Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
tak dnešní kontrola v Caru
Máme
, jsme 6+5 a velcí jsme 6,5mm ![]()
@hanule24 myslím, že v tuhle dobu mě píchalo na vaječnících… ale nevím jistě.
@Sarah90 ahoj no me poboliva v podbrisku ale citim se ohodne lip nez predtim. Ale pro me je vzdy ctvrty az sesty den kryticky
Neboj, určitě se povedlo. Kolika denní embrijko ti zaváděli?
@Sarah90 super super gratuluji z celého
ja dnes na dalším ultrazvuku a prcek už se hýbal
to byla sranda
jsem cca 9+3 a měříme 23 mm od hlavicky ke konci zad s nožičkami to ještě nejde změřit ale je to kolem 35 mm ![]()
@Vampyrka Děkuji. To je krásné! Hrozně se těším, až budu ve stejné fázi jako ty ![]()
Ahoj holky jsem dneska ctvrty den po ket a poboliva mě v podbřišku měla jste některá podobné příznaky
@hanule24
mě píchalo na vaječnících a pobolíval podbřišek, jako na ms. A myslím, že od 6, 7 dne jsem začala častěji čůrat ale přesně si to nepamatuji. Snažila jsem se moc nepozorovat a být v klidu. Tak si to úplně nevybavuji. Ale možná tady v diskuzi o pár stránek dozadu něco bude ![]()
@hanule24 Ahojky devcatka, my rosteme a tloustneme, dnes koncime 15.tyden. Ale co je noveho u vas? Kolikaty den jste a jak se citite? ![]()
@Evenka ahoj tak já jsem dneska sedmý den po KET. Cítím se dobře někdy mě pichne v podbřišku jsem pořád unavená porad bych spala mám stále na něco chuť bolí mě bradavky a začínají i prsa a dneska jak jsem se vzbudila tak mi nebylo dobře od žaludku
@hanule24 To vypada velice nadejne!
Ja se citila stejne, kdyz to vyslo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.