IVF Eurofertil 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
27.5.16 12:35
@Evenka píše:
@Vampyrka Hurra! Gratuluji! :potlesk: :dance:

Děkuji moc :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.5.16 12:38
@hanule24 píše:
@Vampyrka ahoj jo mam ket za sebou ale ja mela jit normalne na vlozeni jenze jsem v ten den zacala krvacet takze mi embrya zamrazili. A jak jsem sla na ket tak jsem nic nedoplacela. Ale pokud se to nepovedlo tak ted uz si to platit budu a proto se ptam na kolik to tak vychazi

Ahoj tak jak se daří??? :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.5.16 21:54

Holky tem co se povedlo moc gratuluji. Ja musim cekat do stredy ale podle me se to nepovedlo. Takze zase jdeme na dalsi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.5.16 21:56

@Vampyrka ahoj no nic moc mam pocit ze se se to zase nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.5.16 22:31
@hanule24 píše:
@Vampyrka ahoj no nic moc mam pocit ze se se to zase nepovedlo

Neházej flintu do žita já 4 dny po KET myslela ze z toho opět nic nebude.Tak mě šíleně bolelo břicho a píchalo v podbříšku, že jsem si na 100% myslela ze prijde menzes. A vidis pravý opak. Pokud nekrváciš je to dobré… jinak zkus v neděli těhu test… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
28.5.16 08:29

@Vampyrka no prave ze ja krvacim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.5.16 15:47

Ahoj tak uz je u me prdolek:) :pankac: :srdce: pekne lezim, nebo jen tak pochoduju po byte, nic tezkeho nedelam:) ale poboliva me spodek jak pred MS je to v poradku? mela jsi to taky? dokazu si to predstavit tu radost, vlastne neumim, jeste jsem to nezazila, ale musi to byt krasne :srdce: tak moc moc moc drzim pesti at je vsechno v poradku, at se malinke drzi u tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.5.16 18:55

@petullaa tak hoooooooodne štěstí a pěkně odpočívat!!! :* :andel: spodek pobolívá s tím si hlavu nedělej a hlavně mysli pozitivně :oops: u mě zatím vše ok na svůj první ultrazvuk jdu ve čtvrtek… ještě mám před sebou dloůhou cestu, a moc moc doůfám že s dobrým koncem… :andel: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.5.16 19:00
@hanule24 píše:
@Vampyrka no prave ze ja krvacim :(

Tak to mě mrzí pokud je čistá krev u mne to nebylo dobré znamení… :,( :( ale každé tělo funguje jinak… Každopádně nebuď smutná pokud se embryjko neudrželo jistě k tomu mělo důvod, raději hned než později. A věř, že jednou to výjde ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.5.16 19:05
@Evenka
@Evenka píše:
@Vampyrka Hurra! Gratuluji! :potlesk: :dance:

ahoj :D děkuji moc :mrgreen: jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
28.5.16 19:16

@Vampyrka Ahojky. :mavam: Ja dnes zacinam 11.tyden. Mam vsechny tehotenske priznaky, jake si muzu jen predstavit. Jo a kudy chodim, tudy jim a kudy sedim, tudy spim. Ale hlavne jsem stastna, stastna, stastna! :potlesk: :dance:

A jak je tobe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
28.5.16 20:24

@Evenka no ja jdu na svůj první ultrazvuk ve čtvrtek. Příznaky zatím skoro žádné, jen mě mírně sem tam popichuje v podbřišku, bolí prsa-docela mi jdou vidět žíly a jsem závislá na nektarinkách :lol: Jsem docela nervózní jak ultrazvuk dopadne, hlavně ať je co nejdřív vidět srdíčko. Ve čtvrtek budu 6+1 myslíš si že už by srdeční činnost mohla být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
28.5.16 20:39

@Vampyrka U me jeste srdicko videt nebylo, az o tyden pozdeji. Ale u tebe uz treba bude. Vsechno bude v poradku, neboj. Raduj se a uzivej si tehotenstvi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.5.16 11:59

Dnes jsme v 10+2 poprve slyseli srdicko miminka pres angelsounds. Uzasne! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
30.5.16 10:45

Holky moc vam to preji. Ja musim pockat do ctvrtku ale moje pocity jsou spatne. Ale rikam si ze mam jeste ctyri embrya zamrazene tak to zkusime znovu. Ale chci se zeptat ted to byl druhy pokus. Co myslite mam nechat telo chvili odpocinout nebo mam jit hned na dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.