Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, jak se vám cyklus změnil po OPU? jsem už po té první ms a čekala jsem ovulku cca 14 dc, ale už jsem 20 dc a stále nic, lh testy negativní, ale pořád kolísají ( 0,34, 0,15 atd.).. jde mi o to, že mám mít KET hned další cyklus a teď teda vůbec nevím kdy to bude.. o kolik dní se vám ms zpozdila?
Díky 🙏🏻
@86chm ahoooj, ano, byla, měli jsme se rozmyslet, jestli chceme další stimulaci, poslední možnost na pojišťovnu, ale já nechtěla, on sám říkal, že není zastánce stimulací do „zásoby“, takže vkládám naději do zbývajících 2 embryi. Udělal mi základní imuno, u dalšího transferu si budu progesteron píchat
. Ale kdy bude, je ve hvězdách, jdeme v srpnu, jestli budeme chtít transfer v září, ale já nevím… Co ty? Ještě pořád nevíte, co čekáte
?
Holky chtěla bych se zeptat, když nějaký měsíc nevyjde et, ket, může se jít hned druhý cyklus? Hodně tu čtu, že někdo jde třeba až za 3 měsíce +-, chápu po potratu, ale jinak se může hned? Ceka nás ket a nedokážu si teď představit dělat pauzy ![]()
@Anonymní píše: Více
Kdyz je vse v pořádku, muze se hned dalsi cyklus 😊
@Ifka19 píše: Více
Ja uz 36tt a nevime 😆 bude velke prekvapko. Ted ty vedra jsou ocistec jinak ok. Ten nazor o zasobe se mi libi, taky bych to tak videla. Drzim pesti a myslim na tebe ❤️
@Lucii_V píše: Více
Moc dekujiii ❤️ Uvidíme, jak bude fazolka šikovná ![]()
Mě bylo řečeno, že pokud to nevyjde a není problém, tak hned další cyklus se může znovu na transfer
Mě se prodloužil o tři dny a další pak o dva dny
. Teď jsem zvědavá jak to bude u třetího
.
Holky jak jste se cítili po KET v řízeném cyklu? Já jsem teda dnes 3dpt a cítím se dobře kromě píchání v podbřišku sem tam není to celý den. Tak teď nevím je to dobře nebo není? 🫣
@Marcela_dogmom Dnes jsem 8dpt a necítím vůbec nic.. Měla jsem to tak i u prvního, dnes už 3,5 letého kluka 😊 Je to dle Dr. u každého individuální 😊 Držím pěsti 🍀 🍀
@Karolína117 no já právě po ET měla asi teda příznaky z léků, když to srovnám, co je teď
. V lednu jsem byla extrémně unavená, bolela mě hlava, křeče v břiše i nevolnosti to teď vůbec neznám…ani týden před KET jsem nic nepozorovala.
Je to hrozný to čekání 🫣.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.