Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky no ja jsem zacala do centra chodit v loni. A uz jsem po jednou IVF. A ted jsem po ET a zacala jsem trochu krvacet po peti dnech. Tak jsem zvedava jak to dopadne mate nejakou zkusenost ![]()
@petullaa jo taky jsem tam byla v patek 13 a sla jsem na ultrazvuk jestli budu moct jit na transver pristi tyden nebo ne a mela jsem strach aby se nic nepokazilo a ja mohla vklidu jit na transfer
@hanule24 Ahojky, moje zkušenost, když se to povedlo, tak jsem asi čtvrtý den slabě špinila, pak už nic, když se to nepovedlo, tak čisto bílo až do vysazení utrogestanu. ![]()
@Evenka jo jenze porad spinim s trochou krve mam strach ale porad posloucham ten hlasek ze se nemam stresovat. Tak uvidime v cervnu jdu na krev
@hanule24 Já myslím, že pokud poctivě zavádíš utrogestan, tak by to menzes být neměl, ten to brzdí. Pokud máš hodně prokrvenou dělohu a mimi se uhnizďuje, tak může poranit jemné cévky. Vím, jak je člověk nervózní, já tohle podstoupila 5 krát, ale nejvíc tomu pomůžeš, když budeš v klidu. Představuj si, že jsi těhotná, že se to povedlo. Na smutnění bude času dost, pokud se dozvíš, že to nevyšlo. Zatím máš v sobě mimiska.
Držím ti palečky, to bude v pořádku. ![]()
Ahoj holky,
já byla na ivf v březnu, bohužel jsem měla ohss a transfér odložen na duben. Menstruace ale přišla až v květnu, takže zítra ultrazvuk a v pondělí mě čeká ket. Strašně moc se těším a doufám, že se zadaří ![]()
@Evenka dekuji za podporu ale ja utrogestan polykam nezavadim ho
@hanule24 Pry ma zavadeny vetsi ucinnnost. Klidne ho zacni zavadet.
@Evenka ahoj myslim ze uz je pozde 2.6 jdu na krev. Ale pokud se to nepovedlo tak jak pujdu na posledni zavedeni tak ho zkusim zavadet
Holky nevite nektera kolik se doplaci kdyz mate emrya zmrazena a chcete je rozmrazit a zavest
@hanule24 doplácí se 7000.- teda rám kde chodím já jinak by klinika kde chodíš měla mít ceník… na internetových stránkách. Zákrok na který se ptáš se jmenuje KET( kryotransfer ) ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.