IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
9.3.06 15:27

Leno, litexový těhu oblečky jsou úžasný, už jsem měla vybrané při minulém těhu, ale bohužel předčasně - jenže já si prostě nemůžu pomoct. Taky jsem si zakázala dívat se na kočárky, ale copak to jde??? :)

Míšo, já kvůli tomu nosím pořád slipovky. Někdy mám pocit, že se těch vložek nezbavíme. Jedna MS za druhou, teď gely; a v těhu, když jsem špinila, tak jsem je taky nosila pořád. A výrobci bohatnou… :lol:
A neměla jsi třeba jiný gel, který by se dával na noc? Mně vysloveně řekli ráno a v příbalovém letáku je to taky.

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 16:47

tak uz jsem doma…
mela jsem Crinone… a mam na nem napsane 0-0-1 to znamena vecer ne?

• Citovat
  • Upravit
887
9.3.06 18:49

Ahojky,

tak se tady rozjeli zajímavé diskuze. :oops: :oops:
Jestli si dobře pamatuju tam mě říkali žádný sex po ET cca jen 7 dní. :oops:

Ještě se vrátím k těm injekcím - já jsem je taky dostala v caru (naštěstí) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
9.3.06 18:59

Ještě jednou já, alespoň malé povzbuzení.
Holka co byla se mnou na ET má dnes potvrzené těhotenství UTZ 1 mimi

Takže lidi ať už tu máme někoho dalšího //:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.3.06 19:42

Helli, že zdravím Wel (neukáže se, když je už doma?) a přeji hodně síly!
Všem snažilkám posílám něco sladkého :wink: , těhulky už je mají :lol:

http://rodina.cz/…marcipan.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
10.3.06 08:53

Ahojky!

Míšo , tak tos měla dobře… Já myslím, že doktoři ví, co dělají. Nemůžeme mít zas stejný úplně všechno, že jo? :lol:

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.3.06 08:54

zdravim pri patku! hura!!!!
to je super! to je marcipan nebo co, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 09:01

Dobré ránko,dneska jdu s kamarádkou jako doprovod do těhu poradny do Podolí,tak doufám , že se tam nakazím hi :P :lol: 8O

• Citovat
  • Upravit
2446
10.3.06 09:09

Jéééé mě se poved anonym , to su já :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.3.06 09:22

tak at tam chytnes ten tehu virus! :)
holky nevite, co se kupuje na krtiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
10.3.06 09:24

Ahoj holky,

můžu mít na vás jednu otázku ohledně financí k IVF? Nezajímá mě ani tak celková částka jako spíš jaké úkony jsou zpoplatňovány. Ceník jsme v našem CARu dostali, ale včera mě úplně zmátl jeden článek.

Byla jsem v domění (nebo domnění?), že pokud mám pokus hrazený pojišťovnou, tak si připlácím např. ISCI, prodl. kultivaci, zamražování a jiné nadstandarty. Ale z toho článku mi vyplynulo, že dotyčná platila i za úkon vložení embryjek do dělohy 8O To jsem si myslela, že je v rámci pojištění 8O 8O Pokud ano, i tak nás pokus vyjde přes 20 tisíc s těmi úkony navíc, ale pokud toto pojišťovna neplatí, tak je to hned o polovinu víc. 8O Nějak jsem si možná naivně myslela, že je ET placen pojišťovnou, pouze v případě vyčerpaných pokusů si ho pacienti platí sami. Můžete mi holky napsat jak to účtovali nebo neúčtovali vám?

S IVF začínáme asi za měsíc jakmile dorazí MS. Já vím, že na mimi se šetřit nedá, ale nerada bych byla vykulená z ceny až tam při placení.

Ahoj Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
10.3.06 10:06

Selmino, ja ty ceny moc taky nechapu!
ale treba kdyz jsme platili KET tak to bylo 4000 + 1000,– ale musela bych pohledat co bylo za vlozeni…
jinak jsem volala na pojistovnu, tak pani doktorka, ktera to schvaluje je nemocna a je tam jeste jeden doktor, ale ten ma jiny obor… tak nevim… mam zavolat pristi tyden, jestli uz je doktorka zdrava a nebo to nakonec schvalil ten jiny lekar (ale pry toho ma moc) tak uvidime…
a ptala jsem se jaka je pravdepodobnost… pry tam neni problem… tak pry asi jo…
akorat to teda trva nejak dlouho ne? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.3.06 10:12

Ahojky všichni!!
Tady krááásně svítí sluníčko - teda ještě před malou chvílí šíleně lilo - ale stejně hurááááá!!! :lol:

Selmino, za vložení embryí při hrazeným pokusu IVF neplatíš, to teprve když jsi samoplátce. Takže nadstandardní úkony, které si připlácíš jsou opravdu ICSI, prodl. kultivace, AH (asistovaný hatching) a zamražení embryí + doplatky léků. Tady je to docela pěkně rozepsaný: http://www.neplodnost.cz/…zene_vykony/

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 10:13

Ahoj holky,
chtěl abych se vás zeptat, co jste dělaly po ET?
První pokus se nám nezdařil a asi v květnu se chystáme na Ket.
Tak jsem se nějak chtěla jen zeptat, jestli jste se nějak zvlást připravovaly (vitamíny, detoxikaci atd.) a jak dlouho jste byly po ET doma…
Prostě skoro všechno…
Děkuji za vaše odpovedi a zkušenosti.
Hodně šestíčka. :D :D :D Mili

• Citovat
  • Upravit
938
10.3.06 10:17

ja po KETU lezela 14 dni a zase mi to k nicemu nebylo tak nevim..
a beru kyselinu listovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová