Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Irjo, taky tě tu vítám.
Volala jsi do CARu? Co ti řekli?
Inka - snažilka
Nevolala, nevím jestli mám. Když jsem tam byla poprvé, tak doktorovi nějaká paní volala s tím, že to dostala, co má dělat a on na ní nebyl dvakrát příjemný. Jen jí řekl, že to teda asi nedopadlo, že nemá čas, protože má v ordinaci zrovna jinou pacientku, ať si zavolá paní doktorce. Tak ti nevím, říkali mi tam, že jim volá moc pac. i třeba kvůli vysoké bazální teplotě-nad 37,3°C ale že to je dobré, protože to potvrzuje jen větší možnost těhotenství. Já si tu teplotu také měřím, mám stále kolem 37,3°C, tak jsem se tím uklidňovala, ale teď?
Irjo;ja mela MS u prvniho tehu do 5 mesice,delka3-4dny,ja bych jeste pockala.Vim ze je to tezke,kazda z nas si tu necim podobnym prosla.
Co mas za leky?
Irjo ,jestli můžu radit , tak se vůbec neboj zavolat do Caru , vím , že se cítíš nepříjemně , jako , že je obtěžuješ , ale oni tady od toho jsou ,ne
Zbytečně se stresuješ , když máš být v klidu
Lena
Holky , tak mi to nedalo a zase jsem se přihlásila
![]()
Lovely myslíš , že je možný ,že jsem po tom spreji unavená a ospalá
Nebo jsem hypochondr
![]()
Ahoj Leni, i když jsi se neptala mě, tak hypochondr určitě nejsi, já jsem taky po všech těch lécích furt ospalá. I když nevím, jestli to náhodou není jarní únava. Taky u Vás tak krásně svítí sluníčko?
Leona
Leico ,no to mě taky napadlo , to by byla ale spíš ještě zimní
,nebo že by na mě šel ještě zimní spánek
![]()
IRJO, prosím tě, řekla bys mi, do jakého caru chodíš?
Ptám se jen informativně, rozhlížim se po carech a sbírám info..
Omlouvám se, že jsem sem tak vpadla ![]()
Irjo, vitam te… koho jsem to vlastne vitala pred chvili? ![]()
proto: MISA - 1× IVF + KET 31 let (to ale leti!) ted nic, cekam jak vyjdou lazne a pak se do toho pustim!
Jsem v Pronatalu, je to prý velmi kvalitní centrum. Nemám proti nim, co se týče jejich chování vůči mně, co vytknout. Jela jsem tam s tím, že bych chtěla celkově vyšetřit, proč potrácím (byla u nich kvůli tomu problému má kamarádka, které dělali všechna možná vyšetření od prohlídek po krevní testy na vše-mimochodem-už má krásného, 3 týdny „starého“ chlapečka
).
Ahojky všem,
zdravím nově příchozí!!!
Souhlasím všema 10 s návrhem udělat tu seznámek!!! Přiznám se totiž, že už se tu totálně přestávám orientovat.
Tak já přepíšu údaje, které jsem tu našla, připísnu svoje a ostatní se pak postupně přidejte, ju? Jestli to budete chtít jinak, tak to samozřejmě přepište dle libosti! ![]()
Snažilky:
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Míša: 1 x IVF + 1× KET, 31 let
Těhulky:
Helli: 1.IVF (11/2006 IVF inst.Plzeň), 2 mimi, TP 14.8.2006, 29 let
Zuzi , to víš, že mimísky „dopuju“ těmi cédéčky, cos mi doporučila. Většinou je při tom docela dost cítím, tak jen nevím, jestli je to tím, jak se tam spokojeně vrtí nebo tím, že se snaží do mě vší silou kopat, abych tu „hrůzu“ konečně vypnula!
Minule jsem ti neodpověděla na ty monitory dechu. Taky jsem o tom dost přemýšlela a váhala a pak jsem minulý týden narazila na jeden inzerát, který se mi fakt líbil. V květnu budou prodávat 2 Nanny, které mají záruku až do 5/2007, oba za 2800. Ujistili mě, že jsou v bezvadném stavu, tak jsem si je už zamluvila. Říkám si, že u těch dvojčátek je to asi lepší. A ještě mám jeden důvod- nám se dvě dětičky nevejdou do ložnice, takže od začátku budou ve svým pokojíku. Sice je budu mít hned za stěnou a dveře budou pořád otevřený, ale stejně - budu takhle určitě jistější.
Lovely , o Švýcarsku už, prosím tě, raději nic nepiš!! Vždycky jsem o něm měla tak krásný představy a ty mi je teď úplně kazíš!!
![]()
Helli, děkuju, že ses toho ujala.
Jen mám k tobě malou poznámku, nebylas náhodou na IVF v listopadu 2005? ![]()
Jinak já volala co CARu v sobotu ráno, dva dny potom, co jsem si začala píchat injekce, nevěděla jsem, jestli jsem si píchla dobře Gonal (pár kapek z něho ještě vyteklo). Měla jsem z toho taky zvláštní pocit, že je otravuju v sobotu ráno, ale mají 24h službu, kterou nabízí. A pak jsem si řekla, že jsem jejich pacientka, platíme jim za to spoustu peněz a když mám problém, tak prostě zavolám a hotovo. Byli moc příjemní, sestřička byla zrovna na sále, takže mi hned neřekli co a jak, ale sami od sebe zavolali zpátky hned, jak mohli. Nejsem člověk, který by takových služeb zneužíval a volal kvůli každé kravině, ale na druhou stranu si říkám, že tato léčba je tak důležitá a je i zájmem doktorů, aby probíhala dobře.
Takže já mám s telefonáty jen ty dobré zkušenosti…
Inka
Inko , jo jo, to jsou ty těhu hormony. (ještě že to mám na co svézt
) Tak znovu a lépe:
Snažilky:
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Míša: 1 x IVF + 1× KET, 31 let
Těhulky:
Helli: 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi, TP 14.8.2006, 29 let
Jinak já jsem taky volala do CARu, dokonce 2×. Poprvý už ani nevím, kvůli čemu to bylo, podruhý kvůli špinění asi v 7.tt. Vždycky byli moc ochotní. Je to přece součást jejich práce - poradit a pomoct.