Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanule24 Ahoj já bych si rozhodně odpočinula nic ti neuteče na KET jsem byla v lednu a pak až v květnu… Dala jsem si 4 měsíce pauzu, trochu se dala psychicky do pořádku, pohody…
proč máš špatný pocit že to nevyšlo?
@Vampyrka protoze jsem krvacela. No jak jsem se bavila ze sestrickou v centru kde chodim tak mi rekla ze mam jit hned
Ahoj holky,
tak už mám mimíska u sebe
Teď jen doufat, že se zavrtá ![]()
Ahoj holky drzim vsem palecky at vam to vyjde a vsechno je v poradku
Ja pekne odpocivam, jsem 4 den po Ketu tak me prvni 2 dny trochu bolelo bricho jak pred MS, dneska me to tam trosku pichalo a strasne se mi pres den zacla z nicehonic motat hlava, tak jsem zvedava co mi bude zitra:))) kadzy den neco jineho ale zatim nekrvacim ani nespinim je to O. K? Musi byt to spineni nebo nemusi?
@petullaa Ahoj, taky ti držím palečky. Mě tedy také bolí břicho, jako před Ms, tak uvidíme jestli je to dobré znamení
Co se týká toho špinění, to být nemusí. Alespoň holky v jiných skupinách to psaly.
Tak co holky jak se vám všem daří? Jak se cítíte? Já jdu dnes na ultrazvuk tak doůfám, že vše bude OK… „Můj první těhu ultrazvuk“…
![]()
@Vampyrka Ahojky, preji krasny obrazek z ultrazvuku. A pozdravuj pana doktora. Urcite je mu po mne smutno, vsak jsem mu tam poskakovala rok a pul.
Pak nam sem poves obrazek, at se muzeme pokochat. ![]()
@Vampyrka Také držím palečky ![]()
Já jsem dnes druhý den po Ket. Břicho mě občas pobolívá jinak nic…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.