Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jak dlouho vám trvala průměrně stimulace ve studii? Já myslela, že když se píchá ten decapeptyl, tak to bude delší, kolem 2 týdnů, ale tohle je docela rychlovka. Jste tady některá, která už máte stimulku ve studii za sebou a jak dlouho vám to trvalo?
holky tak všechny, co na mě myslíte - UŽ JSEM TO PROSTĚ NEVYDRŽELA!!
Dnes 9. den po ET a je tam dušík
uuufff já jsem úplně hotová to Vám povím. Mé první // v životě
jen doufám, že ještě nepůsobí ovitrelle, ale při minulých pokusech jsem ho nikdy 9. den po už vidět neměla a testy byly vždy sněhobílé ![]()
Mám strašnou radost a snad to bude sílit!! Další test chci dělat v neděli - prý ob den je to lepší ![]()
@Payus rozhodně na Tebe budu moc myslet! Jinak chlupatá pečovatelka stále zahřívá jak divá a asi to fakt dělala dobře ![]()
@Synekdoche7 já stimulovala přesně 12 dní. Od 4.1. a 16.1. jsem píchala ovitrelle ![]()
@Lamicka2016 nemusí to být málo…když jsou folikuly dostatečně velké, tak si myslím, že to je v pohodě. Nestraš jí zbytečně
@kocourek88 Gratuluju
Já věděla, že to prostě musí vyjít! Pokračuj v kočičí terapii, evidentně to skvěle zabírá!!!
![]()
@Lamicka2016 V těch papírech ke studii se píše, že stimulace trvá nejméně 7 a nevýše 20 dní. A @Payus od začátku hlásila, že to jde nadmíru dobře. Kdyby ji nechali stimulovat dýl, tak jí ta vajíčka polezou ušima
Co Ti řekla dr na ty kortikoidy?
holky děkuju. Jsem neskutečně nadšená!
na počtvrté konečně něco jiného než sněhobílo
je to fakt úžasný pocit ![]()
@kocourek88 wow!!!
to je krása!!! Gratulujuuuuu a držím úplně všechny pěsti co jich mám! To jsou krásné zprávy. Tak jen tak dál ![]()
@Payus budu na tebe v sobotu myslet moc a moc ať všechno běží jak na drátkách. Drž se! ![]()
Strašit nechci. Jen jsem napsala co se všeobecně říká ![]()
Držím palce ![]()
Kortikoidy s lékařskou domluvený. Nasadíme až po studii nebo případný ket.
Jen si pamatuji, že tenkrát se v té implante brala krev a posílala taky k zadavateli a dost holek vyřadili. Jen nevím na co to byl odběr ![]()
@Lamicka2016 neni rozhodujici doba stimulace, ale velikost nejvetsiho folikulu, reagovala jsem proste rychleji. @kocourek88 jupiiii jupiiiii to je pecka
nejlepsi zprava dne
@fafetka moc dekuju, zitrek uz se blizi..
Je videt jak jsme se tu na sebe krasne napojili…drzime pri sobe. Kocourku jsem stastna
vsechny jste tu bozi.....jsem nejaka na mekko… ![]()
@Synekdoche7 decapeptyl pichas14dni a pak k tomu pribude rekovelle a fe999302/placebo, takze po 14 dnech pichas dal ..celkem uz 3 injekce. A stimulujes dokud folikuly nemaji sparvnou velikost..coz je u nekoho dele, u nekoho drive..
@Lamicka2016 No tak paráda! Pokud Ti účast nabídli, tak to snad vadit nebude. Přijetí nemá nikdo jistý, jak jsme viděly u Tečky. Musíme prostě doufat, že těma odběrama projdeme…
@Payus @kocourek88 Díky za informace, gratuluji k dobrým zprávám a držím palce.
@Payus jooo zítřek se blíží a napojený teda si fakt jsme, já jsem totiž úplně na měkko že tebe čeká zítra OPU a Kocourek má pozitivní test a vůbec…jen tak dál a více dobrých zpráv co dávají naději nám všem
držte se holčičky ![]()
holky já jsem taky úplně happy
je to super, a hlavně doufám, že se tady všechny svezeme po té plodné vlně
![]()