Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petullaa gratuluji
snad, také brzy najdu, takovéhle krásné překvapení.
@petullaa píše:
Ahoj holky tak dneska jsem 10 den po ketu, tak jsem si udelala testik a prekvapko bylo
Gratuluji vypadá to nadějně…
![]()
Dekuji holky
doufam a moc si preju, aby se to nam vsem podarilo
![]()
Ahoj holky je u vas neco noveho?? Ja budu zitra 13 den po ketu, testy mam zatim pozitivni, v patek jdu na krev tak uvidime jestli bude miminko nebo ne… Jinak mam strasne nafoukle bricho nevim jestli to neni utrogestanem ale pripadam si jak vzducholod ![]()
@petullaa Ahojkx Peti, nafoukle brisko je normalni, to delaji hormony. Ja uz koncim 12.tyden a budu je vysazovat, tak doufam, ze trochu splasknu.
A neboj, vsechno bude v poradku a od zitrka uz budes oficialni tehulka. ![]()
Ahoj holky,
já tomu ještě pořád nemohu uvěřit… Jsem 10 po ket a je to tam ![]()
@Sarah90 ahojky huraaaaaaa
mam velkou radost, moc ti to preju
. ja jsem si ted rano udelala dalsi test a uz pujdu na krev za chvilku, uz to taky nemuzu vydrzet, bud to tam bude nebo ne, ale testy mi ukazujou ze jo
![]()
@petullaa neboj bude tam.
určitě pak písni jaké budeš mít hodnoty HCG.
Moc děkuji máme velkou radost. ![]()
Tady jsou moje testiky od 10 dne do dneska
dneska jsem udelala ten clear blue je to pry dost spolehlive tak proto jedu ted na krev at uz to mam za sebou
ty nervy jsou neskutecne
tak moc preju krasne // kazdy de ![]()
Tady jsou moje testiky od 10 dne do dneska
dneska jsem udelala ten clear blue je to pry dost spolehlive tak proto jedu ted na krev at uz to mam za sebou
ty nervy jsou neskutecne
tak moc preju krasne // kazdy de ![]()
Holky moc vám to přeji a gratuluji. Snad už se taky dočkáme vytouženého miminka. Teď v červnu jdu na KET. Tak snad už se uhnizdi. Vždyť už na miminko čekáme šest let.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.