Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lamicka2016 no teda tak to je super!
Tak přeji hodně štěstí a ať se to vše líbí! Já jdu k dr Langerové poprvé zítra pro těhu průkazku, tak jsem straně zvědavá
a příští úterý tam jdu na klasický UTZ! Kdy jdeš ty? Já až odpoledne na 3 hodinu. Tak snad se ti i TČM bude líbit, já s ní už pomalu končím, půjdu už asi jen 2× přes těhotenství ![]()
@Milikub no přesně, to bude pěkné kvítko, když zlobí už takhle brzy ![]()
@Kriistyna ahoj, tak co už víš, kdy teda začneš se samotnou stimulací?
Nebo jak to vlastně v této nové studii je se začátkem?
@sebel jsi neskutečná a úžasná, žes to překonala
jen doufám, že už tu cestu k miminku budete mít co nejkratší už
![]()
@Lamicka2016 Jéé, ahoj, jak se máš? Tuhle jsem na Tebe myslela… ![]()
@Ba-stet
já internet dost flákám
máme toho hodně okolo domku a zahrady. Rekonstrukce ještě asi na roky ![]()
@kocourek88 já uvidím jak budou ochotné mi tam od Lochyho přehodit kartu
Šla bych ráda příští týden to budu těsně před MS a jelikož jsme měla cystu okolo 4cm a v CUBE chtěli dělat punkci, ale ona se začala sama zmenšovat a včera už měla jen 1,8 tak bych ráda zkontrolovala, že tam před stimulací nebude vůbec.
@Lamicka2016 Jako že máš nějaký svůj soukromý život, jo? Skandál
![]()
@Lamicka2016 no u mě to teda problém vůbec nebyl, tak snad to bude v pohodě ![]()
jinak holky já teda to mám už konečně ofiko
akorát mě teda mrzí, že s dr Langeorovou jsem se neviděla - sestřičky mě k ní vůbec nepustily - prý není UTZ vůbec potřba, když mi ho dělal dr. minulý týden…tak jsem trochu zklamaná, ale tak holt vydržím ještě týden a ten příští týden bublnki uvidím hned 2×
jednou v úterý na UTZ na gyndě a ve swtředu na screeningu v Cube ![]()
@Ba-stet píše:
@Lamicka2016 Jako že máš nějaký svůj soukromý život, jo? Skandál![]()
![]()
jako to fakt přehnala!!! nevím, jestli bychom neměli udělat nějaký hlasování a nedůvěře a nevyloučit jí ze skupiny
![]()
@kocourek88
naštěstí je veřejná ![]()
já jdu k Langerové až 30.4. Má tedy docela dlouhé objednací lhůty. To už budu i po IVF. Tak uvidíme.
jaké hormony se vůbec píchají při té Vaší studii? Také Menopur ![]()
@Lamicka2016 neneeee, pokud budeš taky v té Rekovelle, tak tam jsou komplet jiné léky, ež co jsem zažila v předešlém IVF. Pokud budeš v té druhé Implant, tak tam netuším, ale myslím, že tím, že je to stidue, tak tam bývají asi léky trochu jiné ![]()
až tak ju? Tak mě před týdnem normálně objednali za těch 14 dní na další UTZ bez problémů - i když teda až odpoledne (14:50), ale mě zase v rámci ordinace nikam nepřesouvali, tak to je asi jiné
@kocourek88 já jdu na klasické IVF, které si platím
a ty léky se běžně tedy nepoužívají? ![]()
No já mám rovnou roční prevenci tak možná i proto pozdější termín neb je to na delší čas..asi ![]()
@kocourek88 První těhotenská průkazka v diskusi! Jsem dojatá, fňuk, smrk
A co to krvácení? Asi dobrý, jinak bys určitě doktorku viděla. Utz škoda, ale jak říkáš, příští týden budou rovnou dvě promítání ![]()
@Lamicka2016 A Ty teda jedeš v nějaké studii nebo sólo normální IVF? Trochu jsem se ztratila…
EDIT Už se mi načetla předchozí odpověď.
@Lamicka2016 jo ahááá tak to jsem nějak zazdila tuhle informaci
heleď já si myslím, že se používaj, ale ne třeba v čr, většinou ty všechny léky dodává ta společnost, od které studie je placená, takže je asi na nich, jakou zvolí medikaci
ale soudím opravdu jen dle svých zkušeností a toho, že o lécích, co jsem teď brala ve studii jsem nikdy dřív neslyšela. Ale mám za sebou „jen“ jedno placené IVF, tak třeba s jiným hormonálním profilem se to používá? Nevím vlastně ![]()
Jinak pokud máš placené IVF, tak to asi dostaneš Menopus nebo Gonal nebo tak něco - to záleží na Tvém hormonálním profilu - já třeba při prvním placeném IVF stimulovala Elonvou a Cetrotdem (nebo tak nějak se to jmenovalo
)