Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc hezky se to cte ze se vam to povedlo. My jdeme k panu doktorovi v patek se domluvit na Ket tak uvidime kdy se to uskutecni a toho naseho zmrzlika mi zavedou a pak zese cekat jestli se zavrta a nebo ne
Holky chodite vsechny do Ostravy do Eurofertilu nebo kazda jinam ![]()
@hanule24 určitě se povede
a zůstane u tebe celých 9 měsíců
Já chodim do Natalartu do Plzně.
@Sarah90 jo tak v to doufam ze uz se konecne zavrta a my dostanem tu nejkrasnejsi zpravu. Uz nevim co pro to udelat vic aby se zavrtal. A po jake dobe se ti povelo ze se miminko zavrtalo
@hanule24 píše:
Holky chodite vsechny do Ostravy do Eurofertilu nebo kazda jinam
Ahoj já chodím do Gyncentrum Ostrava a nemůžu říct ani jedno špatné slovo… ![]()
@Vampyrka tak ja tam chodila v loni a odesla jsem necitila jsem se tam tak dobre jak prave v eurofertilu
Ja chodila do Eurofertilu a taky sama spokojenost. Nam se povedl paty pokus. ![]()
@hanule24 tak to vidíš 100 lidí 100 chutí má ošetřující lékařka je Andrea Rákosová a díky za ní… lepší jsem si nemohla vybrat. Vlastně všichni jsou tam suproví sestry, embrioložky, já se tam cítím fajň. A to jsem říkala od začatku. A nemluvím tak proto že se mi podařilo otěhotnět, tvrdila bych to i kdyby to tak nebylo.Ve středu jdu na další ultrazvuk tak doůfám že už konečně uslyším od fazolky
![]()
@hanule24 v březnu jsem byla na opu, ale transfer se nekonal kvůli ohss (hyperstimulák). V dubnu jsem měla mít ket, ale menzes vůbec nepřišla, až po druhé vyvolávačce. No a 30 května byl transfer zmrzlinky a na první pokus se povedlo
Ještě ale není vyhráno. Alespoň dokud neuvidím
Ale bát se budu dokud neporodím zdravé miminko
Ahoj holky tak dnes mi byla potvrzena srdeční akce měříme 1,3 cm jsem 7+0 za týden mám narozeniny krásný dárek
![]()
@Sarah90 píše:
@hanule24 v březnu jsem byla na opu, ale transfer se nekonal kvůli ohss (hyperstimulák). V dubnu jsem měla mít ket, ale menzes vůbec nepřišla, až po druhé vyvolávačce. No a 30 května byl transfer zmrzlinky a na první pokus se povedloJeště ale není vyhráno. Alespoň dokud neuvidím
Ale bát se budu dokud neporodím zdravé miminko
Ty jsi přesně myšlenkami jako já
![]()
@Evenka děkuji
radost veliká po 11-ti letém manželství + 4 roky chození jsme se dočkali ☺️
@Vampyrka gratuluji k srdíčku
Také doufám, že 27 bude
a taková pěkná fotečka ![]()
@Sarah90 píše:
@Vampyrka gratuluji k srdíčkuTaké doufám, že 27 bude
a taková pěkná fotečka
27.6. Budeš 6+1 to mi jestě srdíční akce vidět nebyla ale u každého to je jiné
to to věřím že se těšíš je to moc krásné když vidíš, že v tobě roste nový život…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.