IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
13.3.19 08:20

@Payus Super musím říct že nemam ráda v souvislosti se svatbou ,,cukrblíky" a mám ráda jednoduché vkusné věci takže mě celá ta koláž nadchla :potlesk: :dance: Vida na Mělník to mám kousek tak třeba přijdu hodit zrnícko rýže pro štěsti :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.3.19 08:31

@Tečka1 tohle plemeno má občas i více kousků viď? Neznáš chovatelku Evku Handlovou?
Jinak já mám bulíčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.3.19 08:56

@Tečka1 to jsou krasny „kulicky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.3.19 08:56

@Lamicka2016 a nechces dat taky fotku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
13.3.19 08:57

Jinak holky, volali mi z laborky a mame 5 snehulacku ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.3.19 10:01

@Payus jeeeežiši to je nádhera :srdce: :srdce: já Ti tak závidím! Já bych zařizovala svatbu jako divá, ale ten můj smraďoch se furt ne a ne vyjádřit :mrgreen: :roll: je proti svatbám, že prej to jsou vyhozený peníze :nevim: tak uvidíme, jestli se teda někdy dočkám. Ale od začátku tvrdí, že až bude dítě, tak prý si mě vezme, tak uvidíme, jestli se letos toho prstýnku dočkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.3.19 10:02

@Coccinella 13 juuu moc gratuluju! To je skvělé číslo :dance: :dance:

@Tečka1 jo ty díly jsou super. A můžu teda říc,t že nijak zásadně nepřeháněli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
13.3.19 10:05

@Coccinella 13 no super :potlesk:

Jinak já se přidávám do fandů HIMYM, pak ještě Přátelé a Big bang theory, nikdy se neokouká, to můžu furt dokola :D

• Citovat
  • Upravit
241
13.3.19 10:22

@Milikub jooo tak přesně na té vlně seriálové jedu :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.19 10:28

@Lamicka2016 průměr je +/- 5 ,mi jich taky měli hodně…komplikovaný porod velké ztráty :,( Evku znám tak nějak od vidění z výstav z klubovek,nebo ze schůzí klubu ,nebo z příspěvků FB chová boerboely,že?
Juuu klabonosky :dance: :* hod sem taky fotečky chováš klasiku i mini ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.19 10:31

@Coccinella 13 Děkuji rostou přímo před očima ;) Jinak moc gratuluji ke sněhulákům :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.3.19 10:34

@kocourek88 Tak vida Ty to budeš mít jak 2 mouchy jednou ranou pokud partner ,,slibil" snatek budes mit mimi a ještě budeš vdanou paní :potlesk: Pokud by nááááhodou pozapoměl bude dobré ehmmm naznačit že by jste se měli jmenovat stejně když jste ted r odina :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
13.3.19 11:55

Teeeda ! tady už to jede ve velkým :-) moc gratuluju všem co už maj trpaslíčky uhnízděné v pupikach a držím pěsti všem co je to každou chvilku čeká :-)
ty jo @Payus jsem ti v patách děvče :-D my máme termín svatby hned po vás 4.5. :-D jen ne na Mělníku, ale tady v matičce. Aktuálně jsem ve fázi zoufalství, protože sehnat podnik, kde by bylo hezky, světlo (ne žádná podzemní kobka) vařily normální jídlo (jako svatba bez vývaru s játrovými knedlíčky prostě neexist! :-D) a nestálo to 3000,–na hlavu to je snad nemožnej úkol :-( tak to teď na chvilku prostě nechám bejt a třeba mi něco přijde do cesty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.3.19 12:41

@fafetka http://www.usmrku.cz/cs/o-nas Tohle je sice kousek za Prahou, ale dala bych za ně ruku do ohně, ostatně si udělejte výlet a otestujte. Ale doporučuju rezervaci, pokud byste jeli někdy o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
13.3.19 13:03

@Daniela2019 jeee děkuju jsi zlatíčko. Blbé je, že to není praha :-( obřad máme v kostele na Praze 1. Odpoledne. Měli jsme v plánu pak vzít rodiče a svědky ( víc nás na obřad nebude, chceme to opravdu prostě jen MY a žádný rušivý elementy :-D) na brzkou večeři/pozdní oběd s tím že večer se sejdeme s kamarády v hospodě na pivase. Můj milý teda, já pravděpodobně budu mít s piváskem po hehe (aspoň doufám!) U toho smrku to vypadá moc krásně, ale byly by to velké manévry :nevim: i tak děkuju! Určitě tam zajedeme aspoň na výlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí