IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
12.3.06 21:16

Ahoj, tak jsem dočetla do konce.
Welinko moc tě zdravím a jsem ráda, že jsi zase zpátky. Drž se.

Inkah

• já jsem taky měla po IVF Crinone. Zaváděla jsem těsně před spaním a intimky pořád v záloze. Když jsem dostala MS, tak to, co ze mě šlo bylo dost nechutné. Byly to žmolky toho gelu, jako by se srazil. To + černá voda ze mě šlo dalších cca 14 dní a proto mi zrušili přípravu na KET.
    Tak nevím. Nikdo mi neřekl proč.

MiliL

• ten kontryhel. čaj si koupím. Teď už je pozdě. Jsem asi týden po začátku MS. Stačí, když ho začnu pít až při začátku příští? To bych už měla jít na KET. No, ještě je čas, ale nevím, do kdy ho pak mám pít. Při KETu punkce není a pokud bych na něj ještě nešla, tak mám odjakživa nepravidelnou MS, takže nemám ani páru kdy mám ovulaci. No spíš asi ani nemám. Nedozrávají mi vajíčka. Takže v tom mám totální guláš.
    No, ještě mám nějaký týden čas, takže se pak stejně zeptám znovu.

Příspěvek do seznámku
IvKo - 1. IVF 1/2006 CARZlín, teď pauza před KET. 27 let

Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.3.06 21:41

S radostí přidávám i IvKo. To se nám to rozrůstá… holky, koukejte se ze snažilek stěhovat do těhulek!

Snažilky:
Habi : 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Inka : 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Irja : 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let
IvKo : 1. IVF 1/2006 CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let
Lena : 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Lovely :1.IVF(IVF inst. Plzen)31 let
Míša : 1 x IVF + 1× KET, 31 let
Vlaďka :1.IVF (2/2006 UNICA)28let

Těhulky:
Barbánek : 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), chlapeček, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli : 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi, TP 14.8.2006, 29 let
Stella : 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, 1mimi, TP 29.7.2006, 39 let
Zuzi : 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka-23tt.,TP 3.7.2006,28 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.3.06 08:23

Snažilky:
Habi: 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let
IvKo: 1. IVF 1/2006 CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let
Lena: 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Lovely:1.IVF(IVF inst. Plzen)31 let
Míša: 1 x IVF + 1× KET, CAR Zlín, 31 let
Vlaďka:1.IVF (2/2006 UNICA)28let

Těhulky:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), 1mimi, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli: 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi, TP 14.8.2006, 29 let
Stella: 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, 1mimi, TP 29.7.2006, 39 let
Zuzi: 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka-23tt.,TP 3.7.2006,28 let

ahoj holky, zdravim v pondeli!
vy jste teda spisovatelky!
zdravim welinku a preji hlavne hodne zdravi!
Vladko, lazne zatim nic… zase tam pro zmenu neni ta doktorka ktera to ma na starosti… je nemocna…
Ivko, tak ty chodis k losovi… a i kdyz je takovy jaky je, jsi s nim spokojena?
Jeste jsem tu chtela reagovat na par veci, ale ted jsem to zapomela…
ale s tim kourenim, to fakt obdivuju (i kdyz nekourim) protoze toto vsechno jsou nervy a clovek se tou cigaretou urcite uklidnuje…
jinak ja moc dobrou naladu nemam, mam nejakou debku, jeste jsem blbec v sobotu cumela na jakousi romantiku, tak jsem brecela jak blbka a taky asi z nervu moc jim, tak jsem pribrala… ale chce to jenom hezci pocasi a hned to bude lepsi! tak at to lepsi pocasi mame vsechny! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.06 10:46

Ahoj holčičky, moc Vás všechny zdravím při pondělku. Nemohla jsem se o víkendu zapojit do diskuze, nefungoval nám NET :evil: :twisted:
Teda to počasí je děs, ještě, že dnes aspoň svítí sluníčko :lol: :lol:
Mili já mám své první IVF. Dnes jsem byla na UTZ a pan doktor říkal, že vše
probíhá jak má a folíků je dost. Ale vyfasovala jsem další injekce :? :?
Už vím, že na punkci jdu 21.3. Tak holky, Mili, IvKo a ostatní moc vám držím pěstičky ať to všem vyjde :! :! :! A ať se vás drží klid a pohodička. Habi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.3.06 12:22

Ahojky všem,

zkuste se mrknout na www.nohavica.cz v médiích je písnička Ladovská zima :D a ta teda přesně odpovídá letošní zimní idylce :lol: Fakt mě hodně pobavila :!

