Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Baby1987 řekla bych, že máš dlouhý protokol a tam je to jinak než u krátkého. Takže ano, začni stříkat Synarel, pak by ti měla dorazit MS a pak teprve začneš stimulovat léky.
@maraida já taky začla stříkat synarel a teď dorazila MS. Takže to má asi tak jako já.
@Baby1987 já měla také norethisteron a pak jsem počkala až mi dorazila ms a od třetího dne jsem si začala stříkat Synarel.Teda mě to takhle v Caru řekli, že mám začít stříkat synarel od třetího dne cyklu. Takže přesné datum mi nedali jako tobě…
Aha tak blbě…teď jsem se kouka jak jsem to měla a Synarel jsem si začala stříkat Synarel hned první den cyklu a kontrola byla devátý den cyklu…mě ms po vysazení norethisteronu dorazila do tří dnů
Ja ho dobrala v ne ten norethisteron a od 21.3mam strikat synarel tak jsem rano strikla a rano i zjistila ze jsem ms dostala takze vse zapada a taky mam kontrolu 9dc tudiz toho 29.3.
A já teprve začnu.
Gonal a Synarel a čekám na MS, cca za 3-5 dní.
Drzim palecky holky a kaczuli ty dej vedet jak dopadl testik pak
ted uz to vyjde uvidis
Koukám, že jsme tady silná dubnová skupina. Tfuj, tfuj všem pro štěstí ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Vůbec netuším, ale když ti řekli stříkat od 21.3., tak bych to dodržela. Taky si tam můžeš zavolat a zeptat se