IVF Eurofertil 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
23.5.16 19:02

paty den po ET

Ahoj holky no ja jsem zacala do centra chodit v loni. A uz jsem po jednou IVF. A ted jsem po ET a zacala jsem trochu krvacet po peti dnech. Tak jsem zvedava jak to dopadne mate nejakou zkusenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.5.16 19:10

@petullaa jo taky jsem tam byla v patek 13 a sla jsem na ultrazvuk jestli budu moct jit na transver pristi tyden nebo ne a mela jsem strach aby se nic nepokazilo a ja mohla vklidu jit na transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.5.16 19:15

@hanule24 Ahojky, moje zkušenost, když se to povedlo, tak jsem asi čtvrtý den slabě špinila, pak už nic, když se to nepovedlo, tak čisto bílo až do vysazení utrogestanu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.5.16 19:27

@Evenka jo jenze porad spinim s trochou krve mam strach ale porad posloucham ten hlasek ze se nemam stresovat. Tak uvidime v cervnu jdu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.5.16 20:03

@hanule24 Já myslím, že pokud poctivě zavádíš utrogestan, tak by to menzes být neměl, ten to brzdí. Pokud máš hodně prokrvenou dělohu a mimi se uhnizďuje, tak může poranit jemné cévky. Vím, jak je člověk nervózní, já tohle podstoupila 5 krát, ale nejvíc tomu pomůžeš, když budeš v klidu. Představuj si, že jsi těhotná, že se to povedlo. Na smutnění bude času dost, pokud se dozvíš, že to nevyšlo. Zatím máš v sobě mimiska. :andel: Držím ti palečky, to bude v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.5.16 20:21

Ahoj holky,
já byla na ivf v březnu, bohužel jsem měla ohss a transfér odložen na duben. Menstruace ale přišla až v květnu, takže zítra ultrazvuk a v pondělí mě čeká ket. Strašně moc se těším a doufám, že se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.5.16 20:48

@Evenka dekuji za podporu ale ja utrogestan polykam nezavadim ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.5.16 20:50

@Sarah90 moc ti to preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
23.5.16 20:51

@Evenka a ted uz je pozde abych zacala zavadet nez polykat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.5.16 21:30

@hanule24 Pry ma zavadeny vetsi ucinnnost. Klidne ho zacni zavadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.5.16 21:31

@Sarah90 Drzim palecky. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.5.16 06:18

@Evenka ahoj myslim ze uz je pozde 2.6 jdu na krev. Ale pokud se to nepovedlo tak jak pujdu na posledni zavedeni tak ho zkusim zavadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
24.5.16 06:20

Holky nevite nektera kolik se doplaci kdyz mate emrya zmrazena a chcete je rozmrazit a zavest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.5.16 07:50

@hanule24 doplácí se 7000.- teda rám kde chodím já jinak by klinika kde chodíš měla mít ceník… na internetových stránkách. Zákrok na který se ptáš se jmenuje KET( kryotransfer ) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
24.5.16 08:49

Děkuji holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.