IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
1.2.19 07:46

Holky, jak dlouho vám trvala průměrně stimulace ve studii? Já myslela, že když se píchá ten decapeptyl, tak to bude delší, kolem 2 týdnů, ale tohle je docela rychlovka. Jste tady některá, která už máte stimulku ve studii za sebou a jak dlouho vám to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 09:04

holky tak všechny, co na mě myslíte - UŽ JSEM TO PROSTĚ NEVYDRŽELA!! :mrgreen: Dnes 9. den po ET a je tam dušík :srdce: :srdce: :srdce: :dance: uuufff já jsem úplně hotová to Vám povím. Mé první // v životě :mrgreen: jen doufám, že ještě nepůsobí ovitrelle, ale při minulých pokusech jsem ho nikdy 9. den po už vidět neměla a testy byly vždy sněhobílé :dance:
Mám strašnou radost a snad to bude sílit!! Další test chci dělat v neděli - prý ob den je to lepší :srdce:

@Payus rozhodně na Tebe budu moc myslet! Jinak chlupatá pečovatelka stále zahřívá jak divá a asi to fakt dělala dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 09:06

@Synekdoche7 já stimulovala přesně 12 dní. Od 4.1. a 16.1. jsem píchala ovitrelle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 09:07

@Lamicka2016 nemusí to být málo…když jsou folikuly dostatečně velké, tak si myslím, že to je v pohodě. Nestraš jí zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.2.19 09:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.2.19 10:06

@kocourek88 Gratuluju :hug: Já věděla, že to prostě musí vyjít! Pokračuj v kočičí terapii, evidentně to skvěle zabírá!!! :srdce: :srdce: :srdce:

@Lamicka2016 V těch papírech ke studii se píše, že stimulace trvá nejméně 7 a nevýše 20 dní. A @Payus od začátku hlásila, že to jde nadmíru dobře. Kdyby ji nechali stimulovat dýl, tak jí ta vajíčka polezou ušima :mrgreen: Co Ti řekla dr na ty kortikoidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 12:25

holky děkuju. Jsem neskutečně nadšená! :dance: na počtvrté konečně něco jiného než sněhobílo :dance: :srdce: je to fakt úžasný pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.2.19 12:44

@kocourek88 wow!!! :hug: to je krása!!! Gratulujuuuuu a držím úplně všechny pěsti co jich mám! To jsou krásné zprávy. Tak jen tak dál :-)
@Payus budu na tebe v sobotu myslet moc a moc ať všechno běží jak na drátkách. Drž se! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
1.2.19 12:45

Strašit nechci. Jen jsem napsala co se všeobecně říká ;)
Držím palce :kytka:
Kortikoidy s lékařskou domluvený. Nasadíme až po studii nebo případný ket.

Jen si pamatuji, že tenkrát se v té implante brala krev a posílala taky k zadavateli a dost holek vyřadili. Jen nevím na co to byl odběr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.2.19 12:55

@Lamicka2016 neni rozhodujici doba stimulace, ale velikost nejvetsiho folikulu, reagovala jsem proste rychleji. @kocourek88 jupiiii jupiiiii to je pecka :srdce: :srdce: nejlepsi zprava dne :potlesk: @fafetka moc dekuju, zitrek uz se blizi..
Je videt jak jsme se tu na sebe krasne napojili…drzime pri sobe. Kocourku jsem stastna :dance: vsechny jste tu bozi.....jsem nejaka na mekko… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.2.19 13:02

@Synekdoche7 decapeptyl pichas14dni a pak k tomu pribude rekovelle a fe999302/placebo, takze po 14 dnech pichas dal ..celkem uz 3 injekce. A stimulujes dokud folikuly nemaji sparvnou velikost..coz je u nekoho dele, u nekoho drive..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
1.2.19 13:16

@Lamicka2016 No tak paráda! Pokud Ti účast nabídli, tak to snad vadit nebude. Přijetí nemá nikdo jistý, jak jsme viděly u Tečky. Musíme prostě doufat, že těma odběrama projdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
1.2.19 13:28

@Payus @kocourek88 Díky za informace, gratuluji k dobrým zprávám a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.2.19 13:31

@Payus jooo zítřek se blíží a napojený teda si fakt jsme, já jsem totiž úplně na měkko že tebe čeká zítra OPU a Kocourek má pozitivní test a vůbec…jen tak dál a více dobrých zpráv co dávají naději nám všem :-) držte se holčičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.2.19 13:51

holky já jsem taky úplně happy :mrgreen: je to super, a hlavně doufám, že se tady všechny svezeme po té plodné vlně :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí