Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Habi, lazne bych mela mit Klimkovice… uvidime… zitra tam volam…
ja mela neschopenku taky az po ET.
to fakt musi byt paradni to mimco videt v brisku… ja chci taky!!!! ![]()
Ahojky Fetus pooooozor omyl můj manžel si přál holčičku to já moc chtěla chlapečka.Ale nakonec i manža když viděl ultrazvuk byl štastný jak blecha.Prý když jsem proto udělala tolik tak si toho kluka zasloužím.papa STELLA +SEBASTIANEK
Ahoj berušky
,přeji krásné dopoledne,trochu jsem si dnes přispala ![]()
Holčiny já myslím , že není důležitý -holka-kluk,hlavně ať je to zdravýýýýýý
![]()
ahoj Leno, ja si taky trochu prispala… normalne jsem zaspala! ale stihla jsem to … a na porade byl zakusek… takze docela pekny den… pak si tu zase budu stezovat ze jsem pribrala…
ale mam duvod… MS uz dorazila v plne sile… tak jsem mela nejaky bylinkovy caj… tak jsem si spravila chut…
jo a lazne furt nic… pani jeste je nemocna… asi v pondeli dojde… tak ji asi necham cas tak do stredy…
Ježíši to je hrozný , ty se snad těch lázní nedočkáš
,ty se máš , že už ti MS dorazila , mě ještě ne , je to už 30tý den ,no řekni , nemám já furt něco
A to to mám tak po 24 dnech-teda normálně
,asi to bude tím hormonálním sprejem , jinak si to už fakt nedovedu vysvětlit
![]()
tak to uz mas taky docela dlouho pauzu… a nemuzes teda byt v tom?
proste ty MS si delaji co chcou ![]()
Míšo,
,v tom být určitě nemůžu ,musí přispět doktor ,když to jinak nejde ![]()
Jo ,změnila jsem si obrázek -smajlík hi,tak se teď na vás bude řechtat ![]()
Všechny vás moc zdravím,
jsem tu úplně náhodou a mám jeden dotázek. Dnes jsem 13.den po ET a ráno jsem si udělala test /ne tak úplně z ranní moči/ a nic. Asi po 2 hodinách ted na něj koupám a druhá čárka jde vidět proti světlu. Je to normání, že se tam ukázala? Děkuju za odpovědi Marcela.
Ahoj Marcelo ,
druhá čárka se někdy ukáže později, ale to už pak prý není tak spolehlivé. Zkus si koupit co nejcitlivější test a zopakovat ho zítra z ranní moči.
Já jsem teda test dostala přímo v CARu, je citlivější než 25 (jednotky si nepamatuju) a mám testovat až 14. den po ET, tak to zkus ještě jednou zítra.
Držím palce, ať tam jsou //
A dej nám pak vědět, jak jsi dopadla ![]()
Inka - snažilka
Ahoj holky!
Marcelko!Muze to byt i z Pregnylu,ten se drzi dlouho v moci,radsi si zajdi na krev,je to nejjistejsi.Ja mela 10 den po ET test pozitivni,potom negativni,potom zase pozitivni a tak jsem si radsi zasla na krev a bylo z toho mimodelozni.Tak at ti to tehu potvrdi ![]()
Leni!Tak uz se to blizi
![]()
Inkah!tobe taky ![]()
Ahoj Lovely , jo jo, ještě 4 dny a ty čárky tam prostě být musí! Já tomu tak strašně věřím, že si začínám říkat, abych pak o to víc nebyla zklamaná. Ale včera jsem se bavila s kamarády a říkali, že tomu mám hlavně věřit. Zatím se cítím dobře a žadné negativní příznaky nepociťuju, tak je to snad v pořádku. A hrozně moc se těším na dvojčátka! Já jsem asi uhozená, co? Ale nemůžu si pomoct… ![]()
Marcelo , ta krev mě nenapadla, ale je opravdu jistější, tak držím palce!
Inka - snažilka