IVF Eurofertil 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
13.6.16 16:23

Holky moc hezky se to cte ze se vam to povedlo. My jdeme k panu doktorovi v patek se domluvit na Ket tak uvidime kdy se to uskutecni a toho naseho zmrzlika mi zavedou a pak zese cekat jestli se zavrta a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.6.16 16:26

Holky chodite vsechny do Ostravy do Eurofertilu nebo kazda jinam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.16 17:22

@hanule24 určitě se povede :hug: a zůstane u tebe celých 9 měsíců :-) Já chodim do Natalartu do Plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.6.16 18:36

@Sarah90 jo tak v to doufam ze uz se konecne zavrta a my dostanem tu nejkrasnejsi zpravu. Uz nevim co pro to udelat vic aby se zavrtal. A po jake dobe se ti povelo ze se miminko zavrtalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.6.16 18:44
@hanule24 píše:
Holky chodite vsechny do Ostravy do Eurofertilu nebo kazda jinam :pocitac:

Ahoj já chodím do Gyncentrum Ostrava a nemůžu říct ani jedno špatné slovo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.6.16 18:55

@Vampyrka tak ja tam chodila v loni a odesla jsem necitila jsem se tam tak dobre jak prave v eurofertilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.6.16 18:56

Ja chodila do Eurofertilu a taky sama spokojenost. Nam se povedl paty pokus. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.6.16 19:34

@hanule24 tak to vidíš 100 lidí 100 chutí má ošetřující lékařka je Andrea Rákosová a díky za ní… lepší jsem si nemohla vybrat. Vlastně všichni jsou tam suproví sestry, embrioložky, já se tam cítím fajň. A to jsem říkala od začatku. A nemluvím tak proto že se mi podařilo otěhotnět, tvrdila bych to i kdyby to tak nebylo.Ve středu jdu na další ultrazvuk tak doůfám že už konečně uslyším od fazolky :srdce: :dance: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.16 20:02

@hanule24 v březnu jsem byla na opu, ale transfer se nekonal kvůli ohss (hyperstimulák). V dubnu jsem měla mít ket, ale menzes vůbec nepřišla, až po druhé vyvolávačce. No a 30 května byl transfer zmrzlinky a na první pokus se povedlo :-) Ještě ale není vyhráno. Alespoň dokud neuvidím :srdce: Ale bát se budu dokud neporodím zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.6.16 15:05

Ahoj holky tak dnes mi byla potvrzena srdeční akce měříme 1,3 cm jsem 7+0 za týden mám narozeniny krásný dárek :srdce: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.6.16 15:07
@Sarah90 píše:
@hanule24 v březnu jsem byla na opu, ale transfer se nekonal kvůli ohss (hyperstimulák). V dubnu jsem měla mít ket, ale menzes vůbec nepřišla, až po druhé vyvolávačce. No a 30 května byl transfer zmrzlinky a na první pokus se povedlo :-) Ještě ale není vyhráno. Alespoň dokud neuvidím :srdce: Ale bát se budu dokud neporodím zdravé miminko

Ty jsi přesně myšlenkami jako já :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.6.16 15:43

@Vampyrka Gratuluji k srdicku. Skvele! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.6.16 15:53

@Evenka děkuji :hug: radost veliká po 11-ti letém manželství + 4 roky chození jsme se dočkali ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.6.16 16:40

@Vampyrka gratuluji k srdíčku :kytka: Také doufám, že 27 bude :srdce: a taková pěkná fotečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
15.6.16 17:25
@Sarah90 píše:
@Vampyrka gratuluji k srdíčku :kytka: Také doufám, že 27 bude :srdce: a taková pěkná fotečka :-)

27.6. Budeš 6+1 to mi jestě srdíční akce vidět nebyla ale u každého to je jiné :palec: :think: to to věřím že se těšíš je to moc krásné když vidíš, že v tobě roste nový život… :srdce: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.