HELLI- tak jak si na tom s tou AMC?Už jste to rozřešili?
Zatím nám v Praze svítí sluníčko a je mi fajn.Horší to bude jestli se to zase změní-to si pak připadám jak na horské dráze. Včera jsme se s manželem pokoušeli o umělecké foto :lol: pupíku ve 24tt (přidala jsem ji do alba) Ale modelka bych být nemohla,nemám na to tu trpělivost :? :wink: Tak písni, co je u tebe nového :D

BARBÁNKU-taky jsem napnutá,jaký si opečováváš pokládek :lol: Jména jsou opravdu originální :lol:

Taky musím obdivovat všechny co jste zvítězily nad nikotinem :D Já jsem závislák na čokoládě :lol: a zatím mě má ve své moci :evil: Ale snažím se trochu ovládat abych se na konci těhu nekutálela :wink:

Mějte se krásně.Pěkný den přeje Zuzka a spol.(24tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.3.06 12:28

Míšo, sprav si náladu něčím hodně příjemným a depku hoď za hlavu :twisted: :lol: :lol: :lol: Mě pomáhá si pustit hezké písničky nebo myslet na něco, na co se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
13.3.06 12:43

Holky, můžu mít na vás jednu otázečku? Měla stimulace u vás nějaký vliv na vaši váhu? Jak už jsem psala, začínáme s IVF z kraje dubna jakmile přijde MS a vyfasovala jsem 30 injekcí Gonalu a pak utrogestan. V půli června máme svatbu, šaty už mám vyzkoušené a z části zaplacené a teď mě napadlo, jestli tyto hormony nemůžou způsobit nějaké větší výkyvy ve váze. Na emiminu psala dotaz holčina, která při každé stimulaci přibrala 8 až 10 kg, což mě celkem vyděsilo.

Můžete mi napsat vaše zkušenosti? Díky Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 12:43

Ahoj holky , zdravím při pondělním poledni :roll: ,sněhu furt jak v zimě :P 8O :? ,čekám MS a mrcha pořád nikde :roll: :twisted: :evil: jako naschvál
Habi ty už jsi byla na UTZ :?: To je teda fičák , já jsem se objednala k dr.na 21.3 do těch Vysočan,tak pak uvidíme , co dál,kdy si začnu píchat atd.
Mili jména ještě nevíme , ale manža che neustále po sobě :twisted: ,mimochodem měl by to být Oldík , ale bojuju zuby nehty, jinak se mi líbí Štěpán, Matyáš , kryštof :P ,no tak nějak počítáme , že by to měl být kluk 8O 8) ,když ale nebude , tak budeme rádi i tak.
V sobotu jsme byli na muzikálu Noc na Karlštejně , tak byla trochu změna :P :-) ,tak nezapomeň Habi podávat informace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
13.3.06 12:45

Ahoj holky,
CAR Unica opravdu nabízí 4. pokus zdarma v případě 3 předchozích neúspěšných pokusech. Četla jsem o tom, myslím, na jejich webových stránkách. Ale o jiném CARu, který by to nabízel, nevím.

IvKo - tak to se mám s gelem na co těšit :) . Díky za info.

Jinak u mě žádná změna, což je dobře, a za týden uvidíme :)

Komu chybí sluníčko, tak posílám, nám svítí od rána do sněhu, ten je opravdu úplně všude…

Inka - snažilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 12:48

Ahoj Inkah,tak se hezky drž ať se mají mimča super-věřím , že jsou v pořádku :P :lol:
Selmino , myslím ,že je to klidně možný přibrat několik kilo,i když já to umím i bey hormonu :roll: :oops: :cry: ,tak jsem zvědavá jak mi to půjde s nima :evil: 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.3.06 12:53

ahoj holky, tak obed mi teda naladu moc nespravil… tak nevim…
Habi, diky za povzbuzeni…
ale v patek mam dovolenou, jedu s manzelem a tchyni :) na vylet… do Detenic… je tam stredoveka krcma, je to tam super…
holky, mate nektera po neuspesnem IVF rozhozeny cyklus? ja to furt nedostala, a to jsem to mela nekdy kolem 7. 1. pak asi o neco pozdej v únoru a ted furt nic… prirozene se asi nepovedlo ne?
Inko, jo ze me to slo taky :(
ladovska zima je super!
no, nevim, jak je to s pribranim, ja pribrala (nebo se mi spis nedari zhubnout) ale urcite protoze ze se cpu ze stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 13:05

Míšo , že by jsi byla těhotná :?: 8O ,nevím proč by to přirozeně nešlo :?: :?: 8O .Zázraky se dějí , tak si kup test,obdivuji tě jaký si kli%das , to já už bych bzla jak na gumičce :P :lol: :D 8) :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
13.3.06 13:06

No podívej jaký píšu chyby :oops: :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.3.06 13:07

Ahojky!
Tak jestli čekáte, že vám povím, co to bude, tak NEPOVÍM! :lol: :lol: :lol:
Ne, že bych nechtěla, ale jsem objednaná až na 4 odpoledne, už se nemůžu dočkat. Šelmino , já jsem stimulovala dvakrát v rozmezí třech měsíců, přibrala jsem cca 5 kilo, ale bylo to hlavně kvůli Prednisonu, ten má přibírání na váze ve vedlejších účinkách. Třeba na tom ale měly podíl i hormony, to jaksi nezjistím. Nějakých extra výkyvů se myslím bát nemusíš.
Míšo , tu krčmu vřele doporučuju, nedávno tam byla kamarádka a byli s manžou úplně unešený, prý jen si sedli, přistoupila k nim šenkýřka se slovy: „Tak co sedláku, co budeš chlastat?…“ Pravej středověk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.3.06 13:21

Leno, kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!!!!!!!!!!!! ja tomu neverim… sice mam jak pred MS, ale uz tak tyden… to je proste z nervozity… v sobotu jsem delala zkousky se psem… tak to bude tim! :)
barbanku, a co byste radsi?
jo, my v te krcme uz byli… o dovolene, fakt super… ale ted tam bude asi i nejaky program… jakoze sermiri a tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová