IVF Gennet Liberec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
20.5.16 20:25

Gabriolka34
Kdy Ti řekli že budou výsledky testů? Nakonec ráno před ET jsem se dozvěděla, že vyhovující jsou 4 blastocysty, takže jedna použita a 3 mrazáčci, alespoň tak ;). S transportem paní doktorka trochu bojovala a dostala jsem díky tomu navíc Magne B6, spodek jsem docela cejtila, tak doufám, že to nebude mít žádný vliv.

Zeptám se Vás na krevní testy za 14dní, když jsem byla na ET ve čtvrtek mam jít opět ve ČT nebo ve ST? V papírech datum není, nevím jestli se ten den počítá jako první nebo ten další

Jinak já ke KETu zatím nemám zkušenosti (doufám že ani mít nebudu) ale nějaký šikovný INFO zde: https://www.modrykonik.cz/ket/
ET - mám krátký protokol, takže stimulační léky beru a zatím vše vpoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.5.16 10:11

JarčaZ

Ahojky. Tak už máš vložení za sebou, to je dobře. Ty 4 jsou taky krásnej výsledek. A co se týká těch 14 dnů, tak ono záleží asi na tobě, jak to vydržíš ;) Já byla na transferu v sob., tudíž odběr za 14 dní by mi vycházel taky na sob. a sestřička mi doslova řekla „Přijdte na odběr bud v pátek nebo až v pondělí, jak budete chtít vy“ Jenže já bych tam nejradši jela už ve středu (po 11 dnech) jakmile jsem to zjistila :D Ono je to opravdu asi o ten den jedno, protože oni ti změřej tu důležitou hladinku HCG a kouknou kolikátý den jsi po transferu a podle tabulky ti řeknou, jestli je to ok.
Tak si hlavně užívej tu krásnou představu, že v sobě nosíš něco maličkýho a ikdyby příznaky nepřicházely, tak to VŮBEC neznamená, že tam nic není ;) Takže mě to žralo, ale nepřestávala jsem věřit :srdce:
Ten bolestivej spodek jsem taky měla. A až po týdnu to polevilo. Nemohla jsem si normálně sednout a dosedávala pomaloučku, protože to píchalo jako blázen. Tak ti přeju, at je ti brzo líp.
Já byla včera na tom odběru a bylo mi to potvrzeno i z krve a hladina taky v pořádku. Tak jsem fakt moc ráda, protože kdysi jsem měla přesně tuto hladinu nízkou a asi za týden přišla dost bolestivá MS a já tehdá probulela dva dny :,( Výsledky měli už ve 14h. A další kontrola je až za skoro 4 týdny, jestli bije srdíčko. No to budou taky nervy :zed:
Holky všem Vám ze srdce přeju at se konečně zadaří, protože je to celý dost osobní a týravý téma a já už jeden čas došla do fáze kdy jsem měla vyloženě vztek na ženský s břichem a chtěla si s tim už někam dojít :pocitac: Ale jednou se karta prostě musí obrátit a ted veřím, že na co člověk myslí, to si k sobě přitáhne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.5.16 08:28

JarčaZ

Ahojky. Takpak jsi na tom? Jsem napnuta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.5.16 19:42

Ahojky. Tak jsem dneska po KETu. Všichni byli strašně milí a hodní. Ket proběhl rychle. Akorát jsem to přehnala s pitím a to bylo fakt hrozný. Nevydržela jsem ležet tu půlhodiny po KETu. Měla jsem ležet 30 minut ale zvládla jsem jen 25 :(. Jinak mě pobolíva spodek a občas zacejtim jak mě to tu a tam zatlačí:). Tak snad to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
31.5.16 11:50

Gabriolka34
Ahoj dnes jsem nevydržela a dělala si test a bohužel jen jedna čárka :,( (transfer jsem měla 19.5. tzn. dnes jsem 12 nebo 13den záleží jak to počítají) Říkám si jestli se to ještě může změnit??? Třeba ještě HCG v krvi není dost, no zítra se nechám uschopnit a domluvím se se setřičkou, kdy půjdu na krev.

Katka 35 Držíme palečky. Jinak snad každý den mne trošku někde v břiše zabolí (typuju vaječníky vzhledem k endometrióze) nebo jak když zespoda píchne… po těch veškerejch zákrocích se asi není čemu divit, do toho ty hormony… musíme to holky vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.6.16 08:33

JarčaZ

Ahojky. Neházej ještě flintu do žita.. Dělala sis ten test, co ti dali v Gennetu nebo jiný? Ten Genneťáckej není tak citlivej. Já jela do lékárny pro test s citlivostí 10 a na něm dlooouho nic a pak se to začalo fakt pomalu vybarvovat. A nebyla to žádná silná čára. Na tom méně citlivým testu by to možná nic neukázalo. Testovala jsem 10 dní po transferu a přesně 14dní po OPU (takže jakoby v den očekávamé MS). A hlavně, každý to má jinak. Pořád ti pevně držím všecky prsty. I na nohou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.6.16 09:08

Ahoj holky,
tak bohužel první pokus nevyšel :,( co se dá dělat, jdeme dál a máme 3 mrazáčky, takže přijde na řadu KET. Teď nás ještě pošlou na imuno vyšetření do Práglu - snad seženeme brzkej termín a pak snad o prázdninách další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.6.16 15:22

JarčaZ

Ahoj Jaru. Tak to mě mrzí :( Myslela jsem na tebe a tolik ti to přála..
Ale neboj, červen uteče jako voda a u Ketu si pak už můžeš nechat zavést i 2 mrazáčky, to už prý poj. neřeší. Přeju ti jen úspěch jak na imunu tak i s Ketem a hlavně spoustu sil. Uvidíš, že to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.6.16 21:49

Druhej pokus dame jedno az pak pripadne pujdem do dvou. Beru to tak ze jsme si to zkusili, uz víme co nas ceka, budu víc v klidu a hlavně snad budu i víc fit než jsem byla predtim. Život jde dal a jednou to proste vyjít musi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.6.16 11:02

Katka 35
Ahoj jak je po KETu? Zase to čekání co? Držím palečky ať to tentokrát vyjde ;)
Chci se zeptat, krom MEDROLu brala si před KETem asi taky Utrogestan a Estrofem že? Já teď budu 3 týdny bez všeho, kvůli vyšetření na IMUNII v Praze, na výsledky budeme asi 3-4týdny čekat, ale pak bych ráda v srpnu další pokus. Ještě jsem zvědavá, jestli se mi cyklus sám v pohodě nahodí, budeme se mezitím snažit, kdyby náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.6.16 12:11

@JarčaZ Ahojky. No já mám Ket v nativu. Takže beru Medrol a Utrogestan sem začla brát po ovulaci. Vyžebrala sem si to a Mudr. Holcová byla hodná a i když mě zradilo testování ovulace tak si mě pozvala na další ultrazvuk. Ovulace proběhla ale klidně jsme se o den +/- mohli seknout v plánování transferu. Ket proběhl taky divoce, moc sem pila a pak nevydržela ležet celých 30 minut. No byla mi zavedena 5denni blastocysta a už po 5 dnech sem zkusila testnout a byl tam dušík. Čárka pomalu sílí, ale já se neraduji ještě je moc brzo. Uvidíme za týden to už to bude těch 14 dnů. Je mi líto, že to u tebe nevyšlo. Já se raději neraduji, abych pak nebyla tolik vyřízená a drží mě, že když to nevyjde dáme další Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
13.6.16 13:39

Ahoj děvčata, tak se k Vám také přidávám. V pátek si jdu k Dr. Mokré pro léky na první IVF :) snažili jsme se 2 roky, manžel je 100% a já mám neprůchodný vejcovod a na druhé straně mám na vaječníku 3mm endometriózu, ta mi rozhodila štítnou žlázu(beru letrox 25mg) a ovlivnila imunitu(beru Medrol 4mg), to mi vše zjistili v Gennetu a v Praze v Imunii, nic z toho by nemělo bránit otěhotnění, ale nedaří se a už nechci čekat a každý měsíc být zklamaná z došlé MS :,( tak jsme se rozhodli pro IVF a budeme doufat :andel: v Gennetu jsem moc spokojená a přístup personálu je úžasný. V pátek si vyzvednu aplikační pero a budu čekat na MS, abych začala, nevím co mě čeká a snad to budu snášet dobře. Na začátku snažení mi moje gynekoložka dala clostylbegyt a po tom mi bylo strašně zle… :think:

Příspěvek upraven 20.06.16 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.6.16 19:06

Vítáme další do diskuze ;) hakna

Katka 35
Tak co, máš to potvrzené už i z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
20.6.16 11:07

Tak jsem dostala pero Gonal a čekám na MS, jsem zvědavá na první injekci, manžel nebude doma, tak musím sama. Děsí mě ty litry vody co mám vypít…pokud má někdo nějaké vychytávky ke stimulaci, budu ráda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
20.6.16 14:52

hakna

Neboj se toho. Uvidíš, že to skoro vůbec není cítit. Jen na to radši dlouho nekoukej, než to píchneš, mně to bralo sílu. Ale všimla jsem si jedný věci-když to píchneš, pak vpustíš tu látku a i po vpuštění bys to měla asi ještě 10 vteřin v sobě držet a někdy se mi nechtěně povedlo po tom vpuštění to trochu povytáhnout a držela jsem to těch 10 vteřin maličko povytažené, tak se mi pak udělala krásná modřina :potlesk: Všimla jsem si toho 2× a vždycky tam pak byla. Od tý doby jsem si hlídala, aby byla vždy jehlička na doraz..a byl klid.
Při první injekci jsem se klepala jako ratlik. Přítel daleko a rodina se na mě vyprdla s tím, že jehly nemůžou ani vidět. Takže nádech, namazat, chytnout špek a říkala jsem si „hlavně se nezastavit“ A pak jsem uplně žasla, že to nebolí a jak to jde hladce ;)
Tak snad jsem tě trochu uklidnila. Přeju hodně sil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.