Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcela_dogmom je vidět krásně
a hádám, že když už to šlo dnes vyfotit tak je tam oproti včerejšku pokrok ![]()
držím palce, máš našlápnuto
![]()
@jedna_píšťalka testovala jsem dnes poprvé 😃. Divím se, že jsem to vydržela. Svrběla mě ruka už 5 den 😃 😃
Holky moc všem gratuluji ![]()
Já se v úterý jedu domluvit na dalším IVF cyklu
nakonec budu zůstávat v Repromedě. Zjistila jsem, že přejít na jinou kliniku, když chceme začít nový cyklus co nejdříve, není taky jen tak.. zvlášť v létě, když jsou dovolený ![]()
@Sarka81293 Změna kliniky není náročná, ale na tu první konzultaci se většinou čeká. Pak už to většinou bývá rychlovka.
@Marcela_dogmom píše: Více
Já to vidím krásně!! Držím vše co mám ať sílí
![]()
@Sarka81293 Šári my měnili kliniku dvakrát a vždycky to bylo úplně v pohodě ![]()
@Lucii_V děkuji za info. Ty jo dvakrát?
Já jsem zkoušela volat na jinou kliniku a řekli mi, že mi teď žádný termín na konzultaci ani nemůžou dát kvůli dovoleným
No nevadí, už jsem se domluvila v Repromedě.
@Sarka81293 jojo, poprvé jsme chtěli prostě zkusit jinou a podruhé jsme byli vyloženě nespokojení a bohužel jsme tam byly 2 plné cykly, lituju že jsme neodešli dřív.. Ale je fakt že všude je něco. Teď jsme spokojení a máme i nejlepší výsledky za celou historii ale taky bych čekala za ty peníze že to bude perfektní a není - zapomínají dávat informace před zákrokem, zapomínají zavolat hladinu progesteronu, zapomínají na na domluvenou terapii.. Několikrát jsem byla fakt hodně zklamaná ale pořád je to to nejlepší co jsme zatím zažili
Předpokládám, že to nikde nebude perfektní a vždy se něco najde ![]()
Moc ti držím palce ať už je to další kolo úspěšné ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.