Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vampyrka ahojky preju kraaasny ultrazvuk, at je vsechno v poradku a pak nam ukaz obrazek at se taky pokochame
drzim pesti ![]()
Jinak ja jsem 6ty den po ketu a zatim se nim moc nedeje, ale vim ze se mi tam zavrtava, nebo me to taky pichalo na leve stane a dneska zaclo naprave tak nevim asi presidlil:))) jsem v pohode snazim se na to moc nemyslet, odpocivam, nic moc nedelam jen tak normalne, papam ananas:) pry to pomaha na uhnizdeni ale taky to muzou byt kecy ale je to takova malickost, co bych pro to jeste neudelala ze? krivi se mi huba nemam moc rada ananas
ale jak rikam co bych neudelala:) prsa me bolely do dneska, dneska me nejak prestaly bolet tak nevim telo si dela co chce:)) tak uvidime..testovat budu az v pondeli, manzel mi ani test nechtel koupit, pry aby me to nelakalo si ho udelat driv…to je pravda, kdybych ho mela doma, tak bych uz saskovala na zachode a zbytecne se stresovala tak az pristi tyden:) jestli teda bude vse ok:) tak vam holky drzim vsechny palce a pesti at jste v pohode a at je vsechno tak jak my byt:)
![]()
@Evenka vážně? No to mi zvedlo náladu
Děkuji. Nezbývá, než doufat a věřit, že se nám tam ten bobek zabydluje ![]()
Tak holky je to potvrzené zase se nám to nepovedlo
takže po MS jdu k panu doktorovi se domluvit na další vložení embrya
@hanule24 To je mi lito, nam se povedl az paty pokus. Tak drzim palecky.
@Evenka děkuji no snad už se zadari je to hodně náročné jak psychicky tak fyzicky i finančně
Ahoj holky tak jsem si dneska udelala prvni test, nevydrzela jsem to a ted jsem na sebe akorat pekne nastvana
na testu ani naznak druhe carky takze asi nic
manzel me uklidnuje ze to bylo jeste brzo, ale ja si myslim ze pokud uz je zavrtany ta uz by neco melo byt videt na testu nebo jeste ne? ja jsem dnes 6 den po ketu a nekterym holkam se uz ukazal dusik na testu a ja tam nemam vubec nic:(((( jsem z toho akorat ted spatna ![]()
Jo a sem tam me boli bricho ale jinak vubec nic, zadne spineni zadne bolesti prsou tak ja nevim
![]()
@petullaa Peti, to je jeste moc brzy. Ja mela carky na testu 10.den.
Jo? tak moc gratuluju
ja vim byla jsem nedockava, tak na to zapomenu a budu delat ze jsem nic nevidela:))) diky ![]()
@petullaa no každé tělo reaguje jinak ale spis si myslím že je to brzo. Něco se může ukázat až tak 11 den po KET. Hlavně se nestresuj. Držím palce
@petullaa ahoj 6 dnu po KET je strašně brzy na nějaké výsledky či úvahy… Proc jsi tak nedočkavá?
Jen si akorat ničíš pozitivní náladu a myslíš ba nejhorší. To že se čárka ukáže někomu již po 6- ti dnech je strašně velká náhoda. Testuj až 10-12 den po KET a prosim tě buď v klidu. Jinak já mám už svůj první těhu ultrazvuk taková malá fazolka to je
ještě nešlo slyšet srdíčko protože je ještě brzy až prý příští týden tak doufá že bude vše OK až bude srdce na půl bude vyhráno, pan doktor říkal, že když už slyší srdeční akci tak se výrazně sníží možný potrat v 1 trimestru, jinak je ale vše jak má být jsem v 6 týdnu… Tak se opatruj a držím pěsti
![]()
@hanule24 píše:
@petullaa no každé tělo reaguje jinak ale spis si myslím že je to brzo. Něco se může ukázat až tak 11 den po KET. Hlavně se nestresuj. Držím palce
Jo jo moje slova ☺️
Svata pravda devcatka, pozitivni pristup je polovina uspechu.
Jen
se radovat a uzivat si ten nadherny zazrak v brisku. Proste tam mimi je a je v poradku a basta!
Holky dekuju ja vim ze jsem blba jsem se pak zlobila na sebe ale jsem v pohode:) a jak je vam ty co jste po Ketu? mate nejake bolesti? Me je vzdycky po ranu tak divne, nevim jak bych to popsala jinak nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.