IVF Eurofertil 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
11.6.16 10:01

@petullaa Dekuji Peti, taky jsem z toho byla uplne vykulena. Minule takova mala zelvicka a vcera v 12+0 hotove miminko. Cucalo si prstiky, kopalo nozickama a cele se tocilo. No nadhera. Ty bud Peti v klidu, neni dulezite jak vysoke ho mas, ale jestli se co dva az tri dny nasobi. Ja mela vloni 13.den ukazkove hcg 527 a holcinka tady mela 25. U me to nedopadlo a ona ma krasne miminko. Tak hlavu vzhuru a ver mu, on to zvladne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.6.16 10:54

@Evenka to je krasne moc gratuluji a preji hodně štěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.6.16 13:09

@hanule24 Dekuji Hani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.6.16 16:46

@Evenka to je nádherné :andel: Ať i nadále, takhle krásně roste a jste zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.6.16 19:14

@Sarah90 Moc děkuji. :mavam: I tobě přeji jen samou radost a ty nejlepší zprávičky. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.6.16 16:56

@Sarah90 ahojky,tak co, jak ti je, jak to prizivas? mas nejake bolesti či priznaky? ja jdu zitra na druhy odber HGC, tak sem nervozni zase :lol: :zed: papa Petule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.6.16 20:40

@petullaa :mavam:
pořád mě bolí břicho, někdy víc někdy míň, také mě pořád píchá na pravé, levé staně a někdy uprostřed a neustále chodim na záchod. I v noci, takže moc nespim. A od pátku se přidali i prsa a to teda docela dost. Test sílí, takže jsem vklidu. Zítra mě, také čeká krev, tak si budeme na vzájem držet palečky.

A neboj všechno bude vpořádku a hcg bude vyšší :hug:
A co ty nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.6.16 21:26

@Sarah90 no tak to je supeeer tak taky budu drze pesti at to tam mas a budu cekat az se pochlubis:) :hug: :mrgreen: No ja nemam ted krome prou nic, bricho me prestalo bolet od vcerejska, ani pichnuti, nic tak nevim jestli je to v pohode, proto jsem tak nervozni a na testu je ta carka furt stejna, nebo je to silnejsi je o trosku tak zitra uvidim tak se budu tesit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
13.6.16 09:45

@petullaa ahoj Peti no nas pokus to bude uz devaty ale pokud se to tento mesic nepovede tak si necham zase chvili pauzu a zkusim to tak za tri mesice az za pul roku znovu. Jo je to hodne naročné jak finančně tak psychicky ale zatim se nevzdavame. A jak ses ptala co meme za problem tak manzel je uplne v poradku ale me nedorustavaji vajcka a taky moje telo vytvari latku ktera zabiji embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.16 12:16

Ahoj, tak jsem 14 dpo a hcg 904,3. Testy jsou silnější, Clearblue ukazuje přesné stáří embrijka. 27.6 na utz @petullaa a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.16 12:16

Ahoj, tak jsem 14 dpo a hcg 904,3. Testy jsou silnější, Clearblue ukazuje přesné stáří embrijka. 27.6 na utz @petullaa a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.6.16 14:01

@Sarah90 no kraaasne :hug: :hug: :srdce: moc gratuluju a mam radost :dance: jak se citis kdyz ti rekl? je to hezke ze?:) no ja jsem byla na krvi ale mam hcg 111..no pry se mi tam pozdeji zavrtal, hlavni pry je ze to roste…diky tomu jsem prisla na jeden problem, beru urcite leky ktere muzou mit vliv na to embryjko a jsou to bohuzel takove svisntva ktere nemuzu vysadit ze dne na den:(( musim pomalu a to je blebe..budu to co nejdrive konzultovat s doktorem protoze nechapu proc mi to nikdo nerekl.ach jo ty nervy nikdy neskonci:((( ale to preju moc stesticka, at ti krasne roste drzim moc palce a uzivej si tu nadheru:) :srdce: :hug: :kytka: :potlesk: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.6.16 14:07

@Sarah90 Nadhera, velka gratulace! :potlesk: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.6.16 14:10

@petullaa No vidis Peti, hcg krasne roste. Drzim palecky a gratuluji. :potlesk: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
13.6.16 14:25

@petullaa no hlavně, že roste, moc ti držím palečky a strašně moc ti to ze :srdce: přeji.
Cítila jsem se naprosto úžasně a jsme opravdu moc šťastní :-) ted jen čekat na utz, aby bylo vše vpořádku :-)

@Evenka moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.