IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
13.4.20 15:17

@Toluma
Taky zkusím zítra volat. Já bych potřebovala UTZ před stimulaci už tento týden, což určitě nedopadne.

• Citovat
  • Upravit
kveta112
13.4.20 15:17

@Dysis1
Jojo, tebe jsem se ptala. A chodíš na Prahu 7?

• Citovat
  • Upravit
2707
13.4.20 15:32

@kveta112 nene Liberec :) tak dej zitra vedet zda neco delaji v tom nasem gennetu.. ale myslim ze problem by nebyl na ultrazvuk protoze me tam nutne potrebovali i na blbej odběr krve kdyz to reknu takhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
13.4.20 16:32

@LucieKLuc
Ahoj, pročítám tuto diskuzi a narazila jsem na tvůj příspěvěk…chtěla jsem se zeptat jak to u tebe vypadá s tou cestou na Slovensko na transfer? Četla jsem, že teď už nějaké výjezdy z ČR na výjimku povolili…ale nevím jak je to se vstupem na Slovensko..
Píšu, protože jsem v podobné situaci…akorát v jiné zemi. Byla jsem na IVF v únoru, měla jsem riziko OHSS, tak transfer ani nedělali a všechna embrya mrazili. Já se vrátila domů, že pak znovu přijedu na transfer…no a mezitím uzavření hranic :nevim: tak teď doufám, že brzy to zase otevřou, nemůžou to držet zavřené na věky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.4.20 16:35

Holky, kdyz si ctu vase prispevky, tak mi dodavate kuraze se vykaslat na koronavirus a jit do ketu hned nasledujici cyklus :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.4.20 16:39

@Dysis1 @kveta112
ne, ze zitra budeme volat vsechny, at se nekdo dovola :mrgreen: ja potrebuju jit uz zitra na odbery, uz i tak to bude 4 DC. celkem me prekvapilo, ze zrovna Gennet, ktery je hodne velky pres svatky a nedele nefunguje, kdyz nektere CARy ano.
a jinak chodime kazda na jinou pobocku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.4.20 16:56

@TerkaBohl jestli mas tu moznost, tak do toho jdi ;) kam chodis do CAR? Ja sem dnes 7.den po KET a jsem rada ze jsem do toho sla.. muzu byt doma, ten denni rytmus je takovy pomalejsi nez v normalnim procesu..a bydlime v malym meste kde zatim vyskyt korona uplne neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.4.20 17:00

@Hnědočka a kolik mas za sebou velkem IVF a transferu jako takovych? Mela jsi vzdy doouhy protokol nebo kratky nebo uz jste vyzkouseli vse?
V jakem jsi CAR?
Ja bych volila hysteroskopii nebo scratching endometria, to jsem cetla ze dopomaha uhnizdeni..mate jeste mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.4.20 17:08

@Toluma kam chodíš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.4.20 17:08

@Rachel_cz agolutin mi taky přítel píchá, ale lamu je já, a už jsem se pořezala :potlesk: :?
Chtěla bych na další pokus progesteron v nějaké jiné formě protože přítel pracuje v Německu a za týden se tam musí vrátit a nevím kdo jiný by mi to pichl.. @TerkaBohl Já měl mírný hyperstimulační syndrom, celý 3 dny po odběru mi bylo zle, břicho bolelo, pocit na zvracení… Ale vážně hodně pomáhá hoooodne pít a jíst bílkoviny, abys pořád chodila pravidelně na WC, protože ta děloha se ti u hyper. syndromu jakoby nafoukne…
Držím palce, aby se ti to vyhlo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.4.20 17:13

@Biedronka13
do gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
13.4.20 17:40

Holky to čekání je dlouhe co? My ješte také stále čekáme na ty vysledky jestli se jim to podarilo zjistit či nepodařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 17:54

@yogina
Pamatuji si tě z diskuze. Já mám jen 1 embryo:)

• Citovat
  • Upravit
115
13.4.20 18:13

@Kater90 ahojjj :srdce: jaknse citis? Už proběhlo testování? Pociťujes nějaké příznaky nebo tak?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.4.20 18:18

@Stella15 ahoooj :mavam: citim se normalne, nic zvlastniho na sobe nepocituju..Zatim jsem s testem vydrzela, ale premyslim ze zitra koupim a udelam ve stredu rano, to budu 9.den a to uz by melo jit neco videt..mam trochu strach, ale verim bublince :srdce:
Jak se citis ty? 2.den po? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital