Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Inko;tak to jsi asi mela v poradku cyklus a hormony,Ja mam MS podle toho jak jim,kdyz mam fofry tak na jidlo casto zapominam a snim tak 2 housky denne a potom se mi to vzdycky zpozdi ![]()
A bud rada,me ted ceka 45 injekci do punkce a po punkci muj"oblibeny" Agolutin.
Muzu se te jeste zeptat kolik ti jich dozralo a kolik jich bylo dobrych,a co jsi brala po ET
Míšo- my jsme tam s manžou pracovali(já jako ženská sestra a manža jako vedoucí embryolog) Ale kromě vedení(dr.Rumpíka a prof.Pilky) už jsou tam jiní lidé
Ale v laboratoři jsou embryologové,které školil můj manža a mají dobré výsledky
Takže věřím,že se brzo dočkáš ![]()
My jsme taky neplánovali,že budeme mít děti IVF cestou,ale asi platí že odříkaného největší kus
No a v Praze jsme si tím prošli-teda nebylo to až tak hrozné,protože miminka „dělal“ manžel sám a opečovával je a povedlo se nám to napoprvé
No a teď nás opečovává všechny tři
Zuzi
lovely, odebrali mi 22 vajíček, myslím, že oplodňovali 21 a 17 se oplodnilo, 12 vyšetřovali na PGD a 7 bylo zdravých. Nakonec mi zavedli 2 a 4 zmrazili (to 1 se jim asi nelíbilo, říkali, že vyberou ty nejhezčí
). Beru dál ty stejné léky (Dostinex, Dexamethason, Anopyrin, Crinone, Calibrum Babyplan).
Inka
Ahojky všem,
teda vy jste se dneska rozjely, nestíhám číst!! ![]()
Zuzi , pohyby už cítím asi týden! Nejdřív jsem si tím vůbec nebyla jistá, bylo to přesně, jak říkáš (píšeš), takové jako bublání a zdálo se mi to dost vysoko nad pupíkem (myslela jsem, že až tam ještě prckové nedosahujou
). Pak ve čt na UTZ jsem viděla, že už opravdu jsou tak velký a přesně v těch místech měli nožičky, takže je to jasný!
Teď už to cítím snad den ode dne víc a víc a je to fakt úžasnej pocit!!! Doufám, že to budem říkat i v 9. měsíci, až nás budou pořádně kopat obě najednou!!
Držím ti palce, aby ti ty problémy aspoň trošku ustaly a mohlas fungovat jakž takž normálně!!!!!
Zuzi , ještě ti musím napsat jednu věc! Teď jsem si volala na genetiku na výsledky triple testů a představ si, že mi řekli, že jsou docela v pořádku!!! Všichni automaticky předpokládali, že budou v mým případě totálně zkreslený a tím pádem špatný a ono je to všechno jinak! Mám z toho fakt radost!!! ![]()
Helli, tak to je super, musi to byt fakt uzasne!
Zuzi, k rumpikovi nechodime
on ma asi plno! oni se nas vlastne ani neptali…
a v laboratori byla fajn zenska… meli hroznou radost… ze manzel daroval 2× (asi za pul hodky) a ze se tam nasli! tak ho vsichni obdivovali… ![]()
Helli, tak to je super, že jste v pořádku. Moc ti to přeju!
![]()
Inka
Holky, cjtela jsem se zeptat, jake muze mit priciny manzuv spatny SPG, kultivace je OK.
Jéje holky vy jste dneska spisovatelky , čtu jak fretka
.
Helli gratukuji,máš fakt veliký štěstí , moc ti to přeju
Lovely , sláva nazdar výletu
![]()
Tak a jdeme do toho ,zítra se každopádně ozvu , jedu přes celou Prahu , tak hodku a půl, doufám , že nebude zacpa
,mám tam být okolo devátý , tak zítra snad budu chytřejší
![]()
Inkah jak se cítíš? doufám , že OK?Víš , že musíš!Pak jsem na řadě já , lovely , míša .....
![]()
Helli- tak vidíš,že bude vše o.k.
Mě taky připravovali,že budu mít falešně pozit.nález(jako většina dvojčatovek) a nakonec jsem ho měla jako ty v pořádku
A snad tě to přesvědčilo,že je u tebe AMC zbytečná,no ne?
Ty pohyby jsou super,ale taky si myslím že na konci těhu už si to nebudeme tak užívat
Ale důležité je,že jsou mimča v pořádku a dávají nám o tom i vědět ![]()
A už jsi jim začala pouštět tu spec.hudbu pro mimča? Já se jim snažím alespoň 1×denně ten pobyt u mě zpestřit
Snad si moc neťukají na čelo
,co ta mamka blázní ![]()
Míšo-to máš fakt šikovného manžela
To vám to určitě brzo výjde ![]()
A nechodíš náhodou k Dr.Josovi Chovancovi?(je Slovák stejně jako můj manža,ale snaží se mluvit česky,ikdyž je to na přízvuku poznat).Ten tam nastupoval ,když jsme odcházeli,tak ho ještě trochu známe. Protože Dr.Los mi nic neříká,ale opravdu se tam už hodně lidí vyměnilo
,tak nevím.
Mějte se
Zuzi
Leno, cítím se dobře, děkuji za optání. Jasně, že teď už to tady jenom pofrčí a všichni budou hlásit //. Prostě se to odstartuje a těm našim mimískům nezbyde nic jiného, než u nás vydržet 9 měsíců! ![]()
Když už na ně čekáme tak dlouho… ![]()
Inka
Leni,Tak se zitra ozvi co a jak ![]()
Inkah,Ty jsi po ET,ja uz v tom mam zase chaos co kdo a jak ![]()
Ahojky vy jste se ale pěkně rozepsaly. Nějak nestíhám číst.
Helli - blahopřeji že máš všechno v pořádku, tak to ti musel spadnout kámen
JinakCimrmani (všichni) josu fajni, takže jsem hrozně ráda že je mám. Jsem ráda, že ti penízky došli v pořádku. ![]()
Lovely - tak už teda začneš
no to je bezva. Těch 45 injekcí do punkce bude asi zajímavých
ty ti nezávidím a potom Agolutin - no ale všechno se dá vydržet, za ten výsledek to stojí // ![]()
Aluu s tím ti asi moc nepomůžu, manža má taky špatný SPG a příčiny mohou být všelijaké. Spermijky se myslím tvoří tak před 3 měsíci a tak další SPG může vypadat úplně jinak. No snad ti někdo poradí víc.
Hej, není tu někdo z okr. Břeclav - když už jsou všichni Zlíňáci
![]()
Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím. Sleduji vás už dlouho, a teď jsem se
konečně odhodlala sem přispět. Zítra si mám jet stejně jako Lena do Medy pro léky na stimulaci. Leno mimochodem asi chodíme ke stejnému doktorovi. Je to moje první IVF a mám z toho docela vítr. Problém je prý u manži, byli jsme minulý týden na SPG v Pronatalu a vůbec nevím co ty hodnoty znamenají. Tak se bojím, co nám k tomu zítra řekne Dr. Holčičky ten čajík Kontryhel mají v lékárně? Jsem moc ráda, že si můžu konečně s někým, kdo tím taky prochází dát pokec
Zatím Habi