IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
9.3.06 11:42

no, on to ma nejak divne… nemel to v ejakulatu, ale v moci… asi ma spatny kanalek :) ale kdyz daroval po druhe za pul hodky (uz jsem to psala) tak to bylo v poradku…
takze ted bere nejake ty vitaminy a pak jak bude mit naladu tak pujde darovat do zasoby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.3.06 11:43

Nám před odběrem vajíček, resp. spermií doporučili minimálně 2 dny pauzu. Delší než 4 nebo 5 dní se snad nedoporučuje, aby byly spermijky „čerstvé“. A to byla jediná chvíle, kdy jsem se v tom CARu nechtěla vidět. Byla jsem tam bez manži a na tento dotaz se na mě dívali - jako proč se ptám? A já přitom chtěla zvýšit pravděpodobnost těhu a zdravých spermijek a přišla jsem si tam jak nymfomanka… No, ale hlavně že je to za mnou a příště už se ptát nebudu, protože to vím :lol:

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.3.06 11:51

Ahojky všem,

HELLI-fakt moc pěkná jména a Nikolku ti přeju aspoň jim rozšíříme řady :lol:
S tou sex.abstinencí je to dost individuální(každý doktor tvrdí něco jiného),ale před punkcí určitě není dobré natahovat to až na 5dní :evil: ,pak už jsou ti „bičíkovci“ spíš horší kvality-doporučují se 2-3dny :wink: No a pak je lepší sex vynechat alespoň do potvrzení gravidity(do testu),ale jsou i takové názory jako že až do 12tt-do té doby je nejvyšší riziko potratu :? A u vícečetných gravidit je ještě větší riziko a tam to pak můžou zakázat po celou dobu,ale taky je to individuální. My jsme to párkrát zkusili,ale protože jsem měla problémy tak jsme to radši vynechali úplně :cry: No a ke konci těhu (hlavně u dvojčatovek) je zase větší riziko předčasného otevírání čípku(větší tlak objemu bříška na čípek),takže ještě ho dráždit sexem je taky risk :? Takže vyhlídky nic moc,ale zase kvůli mimčům to jde vydržet,no ne? A mazlit se apod. vám nikdo zakazovat nebude :lol:

Taky mě dost překvapilo,že si musíte některé shánět léky a příslušenství samy :? To ve většině CARech (asi těch větších) vám vše naservírujou a pěkně vysvětlí jak aplikovat.A tak by to podle mě mělo být,protože i tak jsou z toho někteří „vyhukaní“ :D
Zuzi a spol. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.3.06 12:13

Zuzi , můžu jednu otázku? Určitě se teď úplně červenám, vůbec o těhle věcech neumím s nikým jiným než s manžou mluvit otevřeně. :? Může vadit orgasmus (kvůli stahům) nebo ne? Ď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.3.06 12:18

Helli, tak ti to Zuzi asi trochu vysvětlila co? Tak přeji další krásné erotické sny :oops: :oops: a hlavně, aby mimísci v bříšku krásně rostli.
Inkah jen se jich ptej na všechno, co ti přijde na mysl a vůbec se na ně neohlížej. Nejdůležitejší je, aby ty jsi věděla co a jak a byla klidná :) :)
Tak jdu něco pojíst, už šilhám hlady 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.3.06 12:20

Helli, já jsem někde četla, že orgasmus nevadí. :)

Můžu taky jednu intimní červenající otázku? :oops: :oops: :oops:
Berete někdo nebo bral jste vaginální gel (ná mám Crinone). Aplikuje se ráno do pochvy, na letáku je napsáno, že je tyčinka udělaná tak, aby se vždy aplikovalo správné množství (je ho tam víc, než se aplikuje). Ale mně se párkrát stalo, že při sprchování ze mě vyšly ještě kousky toho gelu. :oops: :oops: Tak nevím, jestli to dělám správně, po aplikaci ještě nějakou dobu ležím (i když to tam vůbec není napsané, že by se muselo), abych tomu trochu pomohla.

Díky za případné odpovědi

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
9.3.06 12:42

HELLI-orgasmus sice způsobuje stažení dělohy,ale pořád je to lepší než dráždění čípku při „normálním styku“.Navíc když nemáš žádné potíže,tak bych se netrápila a užívala si to alespoň jinou technikou :wink: Já můžu jen tiše závidět :oops: :lol: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.3.06 13:15

Fetus, chodime do Pronatalu, mame za sebou krevni testy na hormony SPG, kultivaci, stitnou zlazu, moji gyn. prohlidku. CO nas jeste ceka, ze budeme moct jit na IUI nebo IVF ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 14:50

Ahoj holky!
Vy jste se ale rozepsali :lol: :lol: :lol:
jeste neco k tomuto tematu;jak rika fetus,2-3 dny pred punkci zadny sexik a po ET do testu,ale zalezi taky na stavu.
Ja to samozrejme nevydrzela :oops:,a 7 den po ET jsem to musela mit :wink:(ale s opatrnosti)
Inkah,k tomu gelu;ja bych ho zavadela pred spanim

• Citovat
  • Upravit
1028
9.3.06 14:53

To jsem byla ja :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 14:58

Nazdárek holky , tak jsem se trochu odmlčela , měla jsem totiž návštěvu , jinak se od emimina téměř nehnu :P :P :P :P :-) :P :? Čauky Lovely jak je ty náruživko :?: :P 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 14:59

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptet jen, jestli některá nemá zkušenost s imunologickým a genetickým vyšetřením?Na genetice jsme už byli( výsledky, ale za měsíc ) a imunologie me teprve čeká…
Díky moc za odpovedi. Mili :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
755
9.3.06 15:05

Lovely, jenže on se ten gel musí zavádět ráno, dokonce před ET jsem si ho taky musela dát ráno a na ET jsem byla objednaná na 9. hodinu. Já po aplikaci stejně nějakou dobu ležím, i když to tam neuvádí a ani v CARu neříkali, že je to nutné. Spíš mi jde o to, jestli se opravdu správné množství dostane tam, kam má. :oops: Ale snad ano. Taky mě trochu uklidňuje, že ten gel před ET doktorka přece musela vidět, tak rychle se snad nevstřebá a čistila mě :oops: (ale to je asi běžné před takovým zákrokem, čistila i čípek) a neříkala, že bych to dělala špatně.

Asi s tím nikdo zkušenosti nemáte, že?

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.3.06 15:14

Holky našla jsem na stránkách www.litex.cz krááásný těhu oblečky(pomooooooc už mi asi hrabe) :roll: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.3.06 15:14

Inko, tak ja to delala asi SPATNE!!! ja si ho taky zavadela na noc… a nekdy rano jsem mela asi cast na kalhotkach… tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová