Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já se normálně stávám závislá na emiminu
,pořád si říkám tak napíšu poslední příspěvek a jdu a zase nic
hi
Tak můj manžel to zatím snáší dobře, miminka jsou prostě na prvním místě.
Jen tak ze zvědavosti se chci zeptat, jestli máte někdo zakázaný sexík?
Nám v CARu řekli, že je zákaz týden po ET, ale já to tak nějak hodlám dodržet delší dobu, nechci riskovat…
Inka - snažilka
A táááááááák, jo tak teď už vím.
injekce ještě nemáš.
No mě povídej, dneska jsem toho v práci zatím moc neudělala
![]()
Leno, taky to mam tak!
vzdycky si reknu ze se mrknu za delsi dobu a furt kontroluju jestli tam je nejaky novy prispevek ![]()
no, ani nevim na jakem zaklade je dostanu (pokud vubec)
do zadosti napsal ze jsem byla na laparoskopii a o nezdarenem pokusu… tak nevim… nevim jake maji podminky…
no, jak mi tehdy zavedli embryjka, taky rikali zadny sex, tak jsme to dodrzovali… (ja se priznam ze me to nedela problemy
) ale dobu asi nerekli…
Habi já jsem naštěstí doma , ale o to snad hůř,no ,injekce ještě nemám
,vždyť jsem to psala , že až za 14 dní
,možná jsem se špatně vyjádřila ![]()
Inkah sexík nevím , zatím ,ale pokud to půjde tak s tím pospíchat JÁ
určitě nebudu,to bude mít manžílek radost
,ale on to chápe
![]()
No já s tím naštěstí taky problém nemám a už to máme taky trochu natrénované tu abstinenci, 2× těhu a vždycky zákaz, jen jsme to nedotáhli zdárně do těch 9 měsíců, takže manžel asi bude taky mít velkou radost ![]()
Inka - snažilka
Děvčátka vy jedete!
Jdu vás trochu povzbudit
- já jsem se asi před půlhodinkou probrala a ukecala jsem se, abych z tý postele vylezla (to pro ty pracující). Nechci vás provokovat, jen vám chci naznačit, že byste měli otěhotnět, abyste do tý práce nemuseli!
Helli , jména hezounký. Ale my než se dohodneme, tak asi budeme mít fousatý děti… ![]()
Holky, skoro denně tu někdo psal, že u nich svítí sluníčko… tady pořád nic… tak jsem si včera říkala - no konečně se taky rozdělí a pošlou ho sem! A od večera zase chumelí
. Máme před barákem parčík a chodí si sem hrát děcka z nedaleký mateřský školky, právě mi téměř pod okny staví sněhuláka, ať žije nádherný jaro! ![]()
Co se sexíku týče, moc dlouho jsme to nevydrželi…
… a mrněti to určitě prospělo ![]()
Leno, to já jsem si to v hlavně popletla, ale už je to dobré
![]()
S tím sexíkem mám taky dodaz, nevíte jak je to s ním před punkcí
![]()
Má se tam dát taky nějaká pauza, aby měl manža dobřé spermijky při odběru
![]()
Habi, jasne! a rikali ze si manzel ma dat sodu?
ten muj si daval vecer pred odberem… ale mozna to mel kvuli tomu ze mu to chteli brat z moci… nechci vas mast…
Koukám, že se tu rozjelo zajímavý téma.
tak to já se musím přidat. My máme doporučenej stop až do konce těhu!
Teda dr. vysloveně řekl „pohl. styk“, takže to čas od času, když už je nejhůř, obcházíme jinak…
Snad to těm mrňouskům nevadí.
Před punkcí jsme měli doporučení pauzy 2-3 dny (prý to stačí) a po ET v případě pozitivního testu až do kontroly.
Hoklčičky děkuji moc za radu.
Helli to je docela šílený
Z jakého důvodu vám to nedoporučují nebo
tedy spíše zakazují ![]()
Habi, to je právě to, co přesně nevím. Můj dr. mi řekl, že kvůli tomu dvojčetnýmu těhu,ale mně to přijde divný, když je všechno v pohodě. On je hrozně opatrnej - ve všem - jenomže já se to teď bojím porušit. Co když se opravdu pak něco stane? To bych si neodpustila. řekla bych, že už jsme si na to s manžou jakž takž zvykli, ale bylo období, kdy z toho byl manžílek už fakt totálně protivnej.
A i mně už to lezlo na mozek. Přiznám se, že se mi den co den zdály tak živý erotický sny, že jsem se z toho budila celá červená.
Pak jsme si právě řekli, že to „ostatní“ snad nevadí a řešíme to jinak. Ale ty miminka za to stojí!!!!!!!!!!!!!!!!!!