IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
9.3.06 10:40

Holky já se normálně stávám závislá na emiminu :P :evil: ,pořád si říkám tak napíšu poslední příspěvek a jdu a zase nic :P 8O :D hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.3.06 10:43

Tak můj manžel to zatím snáší dobře, miminka jsou prostě na prvním místě.
Jen tak ze zvědavosti se chci zeptat, jestli máte někdo zakázaný sexík?
Nám v CARu řekli, že je zákaz týden po ET, ale já to tak nějak hodlám dodržet delší dobu, nechci riskovat…

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 10:43

A táááááááák, jo tak teď už vím. :o injekce ještě nemáš.
No mě povídej, dneska jsem toho v práci zatím moc neudělala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.3.06 10:45

Leno, taky to mam tak! :) vzdycky si reknu ze se mrknu za delsi dobu a furt kontroluju jestli tam je nejaky novy prispevek :)
no, ani nevim na jakem zaklade je dostanu (pokud vubec)
do zadosti napsal ze jsem byla na laparoskopii a o nezdarenem pokusu… tak nevim… nevim jake maji podminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.3.06 10:47

no, jak mi tehdy zavedli embryjka, taky rikali zadny sex, tak jsme to dodrzovali… (ja se priznam ze me to nedela problemy :( ) ale dobu asi nerekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 10:47

Habi já jsem naštěstí doma , ale o to snad hůř,no ,injekce ještě nemám :oops: ,vždyť jsem to psala , že až za 14 dní :wink: ,možná jsem se špatně vyjádřila 8O
Inkah sexík nevím , zatím ,ale pokud to půjde tak s tím pospíchat JÁ :oops: určitě nebudu,to bude mít manžílek radost :P ,ale on to chápe :( :? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.3.06 10:56

No já s tím naštěstí taky problém nemám a už to máme taky trochu natrénované tu abstinenci, 2× těhu a vždycky zákaz, jen jsme to nedotáhli zdárně do těch 9 měsíců, takže manžel asi bude taky mít velkou radost :lol:

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
9.3.06 10:57

Děvčátka vy jedete!
Jdu vás trochu povzbudit :lol: - já jsem se asi před půlhodinkou probrala a ukecala jsem se, abych z tý postele vylezla (to pro ty pracující). Nechci vás provokovat, jen vám chci naznačit, že byste měli otěhotnět, abyste do tý práce nemuseli!
Helli , jména hezounký. Ale my než se dohodneme, tak asi budeme mít fousatý děti… :?
Holky, skoro denně tu někdo psal, že u nich svítí sluníčko… tady pořád nic… tak jsem si včera říkala - no konečně se taky rozdělí a pošlou ho sem! A od večera zase chumelí :( . Máme před barákem parčík a chodí si sem hrát děcka z nedaleký mateřský školky, právě mi téměř pod okny staví sněhuláka, ať žije nádherný jaro! :evil:
Co se sexíku týče, moc dlouho jsme to nevydrželi… :oops: … a mrněti to určitě prospělo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 10:59

Leno, to já jsem si to v hlavně popletla, ale už je to dobré :? :?
S tím sexíkem mám taky dodaz, nevíte jak je to s ním před punkcí :?: :?:
Má se tam dát taky nějaká pauza, aby měl manža dobřé spermijky při odběru :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 11:00

Habi ,určitě doporučení je 5 dní :roll: :roll: :wink: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.3.06 11:04

Habi, jasne! a rikali ze si manzel ma dat sodu?
ten muj si daval vecer pred odberem… ale mozna to mel kvuli tomu ze mu to chteli brat z moci… nechci vas mast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 11:07

Míšo , co mu chtěli brát s moči??????????? :roll: 8O Spermije :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.3.06 11:22

Koukám, že se tu rozjelo zajímavý téma. :lol: tak to já se musím přidat. My máme doporučenej stop až do konce těhu! :( Teda dr. vysloveně řekl „pohl. styk“, takže to čas od času, když už je nejhůř, obcházíme jinak… :oops: :wink: Snad to těm mrňouskům nevadí.
Před punkcí jsme měli doporučení pauzy 2-3 dny (prý to stačí) a po ET v případě pozitivního testu až do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 11:28

Hoklčičky děkuji moc za radu.
Helli to je docela šílený :? :? Z jakého důvodu vám to nedoporučují nebo
tedy spíše zakazují :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.3.06 11:42

Habi, to je právě to, co přesně nevím. Můj dr. mi řekl, že kvůli tomu dvojčetnýmu těhu,ale mně to přijde divný, když je všechno v pohodě. On je hrozně opatrnej - ve všem - jenomže já se to teď bojím porušit. Co když se opravdu pak něco stane? To bych si neodpustila. řekla bych, že už jsme si na to s manžou jakž takž zvykli, ale bylo období, kdy z toho byl manžílek už fakt totálně protivnej. :? A i mně už to lezlo na mozek. Přiznám se, že se mi den co den zdály tak živý erotický sny, že jsem se z toho budila celá červená. :oops: :) Pak jsme si právě řekli, že to „ostatní“ snad nevadí a řešíme to jinak. Ale ty miminka za to stojí!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová