Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus Super musím říct že nemam ráda v souvislosti se svatbou ,,cukrblíky" a mám ráda jednoduché vkusné věci takže mě celá ta koláž nadchla
Vida na Mělník to mám kousek tak třeba přijdu hodit zrnícko rýže pro štěsti
![]()
@Tečka1 tohle plemeno má občas i více kousků viď? Neznáš chovatelku Evku Handlovou?
Jinak já mám bulíčky ![]()
@Payus jeeeežiši to je nádhera
já Ti tak závidím! Já bych zařizovala svatbu jako divá, ale ten můj smraďoch se furt ne a ne vyjádřit
je proti svatbám, že prej to jsou vyhozený peníze
tak uvidíme, jestli se teda někdy dočkám. Ale od začátku tvrdí, že až bude dítě, tak prý si mě vezme, tak uvidíme, jestli se letos toho prstýnku dočkám ![]()
@Coccinella 13 juuu moc gratuluju! To je skvělé číslo
![]()
@Tečka1 jo ty díly jsou super. A můžu teda říc,t že nijak zásadně nepřeháněli
![]()
@Coccinella 13 no super ![]()
Jinak já se přidávám do fandů HIMYM, pak ještě Přátelé a Big bang theory, nikdy se neokouká, to můžu furt dokola ![]()
@Lamicka2016 průměr je +/- 5 ,mi jich taky měli hodně…komplikovaný porod velké ztráty
Evku znám tak nějak od vidění z výstav z klubovek,nebo ze schůzí klubu ,nebo z příspěvků FB chová boerboely,že?
Juuu klabonosky
hod sem taky fotečky chováš klasiku i mini ?
@Coccinella 13 Děkuji rostou přímo před očima
Jinak moc gratuluji ke sněhulákům
![]()
@kocourek88 Tak vida Ty to budeš mít jak 2 mouchy jednou ranou pokud partner ,,slibil" snatek budes mit mimi a ještě budeš vdanou paní
Pokud by nááááhodou pozapoměl bude dobré ehmmm naznačit že by jste se měli jmenovat stejně když jste ted r odina
![]()
Teeeda ! tady už to jede ve velkým
moc gratuluju všem co už maj trpaslíčky uhnízděné v pupikach a držím pěsti všem co je to každou chvilku čeká ![]()
ty jo @Payus jsem ti v patách děvče
my máme termín svatby hned po vás 4.5.
jen ne na Mělníku, ale tady v matičce. Aktuálně jsem ve fázi zoufalství, protože sehnat podnik, kde by bylo hezky, světlo (ne žádná podzemní kobka) vařily normální jídlo (jako svatba bez vývaru s játrovými knedlíčky prostě neexist!
) a nestálo to 3000,–na hlavu to je snad nemožnej úkol
tak to teď na chvilku prostě nechám bejt a třeba mi něco přijde do cesty ![]()
@fafetka http://www.usmrku.cz/cs/o-nas Tohle je sice kousek za Prahou, ale dala bych za ně ruku do ohně, ostatně si udělejte výlet a otestujte. Ale doporučuju rezervaci, pokud byste jeli někdy o víkendu.
@Daniela2019 jeee děkuju jsi zlatíčko. Blbé je, že to není praha
obřad máme v kostele na Praze 1. Odpoledne. Měli jsme v plánu pak vzít rodiče a svědky ( víc nás na obřad nebude, chceme to opravdu prostě jen MY a žádný rušivý elementy
) na brzkou večeři/pozdní oběd s tím že večer se sejdeme s kamarády v hospodě na pivase. Můj milý teda, já pravděpodobně budu mít s piváskem po hehe (aspoň doufám!) U toho smrku to vypadá moc krásně, ale byly by to velké manévry
i tak děkuju! Určitě tam zajedeme aspoň na výlet