IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milikub
27.3.19 12:08

@Ba-stet já jsem si taky vždycky říkala, že když by to nebylo ‘blbuvzdorné’, tal by nám to domů nedali :lol: hlavně ty stehenní mi přišly fakt mnohem horší, takže to už máš za sebou a teď jupiiiii dál :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2751
27.3.19 12:24

@kocourek88 tak snad se něco dozvím při příští návštěvě :oops:

Moc ráda je koupím :hug: Jen tedy počkám na výsledky NGS a až budu vědět, že máme co transferovat tak se ozvu pokud je ještě budeš mít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 12:41

@Milikub No, za sebou… Jak jsem pochopila, tak stehno se jede i celou stimulaci, ne? :think: Ale jinak jo, čekala jsem to děsný a nakonec na tom budou zrejme nejhorší odběry krve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.3.19 14:38

@kocourek88 díky díky, zítra budu hlásit :) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
27.3.19 15:17

@Ba-stet to se sice jede, ale už to není jediná věc, na ktetou se soustředit :mrgreen: mně to už pak nepřišlo tak hrozné, jak se nějak zrychlil život tím denním dojížděním a pak od šestého dne ješte ten utz co dva dny, to už byly ty stehenní injekce to poslední :D takových jiných dojmů ;)

• Citovat
  • Upravit
2190
27.3.19 19:15

@Lamicka2016 určitě budu, já to nikde nenabízím, ale ani to nepapám už :mrgreen: snad bude vaše v písku, ale určitě ano :hug:

@sebel no to hlaš! Budu na tebe moc myslet :hug:

@Ba-stet ty jooo krásně se nám to tu rozjíždí :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 19:19

@Milikub Já původně chtěla napsat, že injekce do stehna mě už nudí a že s břichem přijdou nový podněty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky mám pocit, že to nabírá grády. Je to hrozně divný, představit si, že za nějakých +- 14 dnů bych mohla být těhotná 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.3.19 20:07

Zdravíčko vespolek mé dámy :mavam: hlásím ze dnes po opu. Klapzubova 11tka odebrána tak uvidíme kolik se nám z toho povede vykutat krasavců. Zítra čekám telefonát a v pondělí si pofrčím pro největšího hezouna :lol: tímto díky svému trenérovi @sebel s kterou to cele sdílíme a je to pro mne mnohem snazší když v tom jedem spolecne :hug: držím všem pesti! Koucorkovi ať si užívá průkajdu :srdce: ty jsi tady prostě leader holka takže žádný spineni krvácení ani jiný hitovky :pankac: @Payus co ty devce? Už mas termín na KET? A vy ostatní… co čekáte na srdíčka :srdce: ať to utíká a buší jako zvon a vy co začínáte či zrovna prochází down a stimulaci… už jen chvilku! Jedeme v tom spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.3.19 20:10

Mmch… zrovna dnes máme s milým výročí prvního rande :lol: už 27let?! No to to leti :lol: :lol: :lol: tak jsme si k němu nadelili kompletaci Žibřida :lol: (pracovní název )to proste musí vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.3.19 20:59

@fafetka Trener chválí pred nastoupenou jednotkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 21:08

@fafetka Jééé, to zas uteklo! Doufám, že budeš mít zprávy o silném týmu. A Žibřida doma naprosto vážně prosazoval jeden známý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.3.19 21:16

@sebel taky makam presne dle pokynu :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
27.3.19 21:17

@Ba-stet fakt?? A my si mysleli jak originální nejsme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.3.19 21:19

@fafetka Jste dost originální! Slyším to teprve podruhé v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.3.19 21:32

@fafetka gratuluju :potlesk: moc hezke cislo :dance: tak at vse klapne jak ma! A mimochodem, ja to slysim poprve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí