nějak jedno vlastně ![]()
@Milikub tak mne se o tomto vubec nezminily…
jen ze ve stejnou dobu
@Coccinella 13 no mně taky říkaly sestry ve stejnou dobu, ale že to musí být v lednici a že když budu jezdit dopo na cube, tak že mám píchat G odpoledne ať to vychází ![]()
@Milikub tak to mi nikdo nerikal. No nic, budu pichat dal dopoledne a vozit si to sebou. Po ceste si to necham v chladaku. Nastesti neni zadne teplo ![]()
@Coccinella 13 ano injekce musí být v lednici. Jedním pozor, kdyby mrzlo, tak nesmí na mráz!! ![]()
Holky, bolely vas nekterou pri te DR vajecniky? Ja je dnes citim celkem dost…
Ahoj, holky, měla jsem poslední dny šíleně práce, ale už jsem zase v obraze
Zítra jdu do Cube a i když jsem najednu stranu ráda, že se něco děje, mám trochu nervy. Poslední dny jsem psychicky na dně, nemůžu se vzpamatovat a mám strach, jestli to na pohovoru dokážu zamaskovat a jestli tím vůbec zvládnu projít. Ty modřiny a řeči sestřiček o žílách mi teda moc nedodaly. Taky mám blbý žíly, na odběry jsem už vyzrála, je to o hodně lepší, když před tím vypiju 0,5-1 litr vody. Ale žíly mám prakticky neviditelný ![]()
@Payus Držím palce, ať je vše, jak má. Jak se cítíš? Kromě toho, že zvědavě?
@kocourek88 Kočko, s příznaky si nedělej starosti, možná je ještě brzo a možná se Ti úplně vyhnou. Moje kamarádka má za pár týdnů rodit a prý si neměla jedinou nepříjemnou reakci - únavu, nevolnost, nic ![]()
@kiki0709 Užij si dovolenou a hezky stimuluj, tenhle cyklus klapne!
@Tečka1 Mrzí mě, že se Ti to zase zaseklo, ale jak říkáš, lepší to posunout než to zkoušet zbytečně. Doufám, že se Ti hladiny všech těch problematických látek zase vyrovnají… ![]()
@Ba-stet ahoj holko, prosim te vubec se nelekej, ja zase mela jen a jen pekne zkusenosti. Setricky vsude chvalim. Kazda jsme jina a mame jine reakce. A i setricky maji sve dny a urcite holkam nezaskodili umyslne
neboj
krasne si napumpujes pesticku a jak rikas dost vody.
U me je to jak kdy tedka ![]()
@Payus Tak to jsem ani nemyslelalela, že by naschvál píchaly na pětkrát
Ale chápu, že kdž toho mají moc může je vzít ďas z byblých žil. Mě ale ani nenapadlo, že by to byla kontraindikace studie
Hele, a zítra proběhne i nějaký vyšetření nebo jen papíry? Abych se psychicky připravila…
@Ba-stet mas prvni konzultaci? To te prohlidne a udela utz. A jinak si budete povidat. At se vam tam libi a vse vyjde ![]()
@Ba-stet kočičko vůbec nebuď v nervu!! Nemáš vůbec, ale opravdu vůbec být z čeho! Všichni jsou tam v pohodě, a s žílama si taky poradí neboj se nic ![]()
jinak holky musím se vám přiznat…jsem hrozná a nevydržela jsem čekat. Dnes jsem ráno byla na krv jako samoplátce, abych se dozvěděla, jak HCG po týdnu od odběru vyrostlo. Prostě jsem si neuměla předstait, že celý týden ještě nebudu nic vědět!! Teď jsem samozřejmě v nervu, že co když…no na pěst!
snad bude vše dobré!! Po obědě by mi měly do mailu přijít výsledky, tak dám vědět! Myslete na mě holčičky prosím, aby to HCG vyrostlo pěkně a by se u mě bublince pořád líbilo
to čekání je o nervy vážně…
@Payus a co Ty zlato? Jak zvládáš čekání? Dlouhám, že líp jak já!
zítra budeš mít u sebe bublinku týden viď. Už to s Tebou cuká ohledně testování?
moc na Tebe myslím
@kocourek88 děkuji uvidím až se pak objednám zkusím zmínit že je doporučila. Teeda to musí teď být nervy jako blázen
to sis jen tak někam zašla na krev a řekla že chceš zjistit HCG nebo jak to funguje? Jinak neboj testy ukazují jasně-nemohou se plést
Teď bude záležet jaká bude hodnota-ani nevím kolik by to ted mělo být aby to bylo jako v pořádku? Dej vědět budeme myslím napnuté do odpolka s Tebou
![]()
@Milikub jsi hodná já bych nechtěla aby trpěla kterákoli z nás ale holt to k tomu asi tak nějak patří -nebojím se toho respektive ráda bych raději něco než stále to čekání… ![]()
@Ba-stet neboj kočko jistě je tam více nervozních lidí neboj
Já myslím že záleží ze sestřiček na koho narazíš já ani nevím jaký mám nebo nemám žíly ale kvůli žilám tam nejsme a holt nemají asi každý den náladu i když už jsem se tu shodla s některou z Vás že mě místy taková,,neochota" zaráží. ![]()
@Payus Taky jsem zvedava jestli už jsi zkoušela test nebo až zítra?
Jinak trochu na odlehčení…mám za sebou první návštěvu toho fyzioterapeuta co dělá tu Mojžíšovou a ještě jsem si dělala legraci aby to jako nebyl nějakej guru Jára a aby mě,,neodháčkoval"
a co myslíte…Rovnal mi nějak kostrč takže neháčkoval ale,,zaháknul" mě pěkně
Ještě že jsem si tu přečetla že se to u toho dělá jinak bych mu to asi nedovolila a utekla bych ![]()
@Coccinella 13 vidíš a mně řekli,že si mám píchat odpoledne,ptže dopoledne budou injekce v Cube a s těmahle se bude pokračovat souběžně,tak ať to mám rozdělené 😯