IVF Eurofertil 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
4.6.16 09:37

@Vampyrka moc ti preju at je vsechno v poradku, fazolka uz mas :potlesk: a jak tam pujdes za ten tyden tak bude krasne bit srdicko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: taky bud v klidu a nestresovat se, nebo ted je to nejdulezitejsi obdobi, kdyz se ma vyvjet srdicko, muzu se zeptat, ty chodis do prace, nebo jsi doma? drzim pesti a taky na sebe davej pozor :hug: :hug: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.6.16 12:04

@petullaa Ahoj já jsem pátý dne po Ketu. Pobolívá mě břivho jako na Ms a sem tam mě píchne. Jinak nic. Unavu přisuzuji utrogestanu. Jinak jsem v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.6.16 12:58

@petullaa já chodím normálně do práce až to nebudu zvládat tak pujdu na marodku. Pracuji jako prodavačka a teď jsem jen za pultem a krájím salámky nic těžkého nezvedám takže pohoda holky v práci jsou na mě míč hodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.6.16 22:21

Holky co děláte tech 14 dni po KET. Ležíte nebo ne a berete třeba i nějaké vitamíny. Mě teď v červnu čeká další KET. Jinak třetí pokus a už nevím co udělat aby se tam miminko uhnizdilo. Budu ráda za každou radu jak pomoct tomu aby se tam uchytilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.6.16 09:54

@hanule24 ahoj je mi lito, ze se to nepovedlo, pises, ze pujdes na 3ti pokus, tak se chci jen zeptat, mas udelane vsechny vysetreni co maji byt? a v cem je u vas problem? My jsem pred IVF s manzelem do sebe cpali spoustu vitaminu, protoze u nas byl problem u obou, manzel pomalejsi spermie a u me anoovulace-neuvolnuje se mi vajicko, nedochazi k ovulaci, takze jsem si pocetla par babskych rad:) a diskuzi co holky doporucovali, leteli jsem do lekarny a nakoupili si vitaminky:))) u manzela to pomohlo a to je bral jen 3 tydny a u me zatim nevim, ale kazdopadne pred tim jsem jedla hlavne vit E 200 mg, B komlex a piridoxin, hlavne listovku 800,pokud nejis ryby jako ja tak omega 3-rybi olej, vit C. Tohle jsem jedla kazdy den, protoze jsem si precetla tuhle stranku http://www.podpora-plodnosti.cz/…a-a-plodnost je tam napsano celkem dobre jaky vliv na oplodneni ma strava celkove a jake vitaminy brat pred planovanym otehotnenim tak se kukni, treba ti chybi nejaky vitaminek:) no pak samozrejme jsem se docetla o grepu a anansu. nevim jestli to znate, holky to tu psali, v babskych radach to taky doporucujou tak jsem to taky zkusila, asi 5 dni pred ovulaci cervene grepy-je to prave na podporu ovulace a po ovulaci ananas asi 2 kolecka i s tim tvrdym prostredkem, prtoze prave ten obsahuje latku, nevim jak uz se jmenuje, ktera prave pomaha na uchyceni embya.ja vim nekomu se to mozna zda jako blbost, ale kdyz uz do sebe muzeme pichat, hormony, jist tuny vityminu tak proc si nedat blby grep a ananas:) pro ty kdo je nema rad, tak se muze i grepova stava ale ten ananas se musi hlavne to uprostred tak to se musi vydrzet:) me taky pri tom krivila pusa, nechutnalo mi to vubec ale prezila jsem to a jestli to ktomu pomaha to nevim, ale ja jsem chtela zkusit vsechno, je to na kazdem co je schopen pro miminko udelat:) Jo a ten grep je prave i na rust sliznice tak nez jsem ted sla na ket tak jsem ho papala a mela jsem sleznici nejakych 9-10 mm takze uplne krasnou ;) No a ted jim jen mamavit a omega 3,v tech vitaminech je vsechno co mam jist, sice v mensich davkach, ale ted potrebuju jen listovku hlavne a te je tam tech 800 tak jim jen tohle, ale jsou i jine vitaminy, to uz taky zalezi na kazdem, hlavne at to obsahuje to co mame papat na podporu:).nejsem zadny chytrolin, chtela jsem jen vyzkouset a udelat pro to co muzu, navic jsem kurak, pila jsem kavy, moc zdrave jsem nejedla, takze pro me ty vitaminy byly moc dulezite, ten kdo zije zdave, tak to ma jinakma ty vityminy primo ve strave tak to je neco jineho.No jsem se rozepsala tak se omlouvam, ale jinak to neslo :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.6.16 09:58

@Vampyrka ahoj no tak davej na sebe pozor, ja jsem taky kdysi delala za pultem u salamu, ale celkem jsem s tam natahala, prepravky atd tak nic netahej!!! cekala jsi tak dlouho na mimi, mela by jsi byt opatrnejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.6.16 12:34
@petullaa píše:
@Vampyrka ahoj no tak davej na sebe pozor, ja jsem taky kdysi delala za pultem u salamu, ale celkem jsem s tam natahala, prepravky atd tak nic netahej!!! cekala jsi tak dlouho na mimi, mela by jsi byt opatrnejsi :nevim:

Tak to já netahám vůbec nic :lol: jen opravdu krajim salámy a doplňuji jogurty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.6.16 12:39
@hanule24 píše:
Holky co děláte tech 14 dni po KET. Ležíte nebo ne a berete třeba i nějaké vitamíny. Mě teď v červnu čeká další KET. Jinak třetí pokus a už nevím co udělat aby se tam miminko uhnizdilo. Budu ráda za každou radu jak pomoct tomu aby se tam uchytilo.

Kup si v lékárně pokud ještě nejíš kyselinu listovou… Já po KET 5 dnů byla doma, opravdu jsem nic nedělala a poctivě ležela jen si zašla na záchod, po 5- ti dnech normálně jsem začla chodit do práce. Ale nic těžkého netahala, pěkně v klídečku. Pokud se má mimi zavrtat tak to udělá během těch 5- ti dnů. Nebuď smutná a neboj se určitě to jednou výjde musííííí :hug: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
5.6.16 18:42

@petullaa ahoj no u manžela je všechno v pořádku. Ale já mám problém mě nedorustaji vajíčka a jsem alergická na embrya. Od doktora jsem dostala všechny možné prášky a já si koupila femibion vitamíny kyselina listová tam je hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
5.6.16 18:44

@Vampyrka jo v lékárně jsem si koupila femibion vitamíny kyselina listová tam je hlavně. Taky jsem poctivě ležela a pánev jsem měla na hoře a stejně nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
6.6.16 10:43

Tak holky dneska jsem byla na ultrazvuk a zase začínám papat prášky. Abych mohla jít na další vložení zmrzlika. Tak doufám že teď už se zavrta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.6.16 13:53

Ahoj holky tak dneska jsem 10 den po ketu, tak jsem si udelala testik a prekvapko bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.6.16 13:56

Tak uvidime jak to pujde dal:) ale trosku se mi ulevilo od toho minuleho testu na kterem jsem nemela nic, takze to fakt bylo brzo… no tak preju vsem at taky mate ty vysnene 2 // :) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.6.16 13:59

@hanule24 ahoj prosim te co znamena ze jsi alergicka na embrya??? jsem to nikdy neslysela tak me to zajima, to je neco jako alergie na sperma?? jinak me to mrzi, takove problemy :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
6.6.16 14:32

@petullaa
Ahoj Peti to znamená ze moje tělo vytváří látky které ta embrya zabíjí. Takže to je alergie na embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.