Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriistyna Je to ta testovaná látka. Momentálně probíhají dvě studie. Jedna je delší, víc injekcema a vyžaduje víc kontrol, druhá kratší. Měla bys to mít v těch papírech, co Ti poslali…
@Kriistyna My tu máme hlavně Rekovelle, protože Implantan začal nedávno, ale taky tu pár holek je a další se určitě přidaj ![]()
@Ba-stet tak aspoň budu mít nějaké jiné zkušenosti k rozebírání
v pátek tam jedu na krev a možná UZ dostala jsem Vit D
@Kriistyna Tak ono jde stejně o to poplkat si a zabít čas do další kontroly. Aspoň u mě ![]()
@Petul&Charlie Tak o žádné kratší studii já nic nevím, tak možná kdyby sis tam zavolala a vysypala na ně připravené dotazy, třeba by něco řekli i do telefonu. Ráda bych Ti pomohla, ale nevím o tom vůbec nic. Co mám já doma jsou ty informace pro pacientky Rainbow.
@Petul&Charlie píše:
@Daniela2019 mě právě znovu kontaktovala teď paní a nabídla mi zkrácenou studii bez těch prvních injekci na down a stimulační že si můžu pichat sama jen tam zajet 2× na utz. Tak přemýšlím do čeho jít. Mám Prahu z ruky, tak asi do té kratší. Ale prý jsou tam jiné kritéria na příjem a zatím nevím jaké. Tak shanim info.
A nevíš jak to je když měl přítel na spermiogramu 0%morfologii, jestli mě vezmou ? Bylo to teda předloni, pak jsme kontrolní nedělali… Tak z toho mám obavu…
Ahojky,já na ni půjdu ![]()
@Ba-stet presne tak,rada si vynenim par slov s někým,kdo to zaživa taky ![]()
@Kriistyna ja treba chodim do Cube na tu Rainbow studii, ted 6 den stimulace..
u nas to probía tak, že miliony odběrů krve, moči (na zjsiteni jesti nejsi těhu), cca 20-22 den od prvního dne ms nás objednali na UTZ a pak nam dali donapeptyl na down regulaci a po cca 14 dnech jsme dostli injekce rekovelle a tu studijní a pícháme zatim do ted, a my dnes byli na kontrolnim UTZ - jsme 6 tý den.. jaink ted chodime porad na ty injekce. ta down regulace se píchá do stena, a ty stimulační do bricha a píses si o tom deník.. jo aneměla bys brat zadne prasky, ani ibalgin, paralen a tak, a pokud vezmes, tak jim to nahlasit, to mi rekli
@sebel takže jsi 6 den od menses a stimulují té na odběr embryí k IVF jestli to zkráceně chápu dobre ![]()
@Coccinella 13 jak jsem psala, to musí bavit
přes zimu můžu náhodou taky lenošit a je to fajn po tom třičtvrtě roce kmitání
to pro změnu jen natahat dřevo a chodit přikládat
@Ba-stet ale jak je veselo na zahradě i doma
@sebel oprimista je lepší náladička
ten 6tý den utz jsem měla největší 12mm a jenom 7ks zvětšených ale už 10.den utz bylo největší 21mm a myslím dva nebo kolik 17mm
takže ani neplatí 2mm denně
na posledním utz před opu byly vidět k odběru velké foliky v počtu šest ks a vzali nakonec osm,jelikož za ty dva dny prostě ještě naskočily
takže počet stejně přesný budeš vědět, až se vychrupeš z narkózy
a to už bude za pár dní ![]()
@Kriistyna ahoj, tak to mám radost že je tu někdo na tu rychlejší se mnou. Já jsem úplně na začátku. Čekám na termín vstupní konzultace. Ty už jsi na vstupní byla?
Tak já dnes pro změnu zkusila ten test, co jsem od nich dostala s citlivostí 20, po těch desítkách už jsem si na dnešek věřila
a je tam taky
kometa jede ![]()