Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sarah90 ahoj jo ještě jedno mám zamrazene. Tak snad teď už se udrží
Ahoj holky tak včerejší skrining na vývojové vady dopadnul vzhledem k tomu ze mi je 39 let prý na výbornou.
I krevní testy v pořádku. Miminko se má čile k světu. Jen jsem ho včera neviděla protože měli pokaženou obrazovku.Tak aspoň si to užil můj manžel když koukal na počítač paní doktorky jak miminko měřila. Měl supr zážitek. Všem vám přeji hoooooooodně štěstí ať to dotáhnem do zdárného konce, a těm co to ještě nevyšlo přeji ať se konečně zadaří, a hlavně buďte pozitivní jednou to výjde
![]()
@Vampyrka jee, tak to moc gratuluji. To jsou opravdu skvělé zprávy. ![]()
@Vampyrka Taky moc gratuluji. Je to nádherný pocit, když zjistíš, že je miminko zdravé a má se čile k světu. ![]()
Ahoj všem
chci se zeptat, jestli je tady někdo už „po“..jsem 21 den po Ket (druhý pokus),jestli má někdo zkušenost ![]()
Ahoj holky,
tak jak to s Vámi vypadá?
Já byla 14 dní v nemocnici, bohužel pořád ještě zvracím. Doufám, že už to dlouho nepotrvá a začnu si těhotenství užívat.
@Sarah90 Jeee to je mi moc lito, snad uz bude konec trapeni, obdivuji te, ja to mela 13 tydnu a stacilo. My uz jsme v pohode, miminko krasne roste a maminka se meni ve velrybu. ![]()
Ahoj holky, mám dotaz - Holky, máte za sebou imunologické a genetické vyšetření? mně říkala známá, že v EF se dělají jen nějaké základní imunolgoické a že to nestačí, ted jsem ale četla, že by to už mohli dělat kompletní nevíte někdo? a platily jste něco? a na genetiku se chodí k MUDr. Všetičkovi že, tam se nic neplatí že? a dělali vám testy na AMH hormon? To je hormon, který poví, kolik a jak máte kvalitní vajíčka vůbec, podle toho by se měly vybrat hormony a nařídit protokol, ale mně to nebrali a řekli mi, že to nedělají všem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.