IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
25.3.19 19:16

@Lamicka2016 no teda tak to je super! :hug: Tak přeji hodně štěstí a ať se to vše líbí! Já jdu k dr Langerové poprvé zítra pro těhu průkazku, tak jsem straně zvědavá :mrgreen: a příští úterý tam jdu na klasický UTZ! Kdy jdeš ty? Já až odpoledne na 3 hodinu. Tak snad se ti i TČM bude líbit, já s ní už pomalu končím, půjdu už asi jen 2× přes těhotenství :mrgreen:

@Milikub no přesně, to bude pěkné kvítko, když zlobí už takhle brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
25.3.19 19:50
@kocourek88 píše:
@sebel :,( :,( :,( :hug: :hug:

děkuju, ale už se pilně snažíme :) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 20:52

@Kriistyna ahoj, tak co už víš, kdy teda začneš se samotnou stimulací? :D Nebo jak to vlastně v této nové studii je se začátkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
25.3.19 20:53

@sebel jsi neskutečná a úžasná, žes to překonala :hug: jen doufám, že už tu cestu k miminku budete mít co nejkratší už :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.3.19 21:23

@Lamicka2016 Jéé, ahoj, jak se máš? Tuhle jsem na Tebe myslela… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.3.19 06:42

@Ba-stet :mavam: já internet dost flákám :oops: máme toho hodně okolo domku a zahrady. Rekonstrukce ještě asi na roky :mrgreen:

@kocourek88 já uvidím jak budou ochotné mi tam od Lochyho přehodit kartu :oops: Šla bych ráda příští týden to budu těsně před MS a jelikož jsme měla cystu okolo 4cm a v CUBE chtěli dělat punkci, ale ona se začala sama zmenšovat a včera už měla jen 1,8 tak bych ráda zkontrolovala, že tam před stimulací nebude vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.3.19 07:33

@Lamicka2016 Jako že máš nějaký svůj soukromý život, jo? Skandál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.3.19 12:27

@Lamicka2016 no u mě to teda problém vůbec nebyl, tak snad to bude v pohodě :srdce:

jinak holky já teda to mám už konečně ofiko :dance: akorát mě teda mrzí, že s dr Langeorovou jsem se neviděla - sestřičky mě k ní vůbec nepustily - prý není UTZ vůbec potřba, když mi ho dělal dr. minulý týden…tak jsem trochu zklamaná, ale tak holt vydržím ještě týden a ten příští týden bublnki uvidím hned 2× :srdce: jednou v úterý na UTZ na gyndě a ve swtředu na screeningu v Cube :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.3.19 12:28
@Ba-stet píše:
@Lamicka2016 Jako že máš nějaký svůj soukromý život, jo? Skandál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jako to fakt přehnala!!! nevím, jestli bychom neměli udělat nějaký hlasování a nedůvěře a nevyloučit jí ze skupiny :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.3.19 12:34

@kocourek88 :jazyk: naštěstí je veřejná :mrgreen:
já jdu k Langerové až 30.4. Má tedy docela dlouhé objednací lhůty. To už budu i po IVF. Tak uvidíme.

jaké hormony se vůbec píchají při té Vaší studii? Také Menopur :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.3.19 13:02

@Lamicka2016 neneeee, pokud budeš taky v té Rekovelle, tak tam jsou komplet jiné léky, ež co jsem zažila v předešlém IVF. Pokud budeš v té druhé Implant, tak tam netuším, ale myslím, že tím, že je to stidue, tak tam bývají asi léky trochu jiné :nevim:
až tak ju? Tak mě před týdnem normálně objednali za těch 14 dní na další UTZ bez problémů - i když teda až odpoledne (14:50), ale mě zase v rámci ordinace nikam nepřesouvali, tak to je asi jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
26.3.19 13:12

@kocourek88 já jdu na klasické IVF, které si platím ;) a ty léky se běžně tedy nepoužívají? :think:

No já mám rovnou roční prevenci tak možná i proto pozdější termín neb je to na delší čas..asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
26.3.19 13:16

@kocourek88 První těhotenská průkazka v diskusi! Jsem dojatá, fňuk, smrk :hug: A co to krvácení? Asi dobrý, jinak bys určitě doktorku viděla. Utz škoda, ale jak říkáš, příští týden budou rovnou dvě promítání :srdce:

@Lamicka2016 A Ty teda jedeš v nějaké studii nebo sólo normální IVF? Trochu jsem se ztratila…
EDIT Už se mi načetla předchozí odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.3.19 13:33

@Lamicka2016 jo ahááá tak to jsem nějak zazdila tuhle informaci :mrgreen: heleď já si myslím, že se používaj, ale ne třeba v čr, většinou ty všechny léky dodává ta společnost, od které studie je placená, takže je asi na nich, jakou zvolí medikaci :nevim: ale soudím opravdu jen dle svých zkušeností a toho, že o lécích, co jsem teď brala ve studii jsem nikdy dřív neslyšela. Ale mám za sebou „jen“ jedno placené IVF, tak třeba s jiným hormonálním profilem se to používá? Nevím vlastně :nevim:
Jinak pokud máš placené IVF, tak to asi dostaneš Menopus nebo Gonal nebo tak něco - to záleží na Tvém hormonálním profilu - já třeba při prvním placeném IVF stimulovala Elonvou a Cetrotdem (nebo tak nějak se to jmenovalo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí