Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourek88 tak snad se něco dozvím při příští návštěvě ![]()
Moc ráda je koupím
Jen tedy počkám na výsledky NGS a až budu vědět, že máme co transferovat tak se ozvu pokud je ještě budeš mít ![]()
@Milikub No, za sebou… Jak jsem pochopila, tak stehno se jede i celou stimulaci, ne?
Ale jinak jo, čekala jsem to děsný a nakonec na tom budou zrejme nejhorší odběry krve ![]()
@Ba-stet to se sice jede, ale už to není jediná věc, na ktetou se soustředit
mně to už pak nepřišlo tak hrozné, jak se nějak zrychlil život tím denním dojížděním a pak od šestého dne ješte ten utz co dva dny, to už byly ty stehenní injekce to poslední
takových jiných dojmů ![]()
@Lamicka2016 určitě budu, já to nikde nenabízím, ale ani to nepapám už
snad bude vaše v písku, ale určitě ano ![]()
@sebel no to hlaš! Budu na tebe moc myslet ![]()
@Ba-stet ty jooo krásně se nám to tu rozjíždí
![]()
@Milikub Já původně chtěla napsat, že injekce do stehna mě už nudí a že s břichem přijdou nový podněty
Taky mám pocit, že to nabírá grády. Je to hrozně divný, představit si, že za nějakých +- 14 dnů bych mohla být těhotná
![]()
Zdravíčko vespolek mé dámy
hlásím ze dnes po opu. Klapzubova 11tka odebrána tak uvidíme kolik se nám z toho povede vykutat krasavců. Zítra čekám telefonát a v pondělí si pofrčím pro největšího hezouna
tímto díky svému trenérovi @sebel s kterou to cele sdílíme a je to pro mne mnohem snazší když v tom jedem spolecne
držím všem pesti! Koucorkovi ať si užívá průkajdu
ty jsi tady prostě leader holka takže žádný spineni krvácení ani jiný hitovky
@Payus co ty devce? Už mas termín na KET? A vy ostatní… co čekáte na srdíčka
ať to utíká a buší jako zvon a vy co začínáte či zrovna prochází down a stimulaci… už jen chvilku! Jedeme v tom spolu ![]()
Mmch… zrovna dnes máme s milým výročí prvního rande
už 27let?! No to to leti
tak jsme si k němu nadelili kompletaci Žibřida
(pracovní název )to proste musí vyjít!
@fafetka Jééé, to zas uteklo! Doufám, že budeš mít zprávy o silném týmu. A Žibřida doma naprosto vážně prosazoval jeden známý
![]()
@fafetka Jste dost originální! Slyším to teprve podruhé v životě ![]()
@fafetka gratuluju
moc hezke cislo
tak at vse klapne jak ma! A mimochodem, ja to slysim poprve ![]()
@Ba-stet já jsem si taky vždycky říkala, že když by to nebylo ‘blbuvzdorné’, tal by nám to domů nedali
hlavně ty stehenní mi přišly fakt mnohem horší, takže to už máš za sebou a teď jupiiiii dál